Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önce kullandığın ifadelere dikkat et istersen. Ben de gitsin diyordum, takımı sahiplenmeyeceğini, kendini şehirden üstün gördüğünü düşünüyordum. Yanıldım. Ünal Hoca yöneticilik yeteceğini gösterdi ve Sosa’yı motive etti. Şimdi iyi ki yanıldım diyorum, oynadığı oyunu ve takıma liderlik edişini keyifle izliyorum. Ben Trabzonspor’u forumlarda bak en iyi ben bilirim demek için değil çok sevdiğim için takip ediyorum.

Peki ben ve benim gibi yanılmış olanlara aklıevvel (birleşik yazılır bu arada) deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun?
    bu tüm internet iletişiminin genel problemi aslında. kutuplaştırıcı çatışma dili. bu öyle zehirli bir şey ki, insanı düşüncesinden döneceği varsa da döndürmüyor, sana onurlu bir çıkış bırakmıyor çünkü, bu sefer sen de sosa'nın kötü oynadığı bir maç kollamaya başlıyorsun, sana giydirene giydirmek için. böyle böyle iş çığırından çıkıyor, takımı destekleme amacından sapıp ego tatmini yarışına dönüyor.

boca-river maçı için küfürleşen türkler var lan internette. ve dahi akla gelebilecek her rekabet için (siyaset, spor, müzik, sinema vs) tarafını seçip cedelleşme yerleşik bir kültür halini almaya başladı, çogacayip..

Yorum

• gs konya maçını düşünüyorum o maçtada iyi bir atmosfer vardı ama konya alanları öyle iyi kapattı ki gs ye pozisyon vermedigi gibi 4-5 tane de yüzde yüzlük pozisyona girdiler muhtemelen akyazida buna benzer bir mac olacak gs nin hiç pozisyona giremedigi takimi biz nasıl yeneceğiz diye kara kara düşünurken aklıma sosa geliyor alıyor beni bir rahatlama

Yorum

• ünal hoca 2. baharını yaşatıyor sosa'ya. büyük süpriz oldu benim için ki böyle devam etsin maaşına gram laf etmem ama geçen sezon gram haketmiyordu.

üstteki fotolara bakınca takımı benimsediğini, sorumluluklarının farkında olup ne yapması gerekiyorsa onu yaptığını görüyoruz zaten. bu yaşta ki bir oyuncu için hele ki sorunlu bir takımda kolay iş değil neyse ki karakteri sağlam mış sosa'nın.

ayrıca ünal hoca ile olan fotoğrafı formunun nasıl bu kadar yukarı çıktığının göstergesidir.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Önce kullandığın ifadelere dikkat et istersen. Ben de gitsin diyordum, takımı sahiplenmeyeceğini, kendini şehirden üstün gördüğünü düşünüyordum. Yanıldım. Ünal Hoca yöneticilik yeteceğini gösterdi ve Sosa’yı motive etti. Şimdi iyi ki yanıldım diyorum, oynadığı oyunu ve takıma liderlik edişini keyifle izliyorum. Ben Trabzonspor’u forumlarda bak en iyi ben bilirim demek için değil çok sevdiğim için takip ediyorum.

Peki ben ve benim gibi yanılmış olanlara aklıevvel (birleşik yazılır bu arada) deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun?
          Geç bunları..

Sen Sosa gibi bir adamın maaşını ödemez üstüne Rıza gibi çapsız bir adamın ellerine emanet edersen Sosa'dan gayet tabii ki verim alamazsın..Akıllı geçinen adam bunun farkına varır ve oyuncuyu eleştirmeden önce bu dış faktörlere göre değerlendirir..

Geldiği lk günden beri Sosa'yı savunan oynaması gerektiğini yazan biriyim...Transfer başlığında yine bu minvalde bir şeyler yazarken alıntılayıp "bu ne Sosa aşkı bu kadar eziklik olmaz isterseniz şehiri Sosa'ya verelim" yazan aklı evvellerden birisin..

Şimdi sen Sosa'yı eleştirirken eziklikten bahsedeceksin biz Sosa'yı yüceltirken aklı evvellerden bahsedemeyeceğiz...

Öyle mi?

Hadi ordan..

Bana geçmişte yazdıklarını çıkarttırma..Hiç öyle masum da değilsin..Yanıldığın konuda da üslup vurgusu yaparak üste çıkmaya çalışma..

Bidaha da bilmediğin futbolla ilgili sağda solda ahkam kesme...Oyuncu kalitesinden gram anlamadığını Sosa özelinde bütün foruma göstermiş oldun..

Kullanacağım ifadeleri de senden öğrenecek değilim aklı evvel bir hakaret değildir ama üstüne alındığın için sana teşekkür ediyorum tam senlik çünkü..
          En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 04.12.2018, 19:27.
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geç bunları..

Sen Sosa gibi bir adamın maaşını ödemez üstüne Rıza gibi çapsız bir adamın ellerine emanet edersen Sosa'dan gayet tabii ki verim alamazsın..Akıllı geçinen adam bunun farkına varır ve oyuncuyu eleştirmeden önce bu dış faktörlere göre değerlendirir..

Geldiği lk günden beri Sosa'yı savunan oynaması gerektiğini yazan biriyim...Transfer başlığında yine bu minvalde bir şeyler yazarken alıntılayıp "bu ne Sosa aşkı bu kadar eziklik olmaz isterseniz şehiri Sosa'ya verelim" yazan aklı evvellerden birisin..

Şimdi sen Sosa'yı eleştirirken eziklikten bahsedeceksin biz Sosa'yı yüceltirken aklı evvellerden bahsedemeyeceğiz...

Öyle mi?

Hadi ordan..

Bana geçmişte yazdıklarını çıkarttırma..Hiç öyle masum da değilsin..Yanıldığın konuda da üslup vurgusu yaparak üste çıkmaya çalışma..

Bidaha da bilmediğin futbolla ilgili sağda solda ahkam kesme...Oyuncu kalitesinden gram anlamadığını Sosa özelinde bütün foruma göstermiş oldun..

Kullanacağım ifadeleri de senden öğrenecek değilim aklı evvel bir hakaret değildir ama üstüne alındığın için sana teşekkür ediyorum tam senlik çünkü..
            Bak dostum benim yazdıklarımı alıntılamana gerek yok, zaten ben diyorum yanıldım, Sosa gönderilsin diyenlerden biriydim diye. Yani kabul ediyorum bu konuda benim öngörümün hatalı olduğunu.

Futboldan çok iyi anlıyorum diye bir iddam da yok zaten. Amatör futbol haricinde bir futbol geçmişim de yok.

O zaman eziklik diyerek kastettiğim şehir ve taraftar olarak eziklik psikolojisine girmiş olmamızdı. Keşke alındığını o zaman söyleseydin, özürümü dilerdim.

Yukarıda yazdıklarım bir yana burada böyle ifadeler kullanmak çok kolay. Keşke yüz yüze konuşsaydık bunları ve orada diyebilseydin bana “geç bunları, hadi oradan, aklı evvel vs.” O zaman görmek isterdim atarını giderini.

Hadi futbol bilgini delikanlı, uzatmayalım forum ahalisine ayıp olmasın.

Yorum

• Takımın futbol aklı. Oynuyor, oynatıyor. Başka söze gerek yok.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• "Seri 3 puan getir kardeşim.."

(UEFA)

Yorum

• Futboldan anlıyor diyorlar Trabzonspor lular icin. Kocaman bir yalan olduğu net ispatidir Sosa olayı.

Parasını verme. 4 ay Hotel de ailesiyle süründür(Hanımın diline düştüğü ztn futbol oynayamazsin). Rıza gibi rezil hocaları getir. Sonic olarakta adamdan performans bekle benim gibi bunu söyleyenler az küfür yemedim ama gördük işte.

Sosa oynamıyor diyemezsin oynatamıyorum diyebilirsin ancak!
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Daha yeni başlıyoruz demiş reyiz. Daha da kimse durduramaz reyizi
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vay maşallah...

(UEFA)

Yorum

• Tolga Sağlam

Atiker Konyaspor maçında Onazi oynayabilir, Sosa'nın oynaması ise zor.

*
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• dile getirmekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. Yusuf'un gerçek mevkisi Sosa'nın şuan oynadığı bölge ve tarzdır. Lütfen Yusuf'a da öğret.

Yorum

• Sakatlanmanin zamani mi simdi kapo? Sacmalama... cik yap sovunu haydii

Yorum

• maestro bugün sahada olacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim