José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Abi benim eşim arjantin'de 3 yılda 10 milyon € kazansa, ben de tango yaparımBakış açım şu Metin: Beşiktaş'a neden gitti? Beşiktaş'tan Milan'a neden gitti? Milan'dan bize niye geldi? Bizimle neyin pazarlığını yapıyor? Sebep belli. Buna rağmen "Eşi burayı çok sevdi", "Horon oynadı", "Hamsi yedi" gibi insanların duygularını sömüren üstad duyumcular yüzünden gerçeklerden uzaklaşıyor taraftarlar.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Yabancı oyuncudan transferde bağlılık beklemiyorum. Kaptan olduğu için, her ne kadar şu an kulübe bağlı oyuncu olmasa da, fb ile transfer görüşmelerinin bu kadar uzaması kabul edilemez. Gideceksen git. Ya da yönetimden birisi net açıklama yapsın.
Sahada pandemiye kadar epey mücadele etti. Hatta hiç sevmediğim aidiyet kelimesini sahada fazlasıyla hissettirdi. Sonrası kötü bitti tabii.
Rol bakımından...
Forvet arkasından geriye geçtiğinden beri takımın oyununa çok şey kattı. Onazi ile iyi ikili olmuştu. Topu defanstan alıp pres altında topla dönecek çabukluğu olmadığı için en önemli görevi yapamadı. Bu ilk sorunu bence. Boyu, bacak uzunluğu ve hızını düşününce eskiden kanatta oynaması şaşırtmıyor. Pas sayısı fazla olsa bile isabeti kafamızdaki klasından çok uzaktı, %80.7. İstatistiklerde 88-92 arası oluyor bu regista havalarında olan oyuncularda. Uzun paslarının da bazen hem karar olarak hem de isabet olarak hayal kırıklığına uğrattığını siz de hatırlarsınız. Defansif anlamda fazla bir şey beklemek haksızlık olurdu. Eski mevkilerinden gelen kısmî tembellik vardı bu da ikinci sorunuydu. Bazen kimsenin geri gelmediği anlarda rakibi hızıyla yakalayarak durdurduğu oluyordu.
Her şeye rağmen yıllık ücretinin karşılığını ondan alabildik mi net olarak evet diyemiyorum.Yorum
-
Belli ki şu an Fenerbahçe'ye veya süpriz eski takımı Bjk'ye açık kapı bırakmış. Arjantin ihtimalini de göz önünde bulundurursak Trabzonspor alternatifleri arasında ya üç yada dördüncü sırada. Bizde de hâlâ Sosa hayali kuranlar var.. Şu saatten sonra 'sen gelme' politikasını gütmesi gerekiyor yönetimin.Yorum
-
-
-
Yönetimin hem Novak hem de Sosa ile ilgili yıl içerisindeki bütün söylemlerin boşa çıkması sebebiyle eleştirilmesi haktır lâkin senin kaptanın çuvallarla para ödemene rağmen, bununla yetinmeyip para için başka bir kulübü tercih ediyorsa da orada yönetime saldırmak işgüzarlıktır.
Diğer taraftan Sosa'nın son 6 maçtaki performansına bakarak "bitmiş artık, top falan oynayamaz" söylemlerine de asla katılmıyorum. Sosa'nın gidişinden ziyade alternatini bulamayacak olmamız sıkıntı olacak gibi duruyor. Geçen hafta da paylaştığım üzere özellikle geçtiğimiz sezon ligde attığımız gollerin % 40'ında Sosa'nın direkt katkısı var. Trondsen'in ya da başka bir 8 numaranın bu katkıyı verebilmesi bana göre çok çok zor. Umalım ki Newton farklı bir oyun yapısıyla bu eksikliği giderir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Sanki kenar mahallelerin birinden toplayıp, uyuşturucudan veya açlıktan falan kurtardık adamı da vefa borcu olarak imza atmasını bekleyeceğiz.
Adam Türkiye diye bir yerin olduğunu hayatında ilk defa Beşiktaş'a gelirken öğrenmiş. Geldi işini yaptı, gitti. Sonra biz aldık, bizde işini yaptı gitti. Şimdi de Fenere gidecek büyük ihtimal işini yapmak için.
Çok çok rezil oluruz rakibe kaptırdık diye. Yıllardır alışık olduğumuz durum işte. Futbolcuyla duygusal bağ kuran da ne biliym...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Ciddi rakamlar istediğini düşünüyorum Novak gibi.İstanbul sevdası da ağır basıyorsa daha fazla uğraşılmasın yerine oynayacak adam kesinleşsin.
Aylardır iki beyfendinin nazını çekiyoruz.Yorum
-
4 senede 14m € para vermişsin, yetmemiş kaptanlığı da verip bağrına basmışsın, şimdi keyfini bekleyeceksin, neymiş istediği para verilip kalmalıymış...
Ulan adamla bir gerdeğe girmediğimiz kaldı, karşılığında sıfır vefa sıfır aidiyet sıfır sevgi, daha ne kazanacaksın aç herif
Sosa karaktersizi yüzünden yönetime tek laf eden kendine dönüp baksın, bu kadar adamcılık olmaz ya yapmayın, deli gibi kazandırdık adama, Trabzonspor mu Sosa mı noktasına getirdi millet artık durumu, saçmalamayın bi ya
Tibet dağlarına kadar yolun var, kaybol...Senin gücün , karanlığı yırtacak...Yorum
-
3 yıldır senin yanında olan oyuncu imzalamıyorsa uzatmayacaksın süreci. 10 günlük tatilde ne değişecek? Şimdi senin kaptanın yavşakların dilinde meze.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum