İlk olarak Serdær tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Abi inşallah dediğin gibi olur Fatih Tekke gelir.Allah tan ümit kesilmez.İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene hiç bir hazırlık maçını izlemedim.Buna Trabzonsporumuzun maçlarıda dahil.Zira hazırlık maçlarını sevmem... Dün tesatüfen zaplarken TRT'de bir baktım bir maç... Önce hazırlık maçı zannettim, sonra bir baktım Türk isimleri geçiyor.Maça dikkat kesildiğimde maç 3-0 Sivas'ın aleyhine dakika 70'leri gösteriyordu.Şu Sivas'ı izleyeyeim dedim azıcık bakayım.Ama o da ne? Geçen sene ve ondan önceki sene millete kök söktüren Sivas takımı gitmiş, yerine 2A'da top oynayamacak kadar basit hatalar yapan bir takım vardı sahada.Aslında Sivas'dan ziyade Anderlech'tin oyunu çok hoşuma gitti.Maçın 85. dakikasında hala daha pres yapan, basan, koşan bir Anderlecht... Çok yıldız oyuncuları yok ama takım oyunu futbolcuları parlatan bir takım.Karşılarında Sivas gibi sahada ne yapacağını bilmeyen bir takımı da bulunca adamlar saldırdıkça saldırdılar.
Haliyle Sivasspor bu görüntüsü ile lig'de geçen seneleri çok arar.Ancak Bülent hocanın maç sonunda 4 tane yabancı alacağız tarzındaki açıklamaları çok önemli.Her ne kadar 4 tane daha yabancı alsanız bile bir kere Sivas'ın iskelet kadrosunun omurgasını oluşturan bence en önemli oyuncuları Bilica, Herve Tum ve Balili artık bu takımda yok.Yerlerine alınanlar bu takıma adapte olana kadar, üstüne 4 tane daha yabancı alışana kadar atı alan Üsküdarı geçer.BU takımda yapılan en faydalı transfer sol tarafta oynayan İstanbul Belediye'den alınan Erman'dır.Gerisi Bülent Uygun'un iş güzarlığıdır.
Rövanş maçında bir şey olacağı yok.En azından rövanşı alalım diye 30 dakika Sivas bastırır gibi görünsede Anderlecht kontra ile golü bulur.Sonra Sivas için her şey bir anda lig oluverir.Lig öncesi bu ağır yenilginin altından kalkamazlar.Bu sene onlar için biter gider... Trabzon maçına çok iyi hazırlanalım derselerde, akıllı bir taktikle Anderlecht gibi onları dağıtabiliriz.Özellikle Anderlecht'in rövanş maçını dikkatle izleyin.Onların oyununu sahaya yansıtabilirsek lige 3 puanla çok güzel bir şekilde başlayabiliriz.Sivas'ı deplasmanda yenersek onların 2 maçı Kadıköyde Fenerle... İşleri bu sene gerçekten zor...
Şampiyonlar ligi senin neyine.Sen bu lig'de oynamak istiyorsan takımını güçledirmen gerekirken en önemli defans oyuncusunu Fenere veriyorsun.Neden? Para için... Sonrada Yasin'le, Sedat'la şampiyonlar liginde oynayacak bir takımın en önemli mevkileri olan defansın göbeğindeki bu komik kurguyu, bize yutturmaya çalışacaksın.Herve Tum gibi orta sahanın dinamosu ileri geri koşan, pres yapan, ayağa top yapan bir adamı sen para için satarsan (satabilirsin tabi) ama yerine adam almazsan, daha çoooook 5 yersin...
Darısı Sivas'a 5 atacak olan Trabzonumun başına.Fatih Tekke'de geldimi, o zaman sen izle takımı...
Yorum
-
Hayır gidiyor, 3. Tur'dan elenen takım Play Off turundan itibaren Avrupa Ligi'ne katılıyor .. Yani bizimle birlikte aynı turda olacaklar ..İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonlar Ligi 3.Tur'da elenen takım UEFA kupasına gitmiyor diye biliyorum.
Bu yüzden Bülent UYGUN Uefa'ya gideceğiz diyerek kafayı yedi .Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Benim bildiğim 4.Turda elendiği zaman UEFA Avrupa ligine gidiyorlar.İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidiyorlar UEFA Avrupa ligine play off lardan katılacak.
Nerden ulasabiliriz söylemiş olduğunuz bilgiye ¿Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa Kupaları karnemiz;
O G B M A Y
İntertoto 8 3 1 4 19 13
Kupa Galipleri Kupası 12 4 4 4 13 18
Şampiyon Kulüpler Kupası 14 6 1 7 12 19
Şampiyonlar Ligi 6 3 1 2 8 7
UEFA Kupası 38 15 10 13 59 60
TOPLAM 78 31 17 30 111 117
Kesin ve net bilgidir haberiniz ola. Gazetelerde bazen yanlış yayınlanıyor. En doğru bilgi budur.
galibiyet sayımız mağlubiyetten fazla mı? mağlubiyetimiz daha fazlaydı sanki..
Yorum
-
4. tur yok. play off var.. 3. turda elenen avrupa ligi play offdan devam ediyor. şamp ligi play off ta elenen avrupa liginde direk gruplara kalıyor..İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildiğim 4.Turda elendiği zaman UEFA Avrupa ligine gidiyorlar.
Nerden ulasabiliriz söylemiş olduğunuz bilgiye ¿
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'de geldimi, o zaman sen izle takımı...
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Bende farketmiştim.Neden böyle birşey yapmışlar bilmiyorum.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar sivasın sitesinde bişe dikkatimi çeti. sağdaki fikstüre bakar mısınız? 1. sırada biz varız 2 de sivas var.. ilginç değil mi?
http://www.sivasspor.org/
Gerçekten ilginç.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Alfabetik sırayı tersine çevirip yapılmış bir sıralama .. Kendilerini yukarlarda görmek istemişlerdir ve bu da iyi bi neden hazır lig başlamamışken ..İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende farketmiştim.Neden böyle birşey yapmışlar bilmiyorum.
Gerçekten ilginç.
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Bülent Uygun sözünü tuttu
Sivas, Anderlecht'ten 5 yiyerek Şampiyonlar Ligi rüyasını kabusa çevirirken 'Asker' Bülent Uygun'un "5 yeriz, 6 yemeyiz" sözü 5 ay sonra gerçek oldu.
Sivasspor'un "Asker" lakaplı teknik direktörü Bülent Uygun, 2 Mart 2009'da katıldığı bir panelde "Takımınızın Avrupa'ya gitmesi halinde başarılı olamayacağı eleştirilerine ne diyorsunuz?" sorusuna "Elbette bizi eleştirmek isteyenler olacaktır. Ancak şunu söyleyeyim: Biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz" diyerek Galatasaray'ın 6-0'lık Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da 8-0'lık Liverpool yenilgilerine göndermede bulunmuştu.
İLGİNÇ SELAM
Anderlecht'in birinci ve dördüncü gollerini atan De Sutter, "asker" selamıyla Bülent Uygun'u hatırlattı. Sivasspor, Avrupa'da son üç maçını kaybederken kalesinde 10 gol gördü..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
sebebi buldum..İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende farketmiştim.Neden böyle birşey yapmışlar bilmiyorum.
Gerçekten ilginç.
alfabetik sırayı tersten yazmışlar
Yorum
-
Evet 1 fazla. Dediğim gibi kesin ve net bilgilerdir bunlar. Hatta maç maç, maçların kadroları, golleriyle hepsini ispatlarım evelallah.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalibiyet sayımız mağlubiyetten fazla mı? mağlubiyetimiz daha fazlaydı sanki..TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum