Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
kusura bakma rize kardeş...
Yorum
-
Trabzonspor bu hengameden kendini nasıl olsa kurtarırdı; ama Rize'nin artık kendini toparlaması lazım. Rizeliler Susiç'e kızıyorlar ama bence onda ısrar etmeleri lazım. Çok iyi bir hoca; ama lige kötü bir fikstür ile başladılar. Bir iki hafta içinde Fener'le oynuyorlar.
Fener'e çakar, rahatlarlar
Umarım. Ondan sonra da diğer takımları ipe dizer gibi geçip, son haftalara kalmadan derin bir OH! çekerler, umuyorum ki. Onlar bize sövdüğü zaman da seviyordum onları. Şimdi daha da çok seviyorum.
Birbirimizi yemeden, mücadele etmeyi de ihmal etmeden birbirimize sempatik bakmalıyız. Başarılı olacağız diye değil. Başarılı oluruz, olmayız bu ayrı konu. Ama Rize'yi Trabzon'un, Trabzon'u Rize'nin yanından ayırıp da komşuluğu bitirmek gibi bir ihtimal yok. Trabzonumuz'un güneşi Rize'den geliyor
Rize: Lütfen kendini toparla!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
Rize tamamda bence samsunla dost olamayız yani geçmişteki olaylardan dolayı .Trabzon, Samsun, Rize; İstanbul'a yok vize...
çok güzel bir söz oldu bu tutum bunu
ztn çok saçma buluyorum Karadeniz takımları arasındaki çekişmeyi kardeşiz biz aynı havayı soluyorz horon ediyoruz hamsi yiyoruz bizi birbirimize düşütrenleri sevindirmeyelim artık yeter
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
Rizesporumuza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bu bağlamda önümüzdeki haftaki İstanbul Bb maçı 6 puanlık değil 16 puanlık bi maç...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
İki kardeş kentin rekabeti saha içinde ve futbol kuralları içinde kaldığı için çok mutluyum.İnanın galibiyetten çok tribündeki görüntülere sevindim,görebildiğim kadarıyla.Sevgili Tunga'nın fenere çakar rahatlarlar umudunu bende taşıyorum,hatta feneri yeneceklerine kesin gözüyle bakıyorum.Dost ve kardeşimize kalan maçlarda başarılar,Süperlige yakışıyorunuz.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.Yorum
-
Rizespor tesisleşmeyi de yavaş yavaş tamamlıyor.
Bir kaç yıl düşmeden ligde tutanabilirseler önlerinde güzel bir gelecek var.
Tesisleşmeden kasıt bizdeki gibi kartonlar değil, imkanlar dahilinde gayet güzel olmuş bence.

Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
tesisler süper.helal olsun rizeye.Yorum
-
-
-
gönlüm rizeden yanaydı ama olsun,kazanan kardeş takımımız oldu,geçen sezon 6 puan rizenindi bu sene de 6 puan trabzonun oldu ,bu arada asıl kazanan kardeşlik oldu bundan sonrada böyle olacak,bu kardeşliği kimse bozamaz artıkSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum