Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosa sıradanmış ama aynı zamanda kaliteymiş çelişkiye bakar mısın...

32 yaşındaymış evde değil otelde kalıyormuş...Adamın değerlendirildiği kriterlerin komikliğine bak hele...

Sanki Trabzonspor Barcelona da Sosa'yı da beğenmeme lüksü var haspamın...
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Bi oyuncu oynaya oynaya form tutar, Sosa yı 10 numara pozisyonunda değerlendirilmeliyiz.

Yorum

• Yav bir de demeyim demeyim diyorum ama arkasındaki Okay ile Onazi baskı altında gözleri kararan, 3 metre ötesini göremeyen, alan kontrolü zayıf topçular. Hele Okay, araya top atmaya korkan bir adam. 2 kişi yan yana karşısında pozisyon alsa geriye veya yana oynayan bir oyuncu. Onazi nispeten daha rahat bu tip durumlarda ama çok dengesiz, aşırı top kaybı yapabiliyor bu yüzden sorumluluk almıyor fazla. Bu zorlu maçlardaki durum. Nispeten kolay maçlarda ise rakip kapanıyor zaten herkes Sosa'nın eline bakıyor. Her türlü Sosa'nın aleyhine. Adamı 10 numara oynatsan etkisiz kalıyor iki türlü de. Bir de önünde Burak'ın oynadığını düşünün, adam top tutamıyor. Mecburen geriye konumlanıyor maçta. BJK'deki gibi oynayamıyor.

Batuhan bu yüzden daha üstün bu ikisinden de. Adam en azından topu ayağından çıkarmada seri, topla ilişkisi Okay ve Onazi'den çok daha iyi. Sosa ile de iyi anlaştı bu maç. Adam 5-6 maç üst üste oynasa belki göreceğiz bunu lakin imkansız bu durum, o sabrı şuan gösteremeyiz. Kendisi de çok pasif kalabiliyor zaten. Tabi Okay ilk haftalar leş gibi oynarken, ona sabredip form tutmasını bekledik. Camianın ve hocaların çelişkisi işte. Şuan takımda Kucka, Onazi, Okay ve Batuhan'ı koy bir tane doğru düzgün bi önlibero etmiyor.

Adam gibi bir önlibero ile box to box bir ortasahamız olsa Sosa forvet ile ortasaha arasında bağlantıyı sağlayan, herkesi oynatan adam olurdu. İşte kadro planlamasındaki yanlışlık. Okay, Onazi, ve Kucka'dan sadece birini oynatıp yanına Sosa'yı koysan savunma zaafiyeti oluşuyor bu sefer de.

Pereira___Okay___Hubocan____Mas
        _______Kucka___Sosa___Onazi______
        Abdül______Burak________Castillo

4-3-3 gibi denenebilir. Bu dizilişte Sosa iş yapar.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yav bir de demeyim demeyim diyorum ama arkasındaki Okay ile Onazi baskı altında gözleri kararan, 3 metre ötesini göremeyen, alan kontrolü zayıf topçular. Hele Okay, araya top atmaya korkan bir adam. 2 kişi yan yana karşısında pozisyon alsa geriye veya yana oynayan bir oyuncu. Onazi nispeten daha rahat bu tip durumlarda ama çok dengesiz, aşırı top kaybı yapabiliyor bu yüzden sorumluluk almıyor fazla. Bu zorlu maçlardaki durum. Nispeten kolay maçlarda ise rakip kapanıyor zaten herkes Sosa'nın eline bakıyor. Her türlü Sosa'nın aleyhine. Adamı 10 numara oynatsan etkisiz kalıyor iki türlü de. Bir de önünde Burak'ın oynadığını düşünün, adam top tutamıyor. Mecburen geriye konumlanıyor maçta. BJK'deki gibi oynayamıyor.

Batuhan bu yüzden daha üstün bu ikisinden de. Adam en azından topu ayağından çıkarmada seri, topla ilişkisi Okay ve Onazi'den çok daha iyi. Sosa ile de iyi anlaştı bu maç. Adam 5-6 maç üst üste oynasa belki göreceğiz bunu lakin imkansız bu durum, o sabrı şuan gösteremeyiz. Kendisi de çok pasif kalabiliyor zaten. Tabi Okay ilk haftalar leş gibi oynarken, ona sabredip form tutmasını bekledik. Camianın ve hocaların çelişkisi işte. Şuan takımda Kucka, Onazi, Okay ve Batuhan'ı koy bir tane doğru düzgün bi önlibero etmiyor.

Adam gibi bir önlibero ile box to box bir ortasahamız olsa Sosa forvet ile ortasaha arasında bağlantıyı sağlayan, herkesi oynatan adam olurdu. İşte kadro planlamasındaki yanlışlık. Okay, Onazi, ve Kucka'dan sadece birini oynatıp yanına Sosa'yı koysan savunma zaafiyeti oluşuyor bu sefer de.

Pereira___Okay___Hubocan____Mas
          _______Kucka___Sosa___Onazi______
          Abdül______Burak________Castillo

4-3-3 gibi denenebilir. Bu dizilişte Sosa iş yapar.
          Bu kadroyu ben de yaziyorum onazi savunmanin önünde sosa sağ iç gibi serbest olmak üzere. Castillo sosa'nin kontrolünde olsun. Hiç güvenilir değil ama rakibi genişletmek ve tehdit etmek icin lazim. Olcay olunca merkezde çokluk oluyor. Zaten abdülkadir takima pas yaptiriyor.

Yorum

• Israrla neden 8 numara oynatıldığını anlamıyorum. Bugün de defanstan top çıkartamadığımız için çok fazla geriye geldi ve top aldı. Topsuz oyunda verdiği direktiflerle takımı yönetti. Bjk de alışık olduğu tek paslı oyunu bir çok pozisyonda denedi ama verdiği pasları geri alamadı. Ts taraftarı olcay çakır gibi yerel basındaki isimlerin gazına gelip kafayı sosaya takmış durumda. Adam sahada nefes alsa aklı TS da değil gönderilsin deniyor. Kucka- onazi ikilisinin önünde kanatlarda pas yapabileceği abdulkadir ve olcay gibi isimlerin olduğu bir takımda sosaya 2 maç sabretsek her şey ortaya çıkacak. Ama biz ısrarla 8 numara oynatıp adamı futboldan soğutuyoruz.

Yorum

• İlk olarak ttsfurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Israrla neden 8 numara oynatıldığını anlamıyorum. Bugün de defanstan top çıkartamadığımız için çok fazla geriye geldi ve top aldı. Topsuz oyunda verdiği direktiflerle takımı yönetti. Bjk de alışık olduğu tek paslı oyunu bir çok pozisyonda denedi ama verdiği pasları geri alamadı. Ts taraftarı olcay çakır gibi yerel basındaki isimlerin gazına gelip kafayı sosaya takmış durumda. Adam sahada nefes alsa aklı TS da değil gönderilsin deniyor. Kucka- onazi ikilisinin önünde kanatlarda pas yapabileceği abdulkadir ve olcay gibi isimlerin olduğu bir takımda sosaya 2 maç sabretsek her şey ortaya çıkacak. Ama biz ısrarla 8 numara oynatıp adamı futboldan soğutuyoruz.
              Adamın ortasahadaki arkadaşları Batuhan ve Bero. İki tane futbol katili, pas özürlüsü futbolcu. Bugün için hiçbir eleştiriyi haketmiyor Sosa. Okay, Onazi, Abdülkadir li bir ortasaha ile değerlendirelim. Özellikle Sosa-Yusuf-Abdülkadir çok etkili olabilir ki olmuştuda
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kadroyu ben de yaziyorum onazi savunmanin önünde sosa sağ iç gibi serbest olmak üzere. Castillo sosa'nin kontrolünde olsun. Hiç güvenilir değil ama rakibi genişletmek ve tehdit etmek icin lazim. Olcay olunca merkezde çokluk oluyor. Zaten abdülkadir takima pas yaptiriyor.
                Onazi savunma önünde iyi oynuyor gerçekten. geçen hafta ve GS maçında iyiydi. Sezgileri iyi olduğu için ilk müdahalelerde başarılı olabiliyor rakibi karşılarken. Olcay'ı şuan Castillo'nun yerine tercih ederim, adam bir garip bu sene çok saçmalıyor. Kesinlikle böyle bir oyuncu değildi ama sağda oynadığı için mi böyle diye düşünmüyor değilim. Adam ayağının dışıyla top sürüyor, içe kat eden bir oyuncu sağda yapamıyor işte ama hoca ısrarla orada oynatıyor. Bu tip kanat oyuncuları kolay kolay değiştiremez oyun tarzını, bu yüzden trip mi atıyor ne yapıyorsa. Solda oynasa düzelecek gibi hissediyorum. Olcay ise Abdül ile maça göre değişmeli sağ kanat oynasın. İlk geldiğinde iyiydi orada. Ayrıca Okay ve Hubocan ikilisi stoper için yeterli teknikte. Bu sayede pasla çıkarız rakibi üzerimize çekip.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onazi savunma önünde iyi oynuyor gerçekten. geçen hafta ve GS maçında iyiydi. Sezgileri iyi olduğu için ilk müdahalelerde başarılı olabiliyor rakibi karşılarken. Olcay'ı şuan Castillo'nun yerine tercih ederim, adam bir garip bu sene çok saçmalıyor. Kesinlikle böyle bir oyuncu değildi ama sağda oynadığı için mi böyle diye düşünmüyor değilim. Adam ayağının dışıyla top sürüyor, içe kat eden bir oyuncu sağda yapamıyor işte ama hoca ısrarla orada oynatıyor. Bu tip kanat oyuncuları kolay kolay değiştiremez oyun tarzını, bu yüzden trip mi atıyor ne yapıyorsa. Solda oynasa düzelecek gibi hissediyorum. Olcay ise Abdül ile maça göre değişmeli sağ kanat oynasın. İlk geldiğinde iyiydi orada. Ayrıca Okay ve Hubocan ikilisi stoper için yeterli teknikte. Bu sayede pasla çıkarız rakibi üzerimize çekip.
                  Okay hubocan çok iyi olur diye hissediyorum.

Sağ kanatta olcay abdülkadir sol kanatta castillo bongonda tercih edilebilir. Hoca bundan uzak ama sonuca yönelik iki forvetli sistemler üzerinde duruyor. Çok da yadirgamiyorum. Oyuncularin oynama niyeti zayif.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okay hubocan çok iyi olur diye hissediyorum.

Sağ kanatta olcay abdülkadir sol kanatta castillo bongonda tercih edilebilir. Hoca bundan uzak ama sonuca yönelik iki forvetli sistemler üzerinde duruyor. Çok da yadirgamiyorum. Oyuncularin oynama niyeti zayif.
                    Okay istemiyor stoper oynamak, halbu ki müthiş olurdur stoperde.

------------------------------------------------------------------------------------

Bugün Sosa geride oynamaya başlayıncaya dek top oynayamadık, göremiyorlar mı görmek mi istemiyorlar mı anlamıyorum. Bir kaç maç 10 numara pozisyonunda görev almalı, oynadıkça kendini bulacaktır. Takımda ekstra deneyen tek oyuncu, kazanmamız gerek. Takımı da oynatır.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okay istemiyor stoper oynamak, halbu ki müthiş olurdur stoperde.

------------------------------------------------------------------------------------

Bugün Sosa geride oynamaya başlayıncaya dek top oynayamadık, göremiyorlar mı görmek mi istemiyorlar mı anlamıyorum. Bir kaç maç 10 numara pozisyonunda görev almalı, oynadıkça kendini bulacaktır. Takımda ekstra deneyen tek oyuncu, kazanmamız gerek. Takımı da oynatır.
                      Tam tersi Okay stoperde daha iyiyim demişti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'la oynayacakları maç öncesinde çarpıcı mesajlar verdi. Yanal'ın açıklamaları arasında en dikkat çeken bölüm ise milli futbolcu Okay Yokuşlu ile söylediği sözlerdi.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tam tersi Okay stoperde daha iyiyim demişti.

http://www.yenisafak.com/spor/ersun-...stiyor-2798834
                        Bende bi maç sonu açıklaması hatırlıyorum, ersun gittikten sonra, "Ersun hoca ısrarla stoper oynattı ama benim asıl mevkim orta saha diye. "

Gs maçı sonrası verdiği röportaj :

Okay Yokuşlu : Benim mevkim orta saha.Bugüne kadar hocalarım ne görev verdiyse yapmaya çalıştım.Bugünde elimden geleni yaptım.Orta sahada oynamaktan mutluyum.Ligin başından beri iyi oynadığımızı düşünüyorum, bugün çok iyi oynadık ve kazandık. Seri galibiyetlere başlamamız gerekiyordu. Takım olarak iyi bir refsleks ortaya koyduk. Kırmızı kartlar çıktı maçta. Maç öncesi yaptığımız toplantılarda Galatasaray'ın baskılarını kıracağımızı inanmıştık ve bu akşam güzel bir galibiyet aldık. Herkesin ayağına sağlık, yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Galatasaray, çok formda bir takım ve güçlü geliyorlardı. Bu maç bizim adımıza taraftarlarımızı arkamıza almak için bır fırsattı ve biz de kazanarak bunu iyi değerlendirdik
                        En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 12.12.2017, 21:55.

Yorum

• Sosa ile ilgili zamanımız azaldığı için kendisini ıspatlaması için şans verilmekle risk almamak lazım.

32 yaşında adama 3 vereceğime genç adam alırım o paraya .

Keşke sezon başında doğru mevkide oynatılıp görme şansımız olsaydı. Bence artık çok geç. bu risk alınmamalı
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende bi maç sonu açıklaması hatırlıyorum, ersun gittikten sonra, "Ersun hoca ısrarla stoper oynattı ama benim asıl mevkim orta saha diye. "

Gs maçı sonrası verdiği röportaj :

Okay Yokuşlu : Benim mevkim orta saha.Bugüne kadar hocalarım ne görev verdiyse yapmaya çalıştım.Bugünde elimden geleni yaptım.Orta sahada oynamaktan mutluyum.Ligin başından beri iyi oynadığımızı düşünüyorum, bugün çok iyi oynadık ve kazandık. Seri galibiyetlere başlamamız gerekiyordu. Takım olarak iyi bir refsleks ortaya koyduk. Kırmızı kartlar çıktı maçta. Maç öncesi yaptığımız toplantılarda Galatasaray'ın baskılarını kıracağımızı inanmıştık ve bu akşam güzel bir galibiyet aldık. Herkesin ayağına sağlık, yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Galatasaray, çok formda bir takım ve güçlü geliyorlardı. Bu maç bizim adımıza taraftarlarımızı arkamıza almak için bır fırsattı ve biz de kazanarak bunu iyi değerlendirdik
                            Ersunada güvenilmez gerçi

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sosa ile ilgili zamanımız azaldığı için kendisini ıspatlaması için şans verilmekle risk almamak lazım.

32 yaşında adama 3 vereceğime genç adam alırım o paraya .

Keşke sezon başında doğru mevkide oynatılıp görme şansımız olsaydı. Bence artık çok geç. bu risk alınmamalı
                              Ne riski hocam Bombanın pimini çekmiyoruz

Yorum

• Bugün gayet normal bir seviyede futbol oynadı rakibini kovalayip aldığı birkaç top da var. Evet seviyesi bu degil ama yazildigi gibi umursamaz falan da davranmadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim