Hırsına diyecek laf yok ancak dün kart açısından biraz riskli oynadı sanki. Bir maç dinlendirilirse daha iyi olur kendisi için
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Dün yine son zamanlardaki gibi rezil bir futbol oynadı, bu kadar laubali uzun top denemesi sinir bozucu gerçekten. Takım arkadaşları iyi sabrediyor.Yorum
-
uzun top denemesine laf etmeden once topu ayagina aldiginda kimin pas almak icin bosa ciktigini veya pas almak icin yanina yaklastigina bir bakin.bir ezberdir gidiyor ama bu takimin oyun plani mevcut plan..yani plansizlik uzerine kurulmus bir plan..
at sorloth'a at nwaekeme'ye birseyler yaparlarsa iyi yapmazlarsa saglik olsun..eee hal boyle olunca ortaya rezil bir oyun ortaya cikiyor ve her topcu goze batiyor.sosa hirs olarak yine ayni ama takim hocasiz oynadigi icin kotu oyunda direkt kendisi on plana cikiyor.Yorum
-
Bu kadar pas hatası olmaz amaYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Geçen maçta Sörloth'a attığı uzun pasla gol atmıştık. Onun benzerlerini denedi sürekli. Hoca bunu demiş olabilir ya da kendi inisiyatifi olabilir. Ama bu kadar uzun topu Ziya Doğan zamanından beri ilk kez görüyorum. Savunmadan daha net paslarla çıkmalıyız. Daha hareketli olmalıyız. Orta saha kurgumuzdaki tercihler ve sıkıntılar oyunumuzu çok etkiledi.Yorum
-
yanında pas isteyip boşa çıkan kimse olmadı dün gece. o da mecburen ileri oynadı. pas dağıtımından daha çok savunma yönü dün daha ön plandaydı. takımda tek temaslı pres yapan oyuncuydu. diğer oyuncularımız top kapmak için değilde öylesine pres yapıyorlar gibiydi. birkaç tane de yugoslav faullerinden yaptı. son 2 maça göre daha hırslıydı bence.Yorum
-
Bn de cok korktum bir pozsiyonda.hakemle diyalogu uzun surdu.nwakame de bir poziayonda epey itiraz etti.malum hakemler bize karsi cok farklilar.cesaret edemedi atmaya.ancak dun aksamki hakem kotuydu yine.bunda traftarin etksiz eleman pozsiyonunda olmasi cok onemnli.Yorum
-
Sosanin uzun pas denemelerine elestiri getiren futbol ulemalari önce fenerbahcenin ne oynadigina bakmak zorunda! Fenerbahce dün sahada 7 ortasaha oyuncusuyla oynadi! evet yedi! defanstan top ile cikmak ve top kaybedildiginde topun arkasina gecmek gibi basit ancak bizim oyunumuzu bozan bir taktik! Waka ve Ekuban da iki-üc oyuncuyla baski altina alindiginda özellikle macin ilk bölümünde bizim sahaya yansitmak istedigimiz oyun sekteye ugradi! belki hüseyin hoca taktik anlamda zenginligi olan bir hoca degil ancak kabul etmek gerekir ki üc dört mactir da rakip takimlarin taktiklerini ikinci yarilarda bozuyor!
Sosaya dönecek olursak! bence cok caba sarfetti ve savasti! özellikle topun önde kalmasi icin sikca önde baski yapmamiz gerektiginin farkina varmis olacak ki daha ilk yarida ikinci yarida hüseyin hocanin oynatacagi oyunu oynatmaya calisti takima! Ancak cok kalabalik bir ortasahaya karsi da uzun toplar, özellikle sörlöth gibi bir kulen ekuban gibi bir delicin varsa en dogru oyun sekliydi dahi denilebilir!
bizim dün en önemli eksigimiz ortasahada baklavanin ortasini birtürlü dolduramamak oldu! top sikistiginda ortaya dogru oynayip tekrar topun o bölgeden kanatlara acilmasini saglayacak hamleler icin bir oyuncu eksigimiz vardi ve bu gulherme girdikten sonra dahi cözülemeyen bir problem olarak kaldi. kaldi ki macin basinda yolladigi füze kalaye girseydi ki top bir kac santim yukaridan gitse ve sut gol olsa sadece muhtesem bir gol olmayacak feneri de daha macin basinda acilmaya zorlayacakti ki bu da belki de haftalardir sorun olan golden sonra geri cekilme problemeninin ortadan kalkmasi icin bir firsat olacakti!
Sosa iyidir, candir!Yorum
-
Genel olarak konuşuyorum. Hiç rölanti oynadığını görmedim. Hep direk oynuyor. Bunun artilari da var eksileri de. Eksiklerini arkadaşları kapatmalı, hoca oluşan dağınıklığa karşı pratik çözümler getirmeli. Yaratıcılığını desteklemeliyiz.yanında pas isteyip boşa çıkan kimse olmadı dün gece. o da mecburen ileri oynadı. pas dağıtımından daha çok savunma yönü dün daha ön plandaydı. takımda tek temaslı pres yapan oyuncuydu. diğer oyuncularımız top kapmak için değilde öylesine pres yapıyorlar gibiydi. birkaç tane de yugoslav faullerinden yaptı. son 2 maça göre daha hırslıydı bence.
Goller genelde iki üç pasla olur. 10 , 20 paslik seriler genellikle oyunu kontrol etmek için var. Sosa bu kontrol oyununa pek girmiyor. Ben oyunundan memnunum, etrafını düzenleyelim diyorum.Yorum
-
Sosa Beşiktaş'tayken son maçlarda gerçekten muazzam oynuyordu, şampiyonluk modunu açmıştı desek yalan olmaz. Bizde ise halen o seviyeye ulaşamadı maalesef, bence yaşı buna engel oluyor.
Yorum
-
-
Sosa'nın kredisi büyük olsa da sahadaki duruşunu beğenmedim. O durunca takım, takım durunca o da duruyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Sanki gecen sene bizi sampiyon yapmıs gibi oynuyor. Kardesim henüz bize hicbir sey kazandırmadın. Ne bu tavırlar?Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum