José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Bazen o kadar basit pası nasıl atamıyor senin gibi usta dedirtiyor, sanırım nefesi kalmıyor diri olmadığından istediğini uygulayamıyor maalesefBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Doğru düzgün top oynamadığımız için sosa ve sörloth gereksiz enerji harciyor. Çok erken final pası denedigimiz için az adamla hücum ediyoruz, tempo düştüğünde top bizde kalmıyor. Yuksek tempodan sonra oyuncular yoruluyor, üstünlük rakibe geçiyor.
Tek avantajı her an gol atacakmış hissi veriyoruz ama bazen oyundan öyle bir düşüyoruz ki, o golleri korumak çok zorlaşıyor.
Daha fazla hareket, daha fazla yer değiştirme ve bununla beraber daha çok pas gerekiyor.Yorum
-
-
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
-
Estağfurullah. Çok iyi değildi tabii ki ama önceki maçlara nazaran kıpırdandığını düşünüyorum ben. İlk yarıda Parmak'tan hiç katkı alamadığımızı, Badou'nun ise sakatlanıp çıktığını hesâba katarsak rakibin 4 merkez orijinli oyuncusuna karşı mâzereti vardı bugün. Umarım Gaziantep maçında özlediğimiz Sosa'yı izleriz.Yorum
-
Sosa'ya bakınca pasör dersin ama hiç yan oynamaya, rakibi üzerimize çekelim tarzı pas yapmaya niyeti yok, direk topu hücuma gönderiyor. Oyun kurucu böyle istiyorsa yanindakiler daha fazla koşacak, boşluk bırakmayacak yapacak birşey yok.Yorum
-
İnşallah diyelim zira Sosanın alternatifi yok. Hele pereiranın da olmadığını düşünürsek oyun kuracak tek adam Sosa kalıyor.Estağfurullah. Çok iyi değildi tabii ki ama önceki maçlara nazaran kıpırdandığını düşünüyorum ben. İlk yarıda Parmak'tan hiç katkı alamadığımızı, Badou'nun ise sakatlanıp çıktığını hesâba katarsak rakibin 4 merkez orijinli oyuncusuna karşı mâzereti vardı bugün. Umarım Gaziantep maçında özlediğimiz Sosa'yı izleriz.Yorum
-
4-1-4-1 Oynuyorsak bu adam savunmanın önündeki oyuncu olmalı. Sonra da öndeysek Mikel ile yer değişir.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum