Ülke puanı falan anlamam sonuna kadar Andarlecht
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Oturup düşünüyorum diyorum ki "Bu kadar çok ön eleme maçı oynayışımızın ve Avrupa kupalarına az takımla gidişimizin sebebi ne?Tabi ki Türk takımlarının başarısızlığı.fener elesin diyorum"
Sonra televizyonu açıyorum maç reklamlarına bakıyorum.Neymiş efendim "Şampiyonlar liginin mutlak favorisi Anderlecht karşısına çıkıyor bilmem ne kanalı bu canlı yayınlıyor"(Geçen sene Uefa kupası Az maçı öncesi tv kanallarının reklamlarından uyarlanmıştır.)
Şimdi gel de feneri destekle.Ölümüne Anderlecht'liyiz
Yorum
-
fenerin maçlarını dsmart ın alması kötü oldu.ne güzel eyleniyoduk

acaba elenince fenerliler kimi ıslıklayacaklar.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Tayfun şöyle balkona asılandan bi tane ayarlasana banaİlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç gecesine anderlecht bayrağı sipariş ediyoruz
isteyenler bana isim yazdırsın

T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Hazırlı maçında 6-0 yenildi Anderlect. Fener bunları ezer geçer.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum