Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben soğudum artık. İstemiyorum bu adamı. Umarım gider.

Yorum

• Kilit vurun gitsin paragöz herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu hikaye Böyle Bitmemeliydi.

yolu açık olsun.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Trabzon'dan ayrılırsan karın senden ayrılır haberin olsun. Parayı karına tercih etme.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Barış Yurduseven: "Trabzonspor teklifini yaptı ve geri çekildi. Olumlu dönüş gelmedi. Sosa kendisi aramadığı sürece Trabzonspor, yeni teklif yapmayacak. Sosa bu süreçte kendisi görüşmedi. Tatilini kesmeyip menajerini görüştürdü." (TRT Spor)

Haberin kaynağı bir kenara bırakılırsa, şu hareketi sindirebilen var mı?

Afedersin nereye giderse gitsin.

Yorum

• Kaptanı olduğu kulüpte hikayesinin güzel ve onurlu bitmesini çok isterdim. Ama kendisi en iyi bildiği şeyi yaptı para için kaçtı. Kendisine sorulan yeni sözleşme sorularını hep kulübüm için mücadelem öncelikli sezon sonu başkan nerede görev verirse oradayım diyerek öteledi. Sezon bitti tatilden sonra denildi. Biz taraftarlar çok duygusal bakıyoruz kendileri para gözmüş ya madem öyle gittiğin yerde başarılı olama inşallah.

Yorum

• Grazie üstad yapacak bir şey yok, zaten kalmasını pek istemiyordum yerine premier lig takımı gibi 90 dk tempo yapan adamlar lazım bize, gerekirse tekniği düşük olsun ama çalışsın sahada

Yorum

• İyi bir sosa ciddi bir kayıp her anlamda ama belli ki zaman aşımına uğramış mesele. Yolu istanbul'dan geçmeyecekse açık olsun

Yorum

• Öyle veya böyle bir iz bıraktı ama kalbimizi de kırarak gitti. Ülkesine dönmüş olsaydı da üzülecektik ancak işin prestij tarafı bir yana takım kaptanının rakibine gitmiş olması ne olursa olsun can acıtır. Kabul edelim ki Türkiye'deki macerasında en zararlı biz çıktık. BJK hem Sosa'nın katkısıyla Şampiyon oldu, hem adamı en verimli döneminde 2 milyon euro gibi çok da uçuk olmayan bir rakama oynattı hem de 7.5 milyon euroya sattı. Biz ise kendisine 10 milyon, bonservisine de 5 milyon euro ödedik. Sonuç? Elde bir Türkiye Kupası...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bizde ilk 2 sene içerisinde bir var bir yokları oynadı 3. sene ise başarılı olmuştur belki de olmak zorundaydı daha iyi bir sözleşme için. Profesyonel anlamda ilk 2 sene oynadığı oyunla 3. sene olan oyununu, bu yaşta bir oyuncu için isteksizlikten istekliye geçişi olarak değerlendirebiliriz. Bense bu durumu profesyonel anlamda bir ahlak zayıflığı olarak değerlendiririm. Saygılar.

Bir aidiyet oluştuğuna inanan varsa eğer bu soruya cevap için fenere imza attığında yazacağım.

Yorum

• gitmesi bir kayıp değil 36 yaşında ne kadar faydası olacaktı. evet iyi oyuncu ama abartmaya gerek yok.

Yorum

• Kalmasını isterim ancak üçün beşin hesabını yapıyorsa tavrımızı net bir şelilde koyup yerine adam bakmaya başlamalıyız. Eski kulübü bile sitem ediyor sezon öncesi oraya gidecek haberleri çıkıyordu şimdi piyasada bjk fener haberleri dönüyor? fiyat arttırma çabalarımı nedir bilemiyorum. emekliliğim geldi zaten 3 5 ne koparırsam kardır mentalitesinde gibi. öyleyse bu takımın bırak kaptanı topçusu dahi olamaz bu kadar sevginin pohpohlamanın karışılığı bu değil olmamalı.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Daha önce de söyledim Avrupa men cezası yediğimizde masadan kalkan ve takımını satan adam tek birşey için kalırdı o da para...
                            Kulüp doğru yolda elbet yeri rahat dolar
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• Haberlerde anlaşılamadığı,yeni teklif yapılmayacağı yazıyor.
                              Haydi güle güle o halde.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hakkımızda hayırlısı olsun

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim