sivasın bütün hazırlık maçlarını izledim , eğer birazcık futboldan anlıyorsam,bu takım düşmemeye oynar,ve görünen o ki ilk hafta bu takıma en az 4 atarız
Finans gündemi, son dakika ekonomi haberleri, borsa verileri, altın fiyatları; dolar, euro, döviz kurları ve finans dünyasına ait ne varsa Türkiye'nin en çok aratılan kaynağı Hisse.net'te...
bu linkte güzel bir Bülent Uygun ve Sivasspor eleştirisi var. Ben çok beğendim. Sizde bir göz atın derim.
Anderlecht sivasspor'u iyi analiz etmiş. sivasspor paslaşırken isabetli paslaşıyor ama langır lungur. Yani komforlu paslar atmıyorlar birbirlerine. Hep havadan ya da bel hizası paslar. Bunda ortasahada yedikleri presin de etkisi var. Paslar da böyle olunca araya giren hızlı, teknik ve vücutlarını iyi kullanan oyuncularıyla Anderlecht işi bitirdi
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Anderlecht sivasspor'u iyi analiz etmiş. sivasspor paslaşırken isabetli paslaşıyor ama langır lungur. Yani komforlu paslar atmıyorlar birbirlerine. Hep havadan ya da bel hizası paslar. Bunda ortasahada yedikleri presin de etkisi var. Paslar da böyle olunca araya giren hızlı, teknik ve vücutlarını iyi kullanan oyuncularıyla Anderlecht işi bitirdi
işte ligin ilk maçında bizim de yapmamız gereken şey
Yorum