Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok şanslıydı Fener bu arada stoch iyi futbolcu biraz zaman geçtikçe sağlam iş yapar süper ligde...
    Söylesem tesiri yok
    Sussam gönül razı değil.
    adrenalinn

Yorum

• bu kazım kazım nasıl futbolcu?

haftaya milli maç varmış bakalım yine milli takıma çağrılacak mı?
      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Genelde klasik taktiklerin kullanıldığı günümüzde Young Boys marjinal bir taktik ves sistemle oynamaya çalışıyor.Pozitif ve göze hoş gelen futbol oynuyorlar, sabaha kadar oynasalar izlerim o derece zevk aldım.

Fb'liler skora sevinmekte haklılar ama rövanşı düşünmeye başlasalar iyi olacak.Tur şanslarını eşit görüyorum iki takımın.
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Dün akşam bir kez daha gördüm ki, Emre Belezoğlu Türkiye ligindeki en pislik ve terbiyesiz futbolcudur.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fb,gs,bjk ve bursa. Hepsinin avrupa'da berbat bir yıl geçirmesi dileğiyle...
            Mantığa bak ya !!!

Hangi Türk takımı yabancı bir takım ile maç yaparsa ben Türk takımını desteklerim. Şahsen dün Fb'nin gollerine sevindim...
            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
            #20 COLMAN

Yorum

• Young Boys madara etti ezikbahçe'yi.. Ama bi takımda hiç mi şans olmaz ? İnşallah Kadıköy'de yine bu tür bir oyunla turu geçen taraf olacaklardır.

Bu arada direkten dönen toplarının sayısı 3'dü , değil mi ..?

Yorum

• Fenevim bir tarafı zor kurtardı. Ne ballı takım çıktı top bir türlü girmedi kaleye. 10-2 bitecek olan maç 2-2 bitti..
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mantığa bak ya !!!

Hangi Türk takımı yabancı bir takım ile maç yaparsa ben Türk takımını desteklerim. Şahsen dün Fb'nin gollerine sevindim...
                  mesela bursaspor fb nin elenmesini istiyor. sebebi ise cok basit, para.
                  eger fb sampiyonlar ligine giremezse fb nin payinida bursaspor alacak ondan.
                  peki biz ne kazanmis olacagiz? hic bir sey.
                  yada bize destek olduk diye paradan vereceklermi biraz? hayir.
                  hem bu zamana kadar hakkimizi yiyip orda oynuyorlar. nicin benim hakkima calana destek olayim?
                  e ozaman tabiki hepsinin yenilmesini elenmesini rezil olmasini isterim.
                  ülke puani falan bahane.

Yorum

• ben fenerin turu atlayacagina inaniyorum ki o kapasitede bi takim yani gecme imkani daha yüksek.. BJK ve GS yede bugün basarilar..
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mesela bursaspor fb nin elenmesini istiyor. sebebi ise cok basit, para.
                      eger fb sampiyonlar ligine giremezse fb nin payinida bursaspor alacak ondan.
                      peki biz ne kazanmis olacagiz? hic bir sey.
                      yada bize destek olduk diye paradan vereceklermi biraz? hayir.
                      hem bu zamana kadar hakkimizi yiyip orda oynuyorlar. nicin benim hakkima calana destek olayim?
                      e ozaman tabiki hepsinin yenilmesini elenmesini rezil olmasini isterim.
                      ülke puani falan bahane.
                      senin düşüncen saygı duyarım.

ancak ben yine de diğer taraftan bakmak istiyorum.
                      rusya örneği de önümüzde, adamlar bu sezon şampiyonlar liginde üç takımla temsil edilecekler.

avrupada mücadele edecek takımlarımızın ciddi manadaki başarısı halinde, belkide önümüzeki yıllarda aynı konumda biz olacağız.

ligi 3. bitirdiğimizde şampiyonlar ligine katılacağımızı ve oradan gelecek çok ciddi meblağları düşündüğümüzde bile, şuan avrupada mücadele eden takımları desteklemek gerek diye düşünüyorum.

Yorum

• biz kendimiz katilmayi basaralim yeter. baskalari oynayip ülke puani alsin gelsin bizde ligi 5. sirada bitirip katilalim düsüncesine sahip degilim.
                        sonra neden biz onu bunu alamiyoruz diyoruz. nedeni ortada. para olmadigindan

Yorum

• hadi gs hadi bjk handikaplı girdim hadii be !!!
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• GS bayagi baskili oynuyor alicak gibi maci hadi insallah..
                            SAMSUN UNDERGROUND RAP
                            55

Yorum

• attı gs gol arda

Yorum

• ardadan güzel bir gol
                                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                                55

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.