1,5 üstü verilmemeli. Febe 1.6 veriyorsa gitsin buyursun.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Süreci uzatmanın manası yok. 1-2 gün süre ver, imzalamıyorsa, cevap vermiyorsa siteden "kendisine başarılar diliyoruz" açıklaması yap ne hali varsa görsün.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Sosa ile devam edilmesi düşüncesinde olan biri olarak, çoktan bu dediğin yapılmalıydı.Buralara kadar gelmeyecekti.Kangren olmadan kesip atacaksın bu işi.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal KaramanYorum
-
hala olumlu ya da olumsuz dönüş yapmadı.
ne yardan geçiyor ne serden.
fenerden net dönüş almadığı için bize cevap vermiyor, telefonları da açmıyor.
sana zahmet, defolup fenere gider misin? bizim bu tıynetteki oyunculara ihtiyacımız yok. bu profesyonellik değil."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)Yorum
-
-
-
Kusura bakma ama şu süreçte en az yönetim kadar kabahatlisin...
Tamam profesyonelsiniz vs bunu anlayabiliyorum ama artık kariyerinin sonuna gelmişsin ve belki de gittiğin hiçbir yerde görmediğin seviyede ilgi, alaka, sevgi ve saygı görüyorsun. Koca bir şehir senin diye köpeğinin gece boyunca havlamasına bile katlanıyor. Koca bir camianın çocukları senin idol olarak görüyor.
Sana daha az para kazan demiyorum. Senin bir tarafı tercih etmenden doğacak fırsat maliyetinden kaynaklı 1 yıllık farkı bile ömrüm boyunca bir arada göremeyeceğimi biliyorum; ama bu kadar samimi sevgi ve saygı duyan insanlara karşı en azından vurdumduymaz olmamak gibi bir sorumluluğun var. Çık de ki "Ben bir profesyonelim ve en iyi teklif nereden gelirse kariyerimi orada sürdüreceğim..." biz de "Eyvallah" diyelim.
Son cümlemi yazmayı unutup iletiyi göndermişim: GİDECEKSEN DE SANA VERDİĞİMİZ KIYMETE YAKIŞIR ŞEKİLDE GİT!En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 13.08.2020, 11:08.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Bu basliga güzel bir kilit yakisir.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
-
-
Fenerbahçe bir psikolojik savaşa soyunmuş. Sakın bu oyuna gelmeyin. Sosanın yeri çabuk dolar. Hatta alt yapıdan bile doldurulur. Ama bizim elimizden aldılar bizden üstünler psikolojisine kapılmamak gerekir. Bu psikoloji takımı bozar. Taraftarı bozar. Emre denen o topçu bozuntusunun ayak oyunları. Ama Sosa ile anlaşamazlar.Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerineYorum
-
Alt yapıdan doldururuz? Abicim ne içiyorsunuz bu kafayı yaşamak için?Fenerbahçe bir psikolojik savaşa soyunmuş. Sakın bu oyuna gelmeyin. Sosanın yeri çabuk dolar. Hatta alt yapıdan bile doldurulur. Ama bizim elimizden aldılar bizden üstünler psikolojisine kapılmamak gerekir. Bu psikoloji takımı bozar. Taraftarı bozar. Emre denen o topçu bozuntusunun ayak oyunları. Ama Sosa ile anlaşamazlar.Yorum
-
Yönetimden beklentim ''verdiğimiz süre dolduğu için sözleşme teklifini geri çekiyoruz'' açıklamasıdır.
Ek olarak başkan ve sosa anlaşmış biraz novak rövanşı için bir oyun mu kuruyorlar diye de düşünmüyor değilim. Neticede bu iki ihtimalden biri olacak.Büyük takımlar kendi öz evlatlarının teknik direktörlüğünde büyük başarılara imza atmıştır.Yorum
-
Ben de devam etmesini istiyordum ama bu tip bir adamla devam edilmemesi gerektiği anlaşıldı.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum