Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
skor kadar trajikomik olanlar.zivaslı oyuncuların kollarında beyaz bant ile kapatılmış alanları farkettim.sanırım ş.ligi elemelerinde takımlar sadece göğüs reklamı alabiliyor.5.büyüğümüz forma yaptırmayı unutarak maça gitmiş
Spiker Musa'ya 5 golü soruyor.Musa: Bu kadarını beklemiyorduk !! Ne kadar bekliyordunuz diye sormayan spikeri kınıyorum.Türbülent mikrofona konuşuyor:Transfer istemiyordum ama artık isteyeceğim.Bonjur bakışları fırlatarak, Kaçıncı golden sonra bu aklına geldi diye sormayan spikeri bir daha kınıyorum.
Yorum
-
Ben 2-0 biter demistim ama az söyledim Anderlecht 5'ledi...
Benim anlamadigim bu Anderlecht bu kadar iyi bir takim degilki yani Avrupa'da 3. Sinif bir Takim.
Biz Belcika Sampiyon'u St.Liege'i 1-0 yenmistik Hazirlik macinda, Sivas'da Belcika ikincisine 5-0 kaybediyor...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
doğru avrupada 2. kalite bi takım anderlect ama sivas kaçıncı kalite onuda düşünmek lazımİlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 2-0 biter demistim ama az söyledim Anderlecht 5'ledi...
Benim anlamadigim bu Anderlecht bu kadar iyi bir takim degilki yani Avrupa'da 3. Sinif bir Takim.
Biz Belcika Sampiyon'u St.Liege'i 1-0 yenmistik Hazirlik macinda, Sivas'da Belcika ikincisine 5-0 kaybediyor...
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
anderletch in karşısında dün akşam o kadar berbat bir takım vardıki, izleyenler anderletchi barcelona zannetti, anderletch iyi bir takım değil, gs fb bjk ts den biriyle eşleşselerdi görürlerdi o alay geçmeleri, avrupalarılara fena malzeme olduk harbiden...İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 2-0 biter demistim ama az söyledim Anderlecht 5'ledi...
hakemlerle ittire kaktıra şansa bala işte gelinen nokta, olan ülke puanına en çok etki yapacak olan bilete oldu, yandı kül oldu bilet! Türk ligi 2. sine bakın! rezillikten başka birşey değil...!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
en büyük sıkıntımız da bu zaten. türkiyede herkes sivassporu fenerin pilot takımı olarak görüyor. bu da sivasspora çok zarar veriyor. başkaının ve teknik direktörün bu imajı acilen düzeltmesi gerekiyor. hiçkimse, 15 milyonluk sivasspor camiasını bu kadar küçültüp fenere malzeme yapamaz.
En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 18:20.
Yorum
-
İnşallah osmaniyenin plakasını yazarda 7 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz diyen bülent ersoya kapak olur..İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5iva5'daki maçta bizim plakayı yaz Anderlecht
Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
Yorum
-
Sivas'ı UEFA Avrupa ligi play off'larında zor kura bekliyor tıpkı bizim gibi.İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas avrupa liginde nasıl rakiplerle eşleşir? seri başı mı kolay rakipler mi ?
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5iva5'daki maçta bizim plakayı yaz Anderlecht
öyle bi ihtimal yok.
yazsa yazsa bursanın plakasını yazar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum