José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Sizin kovmak için can atmaniz Sosa için bir referans değil
Biz her zaman destekledik
Sosa bu takımın iş ahlaki en büyük ve en kaliteli oyuncularından birisidir
Kaptanlık yakışırEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 22:38.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
Yakışır maestroya kaptanlık. Kim bilir bu adamın da maaşında gecikme yaşanmıştır ama hiç öyle bir haber duymadık. Benim kaptanım Sosa'dır. Saha içi liderim de.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_YattaraYorum
-
Her zaman söyledim bu takımın sorunu işgüzar yerli oyunculardır burak onur gibi yerlileri gönderin bu takımda huzur olur.Yorum
-
Sosayı severim , forumda çoğu kişi gitsin derken karşılarında durmuştum. Ancak, bu takımda kaptanlığı hak eden bir isim var ise oda pereira' dır .
Gerek çalışma disiplini, gerek saha içerisindeki takımı sahiplenici tutumu, gerek özverisi ve azmi bu takımın kaptanı olması için yeterlidir.
Bir adam takımın yıldızı sayılacak 21 yaşındaki oyuncu 70 civarı oyundan düşmüşken, 33 yaşında olmasına rağmen 85 90 da sağ taraftan depar atabiliyorsa o adam bir çok şeyi hak ediyordur.
Hele ki bu durumu hemen hemen her maç tekrar ediyorsa, alnından öpmek gerekir.Yorum
-
alanya maçında muhtemelen rakip tarafından onu gölgesi gibi takip edecek oyuncu görevlendirilecektir. çok iş düşecek bu maçta ona.Yorum
-
son maçta zaten takımın saha ici lideriydi. top onda degilken bile arkadaşlarının topu nereye atmasi gerektigini eliyle göstermesine varıncaya kadar takımı yönetti. mesela ikinci yarinin başlarinda takim topu rakibe vermeyip kisa paslar yaparken onazi 2 defa uzun top yaptı ikiside gsli oyuncularda kalıp kontra yedik. 3. kez top onazinin ayagina gelince yine uzun oynamasin diye sosa onazinin ayagina kadar gidip onazinin ayagindan topu alıp pas al verlerine devam etti ve bu pzoisyondan sonra onazi uzun top atmadı daha. muhtemelen topu ayagindan alirken uzun oynama diye kulagina fisildamistir.Yorum
-
-
1 yıl boyunca bu takımda yabancılar küstürülmüş,ikinci plana atılmış, camia ile arasına çizgi çekilmiş diye boğaz patlattıktan sonra yabancıları bu denli olayın içine alan ve sahiplenen bir yönetim kurulu ile teknik adam takımın başına geldiği için şükürler olsun
Harika bir hamle
Onur ne soyunma odasında ne saha içinde kaptanlık vasıflarını yerine getirebilecek bir karakter değil
Manevi olarak bu görevi sürdürecektir ama bu takımın aktif kaptanı Sosadır.
Perreira da ikinci kaptanı olmalıİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum