Kırmızı öncesi de verimli değildi. Sarı kartın var ike neden daha dikkatli olmazsın ?
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Sosa'da bir kabahat yok. Kariyerinin sonundaki adamı bu takıma bu paralarla getirenlerde kabahat.Arbeit Macht Frei !Yorum
-
Sanki babasının hayrına oynuyor şerefsizin çocuğu..Ulan alçak bak ben bu takımı seyretmek için her yıl 500 tl para veriyorum.Forma alıyorum.Senin rızkında benim param da var.Katresi varsa haram-ı zehri katran olsun.Burnundan gelsin ulan.3,5 milyouneuro alıp , zoraki sahaya çıkmış havalarında sahada gezinmene tahammülüm yoktu.Şimdi nefretim oldun.O canım Trabzon kentini sevmeyen karını da alıp defolup gitmeni öyle istiyorum ki !!Yorum
-
Yorum
-
Hala seni kadrolara yazan arkadaşlar var.
Önce Trabzonspor'um daha sonrada o arkadaşlar adına üzücü bir durum.
Bu takımda olmak istemiyorsun onu artık anladık da.
Kimse seni cebren ve hile ile getirmedi buraya.Hak etmediğin ücretlere imza attın!
Kalacaksan adam gibi oynarsın, gitmek istediğin zaman da gidersin.
Bize takımını 30. dakikada satacak adam lazım değil.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..Yorum
-
Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor maçında gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşen ve yarın kupada Çorum Belediyespor karşısında forma giyemeyecek Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Jose Sosa, eşi ve çocuklarına kavuştu.
Sosa'nın eşi Carolina Alurralde ve ikiz kız çocukları, THY'ye ait uçakla dün gece Milona'dan Trabzon'a geldi.
Havalimanında mutlu olduğu gözlenen Arjantinli futbolcu, yanında getirdiği oyuncaklarla çocuklarını karşıladı, onlarla bavulları gelene kadar bir süre oynadı.
Sosa, daha sonra eşi ve çocuklarıyla kaldığı otele ait araca binerek havalimandan ayrıldı.
İzinli olduğu için Çorum kafilesinde yer almayacak Sosa, Galatasaray maçı öncesi eşi ve çocuklarıyla hasret giderecek.
Milano'da eşyalarını toplayan ve bazı özel işlerini hallederek dönen Carolina'nın Trabzon'u sevdiği ve kentte yaşamak istemediğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Ailenin bu hafta içerisinde yönetim kurulu tarafından kendilerine önerilen uygun villardan birine yerleşeceği öğrenildi.
AJANSSPOR

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
Şunu asıl yerine bırakayım. Yazık oldu özverisine.
Sosa kontak kapattı ve karakter sorunu olduğu belli ama bunun Sosa'nın müthiş performanslarının üstüne baş göstermesinin sebebi tamamen Ersun'un takımı bitkisel hayata sokmasıdır.
Gençler maçı ayağının tozuyla takıma hava kattı.
Başak maçında sırf 3 pozisyonda bizzat topu kapıp takımı kontraya çıkardı. Rakip 2 sarı gördü. 2 pozisyonda 2-3 rakibini oyundan düşürüp takımı çok iyi atağa kaldırdı. Sahanın bizim adımıza en iyisi.
Alanya maçında Burak'ın golüne asistlik pas demem ama defanstan topu kapıp hızlı oynaması. Penaltı pozisyonun başlangıcında rakibe kayarak topu kazanıp yine Burak'a pası. Tüm takımın uyuduğu pozisyonda Vagner Love'ı kovalaması. Ne bileyim direği.
Böyle alt alta yazınca nasıl bir özveriyle oynadığı ortaya çıkıyor. Ama ne oldu? Ben sahaya varımı yoğumu koyayım ama takımım köy takımına 3-0'dan maç versin. Kafada ister istemez sorgulamaya başlamıştır. Başka bir köy takımından 6 yiyince de kontağı kapattı.Yorum
-
Alanya maçı sonrası en radikal konuşmayı Sosa yaptı
Bu sonuçtan herkes üzerine düşen sorumluluğu almalı yanlış giden şeyler var dedi
O şeyler yanlış gitmeye devam etti
O kişiler yanlış gitmeye devam etti
Adam da salladı Trabzonspor'u bu kadar...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
Malouda ilk geldiğinde çatır çatır oynuyordu, sonra niye küstü?
M'bia ilk maçlarında adam yiyordu, sonra niye bıraktı?
Şimdi Sosa 2 hafta önce kaleye kadar adam kovalıyordu, şimdi ne oldu?
Adamı şampiyonluğa oynayacağız diye getirip, abuk sabuk işler yaparsan o da kendini takım ayarına çeker.
Her gelen yabancı mutsuz oluyorsa sorun yıllardır kadroda bulunanlarda demektir.Yorum
-
KatılıyorumMalouda ilk geldiğinde çatır çatır oynuyordu, sonra niye küstü?
M'bia ilk maçlarında adam yiyordu, sonra niye bıraktı?
Şimdi Sosa 2 hafta önce kaleye kadar adam kovalıyordu, şimdi ne oldu?
Adamı şampiyonluğa oynayacağız diye getirip, abuk sabuk işler yaparsan o da kendini takım ayarına çeker.
Her gelen yabancı mutsuz oluyorsa sorun yıllardır kadroda bulunanlarda demektir.
Artı Şota döneminde lige fırtına gibi başlayıp tepetaklak olan oyuncuların teker teker kaçtığı takımdaki sorun neyse bu sene yaşanan sorun da aynısı.
O dönem herşey paraların ödenmemesi ile açıklanmıştı ama yeterli sebep değildi.
Özerler Erkanlar Ekiciler Yumlular yumruklar dedikodular gruplaşmalar...
Bugün sadece isimler farklı.En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 24.10.2017, 16:01.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum