Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anderlecht çok şanslı bir kura çekmiş
    evet katılıyorum

Yorum

Zico,Garrincha,Best,Puskas,Pele,Maradona gibi adamların futbol bilgisini tartışmak ayıp olur yani
      Hocam onlar futbolcu antrenör değil her futbolcudan iyi antrenör olacak diye bir şey yok
      Hani böyle düşünmesem bile o zamana yetişmedik ki

Yorum

İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bize kesin liverpool çıkardı.inşallah fb eler.ondan sonra 6 maçlık eğlence serisi bizi bekliyor.
        Fener sayesinde geçen sene iddaa dan 50 milyon aldımBanko 2 oynayınyani fenerin rakiplerine
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Anderlecht'e başarılar diliyorum.
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

fenerbahçe nin geçen sene elendiği dinamo kiev anderlechtten daha iyi bi atkım bence fenerbahçe turu geçecektir

Yorum

Anderlecht bu turu bence 2 maçı da kazanarak geçecektir. Ah Frutos sakat olmayaydı fark atarlar derdim
              #7 King of Kings

Yorum

bize kesin liverpool çıkardı.inşallah fb eler.ondan sonra 6 maçlık eğlence serisi bizi bekliyor.
                sen kendine altı maçlık eğlence arıyosun fb altı maçlık eğlence için en az 20milyon euro para kazanacak şampiyonlar ligi stad geliri reklam geliri bide tesadüf galibiyet aldımı al sana 20 milyon euro sen ne kazandın sadece koskoca bi sıfır(0)
                GILIMALI

Yorum

Fenerbahçe bence geçen seneki halinden güç kaybetti. Anderlecht'e elenmeleri kuvvetle muhtemel. Dileğimiz de o yönde tabi ki.

Her zaman her yerde anti-İstanbul.

Nokta
                  Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

2 kez üstüste şampiyonlar ligi elemelerine kaldığımızda bize de liverpool filan çıkmamıştı, ilk sene dinamo kiev, 2. sene ise glaskow rangers, fakat biz glaskowla oynama şansı bile bulamamıştık o ayrı mesele.

fener yine çok şanslı bir kura çekti ne diyelim Anderlecht'e başarılar.

Yorum

İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hiç değilse onlar elenirse belçikanın en iyi takımına elenecek bizim gibi 5.sınıf bi rumen takmına değil BAŞARILAR
                      Sen hic Sigma diye bir takim duymus muydun? Fe-be o takima elenmisti. Cannes diye bir takimin ismini duydun mu? Fe-be o takima da elenmisti. Avrupa'da 2 macta 12 gol yiyen biz degildik, yine fe-be idi. Ülke puanini düsürmekten baska hic bir sey yapmiyorlar. Anderlecht'e basarilar dilerim. Fe-be mutlaka perisan olacaktir. Cünkü orada hakemleri satin alamiyorlar, ya da rakiplerine para verip maci satin alamiyorlar.

Rumen takimi ile yapacagimiz mac öncesinde fe-be b.klu dere kus cenneti sitesine girdim. Orada Türk futbolu isimli foruma tikladim. Bir tanesi de bizim kazanmamizi istedigini yazmamis. Foruma yazan ne kadar üye varsa hepsi kaybetmemiz yönünde istek bildirmis. Durum böyle olunca kazanmalari yönünde istek bildirmemi kimse isteyemez benden. Kaybetmelerini istiyorum ve kaybedecekler de. Üzüldügüm ülke puani ama gruplara girdikleri zaman daha beter düsecek ülke puanimiz. Kulüp simgesi kus olan takimin taraftarindan da bir sey olmaz. Kücük kus beyinliler. Kus kadar beyinleri olmayan itler.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

anderlecht'e bak be ballı takım fener yine edirneyi geçemicek

Yorum

türkiyede trabzonspor, dışarda türkgücü.

kim olursa olsun başarılı olsun isterim sonuçta ülke puanı denen bi olayda var fener yense ülke puanı artacak belkide bu kadar çok ön eleme oynamayacağız ileride.

başarılar. tüm türk takımlarına...

Yorum

Seneye Avrupaya daha fazla takımla gitmek için feneri tutuyorum.

Yorum

Ülke puanını düşünüyorsak daha iyi bir takım kuralım Türk futbolunda ülke puanını Trabzonspor'dan iyi kemiren bir takım bilemiyorum.Özellikle son birkaç yıldır.Burada binbir dümen dolap katakulli ne bileyim ne varsa o yoldan gidip Avrupa'da maç kazanma hakkı elde etmiş bir takım başarılı olsa ne olur.Ki olamıyor

Yorum

6 yabancıya daha çok elenir Türk takımları. Kafamızda örümcek var resmen. Türk futbolunun biran önce kurtulması lazım böyle insanlardan.

Ama öncelikle Federasyon başkanı ve kulüp başkanları gitmeli... Yoksa kendi ligimizde birbirimiz yer dururuz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X