José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Insallah dediginiz gibidir. Biz takimimiza sahip cikariz elbet, cikiyoruz da, ancak bizden cok bu formayi terletenlerin takima sahip cikmasi önemli. Umursamaz ve lakayit adamlara tahammülüm yok sahsen, istedigi kadar yildiz olsun. Gelisine cok sevinmistim ama benim icin multi hayal kirikligi.Yorum
-
Antrenmanı başından sonuna kadar takip edip canlı yayın yapan Yunus Emre Sel dahi yalanladı, öyle bişey yok yani.Insallah dediginiz gibidir. Biz takimimiza sahip cikariz elbet, cikiyoruz da, ancak bizden cok bu formayi terletenlerin takima sahip cikmasi önemli. Umursamaz ve lakayit adamlara tahammülüm yok sahsen, istedigi kadar yildiz olsun. Gelisine cok sevinmistim ama benim icin multi hayal kirikligi.
Sosa konusunda kötü bi algı yaratılıyor ama niye niçin bilmiyorum. Performansı yeterli değil evet ancak bu kadar üstüne gidilecek bişey yapmadı bu adam.Yorum
-
Yorum
-
Ne algisi arkadasim, mal miyiz baskasinin haberi uzerine gorusumuzu olusturalim. Ben sahada gordugume bakarim, sahada Trabzonspor icin canini disine takan sorumluluk alan bu takima aidiyetini aciga vuran bir Sosa goremiyorum ben. Yoksa bana ne antrenmandan kovulmus kovulmamis.Yorum
-
Bu adama ekmek gibi su gibi ihtiyacımız var. Ah bir oynamak için çabalasa."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
Internette gördüğün bir haberi doğruluğunu sorgulamadan buraya yazmışsın . Sende inanmissin buna daha nasıl başarılı olsunNe algisi arkadasim, mal miyiz baskasinin haberi uzerine gorusumuzu olusturalim. Ben sahada gordugume bakarim, sahada Trabzonspor icin canini disine takan sorumluluk alan bu takima aidiyetini aciga vuran bir Sosa goremiyorum ben. Yoksa bana ne antrenmandan kovulmus kovulmamis.Yorum
-
Adam futbolu kafasinda bitirmis, gonulsuz gelin gibi dolanip duruyor sahada... Bu haber hercek olsa ne olur olmasa ne. Hersey ortada. Hadi haber yalan, 10 haftadir izlediklerimizde mi yalan. Yemisim haberini, verdigi mesaji. Bu adam kendisini sahiplendirecek tek bir hareketi yok haftalardir. Takim Osmanli macinda galibiyet golune seviniyor, beyefendi arkasini donup yol aliyor. Neyini savunup neyine sahip cikalim bilmiyorum.Yorum
-
-
-
Yorum
-
Artık zamanı geldi ben Kasımpaşa maçında oyuna girer diye düşünüyordum ama olmadı Burak Yılmaz 13 gol attı ama adamı hala besleyemiyoruz pas atamıyoruz Yazici bugün en az 2-3 net pası atamadi bu aralar formsuz Yazıcı, tam ihtiyacımız olduğu zaman haydi Sosa zamanı geldi de geçiyorEn son Mesut tarafından düzenlendi; 10.12.2017, 00:48.Yorum
-
Sahaya çıkıp oyununu oynamadan, asist yapmadan, gol atmadan mücadele etmeden kimse kendisine ve yaptıklarına saygı duymayacaktır. ne zaman bu takıma adam gibi katkı vermeye başlarsa o zaman hiç olmadığı kadar el üstüne olur.
hemen her maç kadroda, deplasmanlara gidiyor. gittiği her yerde binlerce trabzonspor taraftarı görüyor. kafasında ne var bilmiyorum(gerçekten). ama şunun farkına varmalı, istanbuldan bu yana yani uzak doğuya kadar olan coğrafyadaki alan içinde en büyük takımda oynuyor. bunu kendine motivasyon etmeli ve isteğini bize göstermeli. yapmayacaksa uzatmanın alemi yok...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum