Rize son hafta sakaryayı rahat yener.Bu dostluk sonsuza kadar sürsün.FORZA KARADENİZ.
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Matematiksel olarak evetde Büyük bi ihtimal kalır.Bildiğim kadarıylaiili averajda antalyanin üstünde.
İkili averaja göre puan durumu
12 V. Manisaspor 33 41
13 Gaziantepspor 33 40
14 Denizlispor 33 40
15 Ç.Rizespor 33 39
16 Antalyaspor 33 39
17 K.Erciyesspor 33 37
18 Sakaryaspor 33 21
Normal averaja göre puan durumu
12 V. Manisaspor 33 41
13 Denizlispor 33 40
14 Gaziantepspor 33 40
15 Antalyaspor 33 39
16 Ç.Rizespor 33 39
17 K.Erciyesspor 33 37
18 Sakaryaspor 33 21Özkan SÜMERYorum
-
Yorum
-
yetiyor.
şöyleki ;
denizli 40 puanda v.manisa 41 puanda.
son hafta birbirleriyle karşılacağı için ;
manisa yenerse denizli 40 puanda kalır.
berabere biterse denizli 41 puan manisa 42 puan olur.
denizli kazanırsa denizli 43 puan manisa 41 puanda kalır.
buna karşılık 39 puanlı çaykur rizespor galip geldiği halde 42 puan a ulaşıp lig te kalmayı garantiliyecektir..-----------------------Fatih Sultan Tekke-------------------------
# eski nick : Mc_YuNuSYorum
-
Sakaryaya çok büyük taraftar akını var..İnşanlah dilediğimiz sonuç çıkar..www.rizesporluyuz.biz MEKANSIZ
Trabzon-Rize Kardeştir ayıranlar kalleştir..Yorum
-
Artık bu maç tüm sezonun kader maçı. Rizespor maçı alıp ligde kalacaktır.. Bu arada oyunlar, lobiler vs yalan olur onlar
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
Yorum
-
-
2. resimdeki benim..selam olsun trabzona..Vallaha ben trabzon atkısını her maçta takıcam ama zaten stadın yarısı trabzon formalıydı..Bu günleri özlemiştik..
www.rizesporluyuz.biz MEKANSIZ
Trabzon-Rize Kardeştir ayıranlar kalleştir..Yorum
-
Yorum
-
Yıllardır özlenen ,bazılarınıda kıskandıran bir tablo,hiç bitmemesi dileğiyle
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
bu yazdıklarımı iyi okuyun lütfen;
geçtiğimiz fener-TRABZONSPOR maçını izlemek için arkadaşlarla buluşacaktım.ankarada yaşıyorum (uzun süredir vakıfa da gidemedim oradakilere selamlar)..giydim formamı..yürüyorum atatürk bulvarında..tam orduevinin önünde bir baktım karşıdan bir grup RİZESPOR taraftarı giyinmiş kuşanmış geliyor..beni görür görmez başladılar bağırmaya "TRABZON!!!TRABZON!!!!" yanaştılar yanıma...(onların da aynı hafta gençlerbirliği maçı vardı)..konuştuk ayaküstü.beni 19 mayıs stadına davet ettiler de malum gidecek durumum yoktu...ama tabi bu arada bağırıyoruz yer yer...TRABZOOOON!!!!RİZEEEE!!! diye...ordu evinin önündeki askerlerde gelen geçen de şaşkın şaşkın bize bakıyor...arada rizeli arkadaşlar biraz bizim samsun a salladılar ama heyecandan olsa gerek..yoksa kardeşlik RİZESPOR-TRABZONSPOR tabanında sınırlandırılamaz elbette,KARADENİZ koyarız adını..samsun da bizimdir.
bağıra çağıra kardeşlerim ayrıldılar yanımdan. heyecandan trabzonlum benim falan dedi biri beni çekiştirirken -tezahurat anında!!!- ben de dedim takımı değil memleketi kastettiysen gümüşhaneliyim ben..kardeşim,heyacanla "ne farkeder lay laay lay layy..ooo trabzooon...rize..." diye devam etti ..
işte olayın noktası budur diyorum hepinize selam olsun hayde.sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!Yorum
-
işte bu ya
TRABZON-RİZE her zaman kardeştir.(ama gerçek rizelilerle)
hırçındur karadeniz dağlari sabır taşi
birlik olsak kimsenun ağururmiydi başi
aramuzdaki nifak tohumlarini kırsak
ne kadar güzel olur dargunluklari silsak
bir ortak nokta bulsak omuzomuza dursak
her güven içinde daha sağlam yürüsak
ne de güzel demiş İsmail TürütYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.