bu maç öncesi tahminim türksel süperlig şampiyonu galatasary olur diye idi.şimdi ise fenerbahçe olur diyorum galatasary bir daha toparlayamaz.gerçi biz olamadıktan sonra kim olmuş bize ne
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
herhalde calismadan para kazanilmiyor.
sizde beni almanci cikardiniz haaaaaa. biz neyi tartisiyoruz. orda almanlardan 5 gol yiyen ezikler utansin ve tartissin.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
imzana bakiyorum birde yazdigin yorumlara bakiyorum. Seni almanci cikarmiyoruz amacimiz o degil olamazda.
Tecrübeleri paylasip yukari cekmek istiyoruz. Yoksa buranin amaci ne olabilir. Türk bayragini tasiyan bir formayada ezik demem bi kere.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
gs Allah müstakını vermesin.
5-1
Yorum
-
hangi ırkçılıktan bahsediyosun sen!!
bunun adı ırkçılık değildir...
kominist gibi konuşma!!
senin bu dediğin lafı;şu anda üzerimizde emelleri olan bizi ırkçılık zihniyetiyle bölmeye çalışan emperyalist devletler kullanıyo.
sen bir Türk olarak hangi ırkçılıktan bahsediyosun...En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 21.02.2008, 20:24.Yorum
-
TRABZONSPOR VE MILLI TAKIM HARICINDE hic bir takim beni ilgilendirmiyor. yok 5 yemis yok 10 atmis viz gelir tiriz gecer. o eziklerin bizim galatiye yenildigimiz mactan sonra söylemediklerini birakmadilarini unutmadik.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
Sen ( yani biz ) Galatiye yeniliyorsun(uz), Anartosis'e yeniliyorsun(uz) onlar Leverkusen'e yeniliyor, İnter'e, Sevilla'ya şuna buna.
Şaka gibiydi zaten o mağlubiyetler. Kendimizle dalga geçtik, başkasıda geçti.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
futbol spor forumundayız, bırakın slogan atmayı, desteklemeyenlere de bulaşmayın, söylenenler ırkçıı sloganlardır. master yoda ya katılıyorum.
tekrar futbola dönecek olursak ilk maçta GS eline geçen fırsatları değerlendiremeyerek zaten tur şansını zora sokmuştu. kendi adıma üzüldüm takımlarımızın üst turlara çıkmasını isterim.
Yorum
-
"HERKEZ TÜRKE İTAAT EDECEK"
"TÜRKE KEFEN BİÇENİN SONU ÖLÜMDÜR "diye diye bugün bu haldeyiz..Oturduğun yerden üstün olunmuyor
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum