José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Onur başlığında fiyat/performans duyarlılığı kasan arkadaşlar neden buraya pek uğramıyor anlamadım. Yönetimin bu arkadaşa kaptanlık verme sebebi de "belki kaptan olursa aidiyet duygusu gelişir de takımı tınlar" düşüncesi sanırım. Aksi halde devre arası ilk gönderilmesi gereken bu arkadaş olmalı. O kadar para al ama sonuç 39 maç 1 gol 4 asist. Yahu o mevkide 39 maçta altyapıdan bir çocuk oynat eminim daha iyi bir istatistik verir takıma.
Neyse, kaptanlık hayırlı olsun. İnşallah kendisine sorumluluk vermek olumlu etki eder ve beklenen patlamayı önce şikeciker maçında sonra da kalan maçlarda görürüz.Yorum
-
Takım boyunu kısaltınca daha iyi performans verecektir. En en en önemli sorunumuz bu. Tabi bir de isme değil faydaya göre 11 kurulmalı.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
-
Gol için çok denedi en sonunda kaptan olarak maçın kilidini çözdü. Öyle veya böyle bir gol yiyeceğimiz az çok belli olduğundan galibiyetin mimarlarındandı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Sosa Sosa Sosa..Ayakların yeter demiştik astın çatala...Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
Ayağına sağlık kaptan, nasıl vurulur dersi verdin. Bir de kondisyon olsa 90 dk.lık.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
-
gol çok iyiydi zaten ama asıl golden sonra sevincindeki hırs daha iyiydi.sadece aşk bizimkisiYorum
-
-
bu akşam tümerinde dedigi gibi top filan oynamıyor resmen akıyor rakibin uzerine kabus gibi çöküyor o nasıl paslardır top kapmalardir öyle, gol zaten jeneriklik. hava topu bile vermemeye başladı rakibe.
yalniz bir sıkıntı var son 20-25 dk oyundan düşüyor o düşünce onun ayağina top degmeden neredeyse hücum yapamadigimiz icin takimda oyundan düşüyor. yaşı itibariyle muhtemelen fiziki düşüşe care bulunamayacak başka türlü bir çare bulunmalı gerekirse son dakilarda dinlendirilmeliYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum