bi maçta 4 gol atmak güzelde neden rizeye.açıkçası farklı skora pek sevinmedim.zaten bursayıda yenemezsek rizeliler bize ne deseler haklılar.
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Kimsenin birşey demesine gerek yok.Futbol bu.. Sonucun ne olacağı belli değil. Bursaspor'da güçsüz birtakım değil.Yorum
-
şuan çaykur rizespor -bjk maçı var inanılmaz bir atmosfer var.
tv yi açtım trabzon diye bağrılıyordu. sonra giresun ,samsun diye bağrıldı.
tam maç başılcak istiklal marşından önce bi baktım. farozlular , çılgınlar atkılı bir gurup tribüne giriş yaptı. şuan tribünde bizim taraftarlarda var.
ayrıca bizim taraftarlar rize takımını tribüne çağırıdı. kale arkasındaki tribünde yerlerini aldılar.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
-
rizespor maçının başlangıcında FAROZLULAR grubundan bir grup Trabzonspor taraftarı rizespora destek için maça gitti.
elleirnde "türkiye kupasında rizespora başarılar" pankartı vardı. akçaabatsebatspor atkısı olan bir iki kişi de vardı içlerinde..
güzel bir şey.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
gooooooooollllllllllll
helal rizeye. 1-0 oldu. anderson tribünlere koştu.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
Rizespor'un her sezon Beşiktaş'a patlamasına acayip seviniyorum
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum