José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Karmam
    • 10.12.2015
    • 2190
    • Eskişehir

Bence bu hafta ailesi gelecek ve ev beğenip yerleşecekler diye Çorum'a gitmemek için özellikle dikkatsiz oynadı. Kartı bilerek gördü diyemem ama kartı görmekten kendini sakınmadı.

Futbol adına Sosa'yla ilgili herhangi bir sıkıntı görmüyorum. Kötü maçları oluyor ama bunlar da genelde sürekli sorumluluk aldığı için. Sağdan alıp sola vermek yerine ara pası deneyince top kaybı oluyor tabii.

Neyse, ailesi böyle yerleştiyse gitme düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Gidecek adam böyle yerleşmez. Medyanın bu adamın peşini bırakması lazım. Karısıyla tartışabilir, karısı Trabzon'u beğenmeyebilir, bizi ilgilendirmez. Bugüne bugün eşiyle nerede oturacaklarını tartışan milyarlarca insan vardır dünyada. Bunu haber diye sunup ortamı geren medya.

Yorum

• Mustafa YILMAZ
      • 30.07.2006
      • 4573
      • öğrenci
      • Samsun

bu adamın alınması çok karşıydım maliyetten ötürü ama madem alındı geçelim o konuyu.

kaliteli bir oyuncu bunuda tartışmaya gerek yok.

sürekli oyuncuları suçlayarak bir yere varamayız yoksa isimler değişir ama olaylar değişmez. sosa beklediği ortamı bulamadı bu yüzden performansı düştü bu saatten sonra toparlaması çok zor tabi köklü bir değişiklik olmazsa yönetme şeklinde. bizim asıl sorunumuzda bu zaten sağlam bir irade yok aslında sadece bizim değil ülkedeki çoğu takımın sorunu bu ve bunu aşan takımlar gündelik başarı sağlıyor. sistemli bir işleyiş sağlayamadığımız sürecede böyle devam edecek.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Ozan Yılmaz
        Forum Yöneticisi
        • 10.12.2013
        • 14493
        • CPA
        • İstanbul

Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Colakoglu
          • 02.01.2005
          • 4637
          • Avrupa Diğer

Söyle bi haber var, umarim dogru degildir!

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Travelair
            • 09.01.2005
            • 36195
            • İstanbul

Bu haberin doğruluğunu nasıl sorgulayacağız? Nerden bileceğiz, yalan mı doğru mu? Haberci dedikodu üzerinden, masa başından haber yapar, yönetim yalanlamaz, dernekler halının altına süpürür, patron rating tiraj peşinde koşar... Ya sonra?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• selcuk
              • 29.05.2004
              • 27757
              • Amasya

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
              Bu haberin doğruluğunu nasıl sorgulayacağız? Nerden bileceğiz, yalan mı doğru mu? Haberci dedikodu üzerinden, masa başından haber yapar, yönetim yalanlamaz, dernekler halının altına süpürür, patron rating tiraj peşinde koşar... Ya sonra?
              benim bildigim o opsiyon zorunlu

degilse 33 yasina yürüyen adama o paralari vermek zaten hataydi, zararin neresinden dönülse kardir
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sefa
                • 22.01.2009
                • 23113
                • Özel Sektör
                • Trabzon

Böyle giderse opsiyon kullanılmayacaktır gerek de yok büyük maliyet ve karşılığını alamıyoruz..

Ayrıca pamuk ipliğine bağlı bir performans eşi mutluysa iyiyiz mutsuzsa yandık..

Yorum

• Ogün YAZICI
                  • 13.04.2011
                  • 7772
                  • İstanbul

Yusuf'un attığı golde korner direğinin oradaki sevinç yumağına dikkat !

Bu adam Rıza hoca ile dönecek.
                  Hem de çok sağlam döncecek
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İ. SARAL
                    • 24.01.2009
                    • 19493
                    • Memur
                    • Ankara

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi
                    Yusuf'un attığı golde korner direğinin oradaki sevinç yumağına dikkat !

Bu adam Rıza hoca ile dönecek.
                    Hem de çok sağlam döncecek
                    İnş. ama pek umudum yok.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Murat Engin Akyüz
                      • 12.04.2008
                      • 1932
                      • Avukat
                      • Ankara

Okay'a Onazi'ye ve nicelerine yaptığımız gibi Sosa'yı da bir çırpıda gözden çıkartmayalım derim. Bu takıma aidiyet duygusu olan her futbolcu bu takıma güzel katkılar yapabilecek yetenekte hala, hele ki Sosa!

Onun da sırası geldiğinde güzel katkılar vermeye devam edecektir, inanıyorum.
                      "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Mustafa Çakar
                        • 18.08.2012
                        • 638
                        • İstanbul

Opsiyonu kullanılmamalı.

Kucka - Onazi - Okay - Yusuf un olduğu yerde bu adama o kadar para vermek büyük lüks.

O paraya sağlam bir stoper alınmalı

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                          • 31.05.2004
                          • 38291
                          • İstanbul

Rıza Hoca'yı dinledim Sosa hiç hazır değil sezon başı kampı geçirmedi dedi. Muhtemelen bu hafta da yedek oturacak...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Uğur KÜÇÜK
                            • 30.01.2009
                            • 11085
                            • Bursa

Edit.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Şanlı SanMarino
                              • 10.12.2014
                              • 3161
                              • İstanbul

Cayma hakkımız varsa hemen bunu kullanalım. Zarardan kar etmiş oluruz. Milan'ın 2 katını verip de hiç bişey alamıyorsan bunda sıkıntı vardır.
                              7!

Yorum

• Travelair
                                • 09.01.2005
                                • 36195
                                • İstanbul

Para ile çalışan bir makina olarak görmek yanlış olur. Sanırım 3 senelik sözleşmesi var. Eğer maaşını ödeyebilecek durumdaysak 3 senelik bir planı ve değerli bir futbolcuyu 2 maçta tersin tersine yollamak büyük kulübe yakışmaz
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...