Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Lapina
    • 10.11.2004
    • 1680

Kardeşlikten daha ciddi bir konu var.DobErman'ın söyledikleri. İnşallah Trabzonsporlu Ekrem başkan kendisine gereken cevabı verecektir.

Yorum

• Badaloğlu
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 16.07.1999
      • 18194
      • Emekli
      • İstanbul

İlk olarak Lapina tarafından gönderildi
      Kardeşlikten daha ciddi bir konu var.DobErman'ın söyledikleri. İnşallah Trabzonsporlu Ekrem başkan kendisine gereken cevabı verecektir.
      Eğer Türkiye'de tribün terörü denen şey varsa bunda bu adamında çok fazla emeği var.Sadece ortalığı karıştırmak için konuşuyor ve bir olay olduğunda bak ben demiştim diyerek kendi rantını yapıyor.

Zaten kabzımal bir adam neden dükkanını kapatıp bu işlere el atarki?Demekki milletin birbirini yemesi bu tip adamların para kazanmasına neden oluyor.Erman Toroğlu kimdir?ne iş yaparda Ankarada gelir vergisi verenler içerisinde ilk 20 arasındadır!Bu nasıl bir para kazanma şeklidir?Çık tv'ye salla sallayabilidiğin kadar.Tabi arada viski'yi fazla kaçırdığı zamanlarda oluyor.İşte o zamanlar ekran başında çuvallıyor.Ümit Karan yeni evlendiği dönem için söylediklerini tüm Türkiye dinlemişti.Tam rezalet...Her tarafa sallıyor,hakem camiasını bu adamlar ayaklar altına alıyorlar.Güya bunlarda eskiden hakemdi.Bunları gören yeni yetmelerde kendilerini bir tv kanalına atmak için uğraşıp duruyorlar.Bülent Yavuz,Serdar Çakman,Mutlu Çelik,Cem Papila, v.s. hepsi bu tezgahtan geçmişlerdir.

Oysa Erman Toroğlunun ne mal olduğunu eskiler iyi bilir.Bugün, Radyospor'da İlker Ateş'in Spor Kazanının konuğu Talay Erker'di ve Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar için çok ince mesajlar verdi.Geçmişlerini unutmasınlar dedi.Geçmişte yaptıklarını anlatırsam insan yüzüne çıkamazlar dedi.Bu olayların bu hadde gelmesinde bunlarında payı olduğunu kimse unutmasın!dedi...

Yahu zaten insan yüzüne çıkamıyorlarki.Maçları bile gizli gizli takip ediyorlar(Özellikle Erman Toroğlu)

Vaktim olsada Rize'ye destek vermek için,Cumartesi günü Sakarya'ya maça gidebilsek.
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İsmail Alkan
        • 13.04.2007
        • 7126
        • SERBEST
        • Trabzon

[quote=attagümüshane;806344]bu yazdıklarımı iyi okuyun lütfen;
        geçtiğimiz fener-TRABZONSPOR maçını izlemek için arkadaşlarla buluşacaktım.ankarada yaşıyorum (uzun süredir vakıfa da gidemedim oradakilere selamlar)..giydim formamı..yürüyorum atatürk bulvarında..tam orduevinin önünde bir baktım karşıdan bir grup RİZESPOR taraftarı giyinmiş kuşanmış geliyor..beni görür görmez başladılar bağırmaya "TRABZON!!!TRABZON!!!!" yanaştılar yanıma...(onların da aynı hafta gençlerbirliği maçı vardı)..konuştuk ayaküstü.beni 19 mayıs stadına davet ettiler de malum gidecek durumum yoktu...ama tabi bu arada bağırıyoruz yer yer...TRABZOOOON!!!!RİZEEEE!!! diye...ordu evinin önündeki askerlerde gelen geçen de şaşkın şaşkın bize bakıyor...arada rizeli arkadaşlar biraz bizim samsun a salladılar ama heyecandan olsa gerek..yoksa kardeşlik RİZESPOR-TRABZONSPOR tabanında sınırlandırılamaz elbette,KARADENİZ koyarız adını..samsun da bizimdir.

Ne güzel işte özlenen tablo buydu.Ben eminimki bu kardeşlik dalga dalga tüm türkiyeye yayılacaktır.
        Bundan sonra trabzonun maçlarına rizeliler,rizenin maçlarına trabzonlular destek verecek,ORTAK FORMALAR ORTAK ATKILAR VE BAYRAKLARLA.Taraftar artık tek taraftar kimliğine bürünecektir.
        Bu birlikteliğin oluşmasında taraftar forumlarının özellikle bordomavi.net in etkisi büyüktür.
        Emeği geçenlere teşekkürler.
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• OYılmaz
          • 14.09.2006
          • 3875
          • öğrenci
          • İstanbul

Anne tarafları rize-Hemşin taraflarına dayanıyor ama nedense bir türlü ısınamıyorum Rizelilere çünkü ne kadar rizeli tanıdıysam hep sattılar beni o da tanıdığım 3 4 kişi yinede RİZESPOR düşmesin diyorum RİZESPOR bizim kardeşimiz Haydeee hemşinnn oyyy oyyyy heyyy heyyy aydııı aydııı
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Mustafa Önal
            • 19.07.2005
            • 5631
            • ÖĞRETMEN
            • Giresun

bence bu dostluklar daha da geliştirilmeli sadece rizeyle kalmamalı. beğenmediğimiz bursa -ankaragücünün yaptığı gibi. bizde tüm akardenzi özelliklede doğu karadenzi takımları için 1 dk her maçta tezavrat yapabiliriz.

örnegin 28 de girsun , 29 da gümüşhane , 52 ordu,53 rize 54 sakarya ve 55 te samsun diye toplam 6 dk trabzon dışında bağırmış olacağız. bizden bu 6 dk çok şey götürmez aksşne çok şey katar. bnce bir an evvel böyle bir işe başvurmalıyız. büyük biz olduğumuz için ilk adımı da bizim atmamız lazım. büyük takıma yakışan taraftar profili çizip herkesi özelliklede bölge takımlarımızı kucaklamalıyız.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• kemalcan
              • 17.04.2007
              • 56

sakaryaya akıyoruz...yarın en az 8 bin taraftarımız olacak..
              ozturkler

Yorum

• Rizesporlu53
                • 19.04.2007
                • 5

Selamun Aleykum kardeşlerim...
                Veridiğiniz destek hiçbir zaman unutulmayacak bilesiniz..Yarın ki Skarya maçına Rizeli ve Trabzonlu dostalrla beraber gideceğiz..Her iki takımında formaları olacvak üzerimizde..Sakarya da kardeş takım, umarım onumuzdeki yıl gene yukselır, hep beraber tribunde olacağız..Trabzonun Ankara yenilgisiyle üzüldük doğrusu ama son haftalarda olur böyle şeyler..Allaha emanet olun..
                HTML Kodu:
                www.rizespor.biz

Yorum

• Erkin
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 30.10.2004
                  • 6959
                  • Kuzey Amerika

İlk olarak Rizesporlu53 tarafından gönderildi
                  Selamun Aleykum kardeşlerim...
                  Veridiğiniz destek hiçbir zaman unutulmayacak bilesiniz..Yarın ki Skarya maçına Rizeli ve Trabzonlu dostalrla beraber gideceğiz..Her iki takımında formaları olacvak üzerimizde..Sakarya da kardeş takım, umarım onumuzdeki yıl gene yukselır, hep beraber tribunde olacağız..Trabzonun Ankara yenilgisiyle üzüldük doğrusu ama son haftalarda olur böyle şeyler..Allaha emanet olun..
                  Haydi uşaklar yarın maçı almadan gelmeyin
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• ersanozcan61
                    • 25.05.2007
                    • 131
                    • öğrenci.müzisyen
                    • İstanbul

arkadaşlar bende hep bu düşüncedeyim ama bu güne kadar TRABZONSPORUMUZU seven 1 adet rizeliye raslamadım...hep fenerbahçe sempatizanlığı fenet trabzonspor maçlarında hep istanbulda fenerbahçeyi desteklemeler biz onların hep düşmanı olmuşuz gibi davrandılar şampiyonluğu kaybettiğimiz yıl rizede sloganlar atarak gezen rizelilerden başkası değildi....tabiiki dostluk olsun ama anadolunun en büyük takımı trabzonspor varken anadoluda özellikle karadenizde feneri bukadar cani gönülden destekleyen başka bir il tanımıyorum ve görmedim şimdi soruyorum size rizdemi sorun bizdemi:?????*

Yorum

• ersanozcan61
                      • 25.05.2007
                      • 131
                      • öğrenci.müzisyen
                      • İstanbul

İlk olarak cilqin6161 tarafından gönderildi

kardeş helal sana ne diyeyimki....yukarıda az önce yorum yazmıştım bu fotoları görmek hoşuma gitti bu saatten sonra sizin formanızıda giyerim ambleminizide taşırım zaten rizespordan ekmek yedik sevdiğim bir klup ama taraftar ve rizelilere fenerbahçe sempatizanı oldukları için kızyordum inanın rize spora trabzonspordan daha büyük bir dost olamaz...RİZE&TRABZON

Yorum

• ersanozcan61
                        • 25.05.2007
                        • 131
                        • öğrenci.müzisyen
                        • İstanbul

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi
                        Arkadaşlar,şuna emin olunki,rizede 1 fenerli varsa 3 tanede trabzonsporlu var bunu unutmayın,
                        peki trabzonda hiç fenerli yokmu acaba ? ben olduğunu biliyorum ,sadece rizeye maletmeyelim,böyle yaparsak kırarız oradaki insanları ve trabzonsporu tutan rizelileri,
                        kardeşim hayatımda trabzon da 1 tane fenerbahçeli tanıdım oda akçabaatta yorgancı enver kime sorarsan söylerler...

Yorum

• Kobalas61
                          • 28.08.2006
                          • 1377
                          • İstanbul

herkes birgün amacımızın güçlünün yanında yer olmak olmadığını anlayacak..eğer bugün bir adım atarsak elbet birgünde bunun tohumlarını almaya başlarız
                          Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• İsmail Alkan
                            • 13.04.2007
                            • 7126
                            • SERBEST
                            • Trabzon

İlk olarak ersanozcan61 tarafından gönderildi
                            kardeşim hayatımda trabzon da 1 tane fenerbahçeli tanıdım oda akçabaatta yorgancı enver kime sorarsan söylerler...
                            Ne yaptın be kardeşim,enveri deşifre ettin şimdi oldumu
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,
                            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• TSelif
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 02.04.2005
                              • 18990
                              • Ziraat mühendisi
                              • Trabzon

İyi hali yok o enverin
                              Rize zor bir sınavdan geçicek. Kazanırsa ligte kalıcak kaybederse ... Umarım kazanırsın Rize . Seneye şampiyon olurken ( Albayrak öyle diyo ..Şampiyon olucakmışız) çok lazım olucaksın bize
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ersanozcan61
                                • 25.05.2007
                                • 131
                                • öğrenci.müzisyen
                                • İstanbul

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi
                                Ne yaptın be kardeşim,enveri deşifre ettin şimdi oldumu
                                kardeşim sadece içimde olanları söyledim babam trabzonsporda 4 şampiyonluk yaşadı t.drektörlük hayatında rize sporla başarı sağladı sadece gücüme giden fenere şampiyonluğu verdiğimizde onların sevinç gösterileri yapması bunun bir daha yaşanmayacana bana hangi rizeli garanti verebilir o amçı dün gibi hatırlıyorum hayatımın en kötü günlerindendi..

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...