Uyuz oluyorum kardeşim baskı yiyorsun evet ama bu yarısahamızda çalım deneme merakını cevaplamıyor. Her hafta böyle top kaptırıyosun arada gol yediriyosun. Erzurumda da iyi ayaklar olsa geçen hafta da yedirecektin
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Arjantinlilerde bu kırılganlık adet sanırım.. Colman da kırılgandı ama bu kadar değil tabi yaşı daha gençti şu an olsa aynı durumda olurdu..
Yorum
-
görmemiş,özenti, güce tapan toplumlarda hayat böyledir. mesela yusuf hata yapsında yerden yere vuralım deyip sosa bir pas atsında göklere çıkaralım diyen bi dünya insan var.İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildiMesela bu adama yapılan pozitif ayrımcılık hiç kimseye yapılmıyor. 2 senedir adamın gözünün içine bakıp nöbet tutuyor taraftar. Aynı sabır ve beklenti genç oyuncular için yok mesela. Genç oyuncuları döv, yerden yere vur şeklinde bir yol izliyoruz. 33 yaşında adamın hala ekstra işler yapmasını, takım yönetmesini beklerken, 19 yaşındaki oyuncuya "çöp" demek, aklını kiraya vermek oluyor biraz da.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Sosa mesela ne hata yapmış?Bu maç,geçen sezon ve bu haftaya kadar hangi hatayı yapmış?İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildiMesela bu adama yapılan pozitif ayrımcılık hiç kimseye yapılmıyor. 2 senedir adamın gözünün içine bakıp nöbet tutuyor taraftar. Aynı sabır ve beklenti genç oyuncular için yok mesela. Genç oyuncuları döv, yerden yere vur şeklinde bir yol izliyoruz. 33 yaşında adamın hala ekstra işler yapmasını, takım yönetmesini beklerken, 19 yaşındaki oyuncuya "çöp" demek, aklını kiraya vermek oluyor biraz da.
Elinden geleni yapıyor,dakika 95 olmuş adam kovalıyor,pres yapıyor ve rakip sahaya geçmek için çabalıyor.
Ben bu kadar öz verili oynayan başka bir yıldız yabancı oyuncu hatırlamıyorum.
Karakter olarak en sağlam adam.- Memento mori
Yorum
-
Yediğimiz golde hatalı.Sosa mesela ne hata yapmış?Bu maç,geçen sezon ve bu haftaya kadar hangi hatayı yapmış?
Elinden geleni yapıyor,dakika 95 olmuş adam kovalıyor,pres yapıyor ve rakip sahaya geçmek için çabalıyor.
Ben bu kadar öz verili oynayan başka bir yıldız yabancı oyuncu hatırlamıyorum.
Karakter olarak en sağlam adam.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Yorum
-
var var çok yapıyor bu hatayı gereksiz atlayıp kolay çalım yiyor. feyk yemeye meraklı olmasa önüne çekemeyecek adam topu.Yorum
-
Sosa al-ver topçusudur boştaki adamı bir radar gibi görür topu ulaştırır dolaştırır hareketsiz yavaş oynayan boşa çıkmayan bir takımda Sosa gereksiz efor sarfedip kendine has özelliklerini sergileyemediği zamanlar oluyor maç içinde..Forumdaki kazma yorumcuların bilgi kirliliği ile dolu mesajlarını okumayın..
Bize kurt gibi bir hoca lazım..Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
Orada işi yok aslında normalde basması gereken başka biri olmalı,Sosa olmamalı,orta sahamızda bir eksik olduğumuz için normalde rakibe daha sert ve yakın oynayarak karşılayacak bir Kucka veya Onazi değil,Sosa oluyor.
Ama ilk anda vuruş yaptırmayarak kaleciye zaman kazandırıyor tabi bu bir işe yaramıyor.Huseyin de biraz daha erken çıkabilirdi kademe için.- Memento mori
Yorum
-
O pozisyonda hatasi yok diyorsan konusmaya gerek yok. %100 hatalı.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
O pozisyonda adama basması için sahada olması yeterli. Orada işi yok ne demek hocam.Orada işi yok aslında normalde basması gereken başka biri olmalı,Sosa olmamalı,orta sahamızda bir eksik olduğumuz için normalde rakibe daha sert ve yakın oynayarak karşılayacak bir Kucka veya Onazi değil,Sosa oluyor.
Ama ilk anda vuruş yaptırmayarak kaleciye zaman kazandırıyor tabi bu bir işe yaramıyor.Huseyin de biraz daha erken çıkabilirdi kademe için.Yorum
-
Hocam orada işi yok derken maksat o pozisyonda forvette iki kişi olduğuzdan dolayı aslında rakibi daha sert ve mücadeleci bir orta saha oyuncusu ile karşılamamız gerekirken Sosa işi olmayan bir yerde adam karşıladı.
Bu demek değil ki kaleci oradan o golü yiyecek veya stoperlerden biri rakip forvet yokken kademeye çıkmayacak.
Hücum oyuncuları defansta penaltıya çok sebep olur,rakibe müdahale ederken,batırabiliyorlar.- Memento mori
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum