Gs futbolculuk zamanında kurtulmak için yüz takla attığı, Melo'nun soyunma odasında dövdüğü Riera'yı yardımcı antrenör olarak göreve getirmiş. Röportajının bir kısmını izledim adam gsyi öve öve bitermiyor. Herkes bana Liverpool'u soruyor ama insanların bana güvendiği, sevdiği kendimi parçası olarak hissetiğim kulüp burası vs demiş. Öncelikler farklı demek. Biraz örnek alsa keşke.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Eveeeeet, ne dedim ben sene ortasinda? Beni linc ettiniz. Galatasaraya gitmesu muhtemel demistim onun yerine fenere gidecek belki. Bunu dedigimde sen ne diyorsun vs diyorlardir. Karisinin Trabzonda mutlu olmadigini soyledik. Evet videolar var dans ediyor vs. sonucta depresyonda degil orda ya da hergun kendini oldurmekj istemiyor. Ama orda yasamakta istemiyor(lar). Hadi bakalim kim hakli cikti sonunda simdi?Yorum
-
Eveet ne oldu arkadasim? Bos mesajmi yazmisim?Niye sileyim? boş mesaj yazan sensin madem iddia ediyorsun gitmezse sen bu forumdan ebediyen gidecek misin?
Milletin kafasını bulandırmak İst. medyasının işi tabi sende başka takım taraftarıysan ayrı mesele işini yapıyorsun demek ki. Forum yöneticileride zamanı gelince işini yapar illa ki.
demistim demeyi de cok sevmem
20.MAyis.2020
Yalan yalan, tabi hep yalan dolan
)
En son Hakan tarafından düzenlendi; 13.08.2020, 14:23.Yorum
-
Maçkolik FB transfer olduğunu yazdı.
Bu kadar yoğun maç temposunu FB bu yaşlı tayfası ile nasıl kaldıracak göreceğizYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
sonuç olarak gs değil.
kaldı ki istediği parayı verirsek kalıyor.
şu saatten sonra 5 kuruş vermem sosa'ya o ayrı mevzu ki inşallah gider.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Gitmen veya kalman değil mesele. Profesyonel oyuncusun, paraya bakabilir ve bu nedenle de gidebilirsin. Lafımız yok. Ama sanki seni almaya gönüllü olan tarafları birbirine kırdırmak istiyorsun ve fb'nin menajerleriyle bizi muhatap ediyorsun gibi bir hava var şu an.
Seni çok seviyor(d)um ve saygı duyuyor(d)um. Bunu daha fazla zedelemeden gideceksen git, kalacaksan kal. Yorma bizi...2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_YattaraYorum
-
-
Gidermisin lutfen? HadiBedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!Yorum
-
Adamı ünal karamanla dozer cemille bir tutan, büyük kaptan şöyle kaptan böyle fedakar diyen taraftarımıza armağan olsun bu süreç
Her 8 numara giyip kaptan olan 2 araya pas atan adam maalesef hayal edilendeki gibi karakterli olmuyor. Üç beşyüzbin euro fazlasına kaptanlığıda geçmişide bırakıp kaçıyorlar. Bizede verilen fazla sevgi kalıyor. Bence fb yada baska birtakım kime istiyorsa gitsin gitmezsede artık bize geri gelmesin.
Yorum
-
koca kulüp sosayı mı bekliyor ya?
verin plaketini düşünmüyoruz diyip yollayınfutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledirYorum
-
3 ayda 500 bin euro inersen adam son ana kadar diretir.. Bu zamana kadar beklemek zaten başlı başına hata.. Artık bitti deyip önümüze bakmak gerek..
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum