José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
netice:
daha 3 gün önce parcaladigin 3 gol atıp belki 10 tanede kacirdigin takima karşı ustelik baya bir sürede senden sayısal olarak eksik oynayan takima karşı silik bir futbol canerin uzaktan vurup direkten donen topu hariç pozisyonu olmayan bir takıma dönüş.
bu ilk değil sonda olmayack talisca olmadiginda bjk cok daha iyi oynayıp cok daha kolay kazanıyor bu istatistiklerede acikca yansımış durumda. o varken yüzde 59 kazaniyorlar yokken yuzde 67 son iki maçtan sonra bu istatistikler dahada degismistir.
trabzonspor forumunda talisca ile ilgili son mesajimdi.
sosa efendi p.tesi çık sahaya gerçek maestro kimmiş göster herkeseYorum
-
Tabi tabi.
İşin o tarafından bakarsak aylar sonra forma giyen Ekici sahanın en iyisiydi.
Maç maç oyuncu performansı, rakip takımın diziliş ve önlemleri ve takım şablonu önemli değil zaten.
2 senedir golü olmayan, asisti kolalı gazozundan ibaret beyyük Sosa'mız 20 küsür maçtır göstermekten imtina ettiği gözelim performansı bu maçta göstersin gelip özür dileyelim.
Sabırla bekliyoruz.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
İşte bunların hepsi amariganın oyunu!
E dedik ya sezonun başı abudik gubudik adamların peşinde koşup yıldız sıçtıracam ayağına takımı moruklara emanet edersen balans ayarın olmaz, deplasmanda bırak galibiyeti gol bile atamayan sikindirik Akhisar, Alanya'lar gelir evinde madara eder adamı.
Aldığın oyuncu her anlamda karakter koymazsa sahaya topçu sıfatlı kürek sapı izlersin, o kadar dandik giden zirve mücadelesini bile köyünden izler avrupa kupasına katılmak için Akhisar'ın kupada elenmesini niyaz edersin.
Sosa'mız var hamdolsun, Burak'ımız var ziyade olsun, komuşlar takımın şaftına afiyet olsun.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Maalesef Trabzonspor'un şuanki ekonomik durumunu özetleyen halde.
Tekrar edeyim. Madem ki aldık faydalanmak ve en az zararla kurtulmak zorundayız.7!Yorum
-
Son haftalarda yükselen bir form grafiği var ama şu bir gerçek ki sosa aldığı yıllık ücret için her zaman ezilecek. Yine söylüyorum yanlış bir transferdi olmaması gerekirdi ama olduktan sonra konuşmak ona ve bize zarar verir. Umarım akşam iyi bir futbol oynar ve kazanılacak 3 puanda katkısı olur.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
-
Valla ne kadar utandırdı beni kelimeler kifayetsiz kalır, büyük çöp yani battal boy çöp torbası.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Sosa ilk yarıdaki maça göre bakarsak çok daha etkiliydi. Ama formayı giyince hemen başta FB ve GS'liler olmak üzere bizim taraftarımız da maçı sattı diyor. Herkes mükemmeldi de Sosa mı takımı bozdu...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum