Gözünü seveyim işi sıkı tut.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Sosa kardeşim herşeyi anlarım da rakip takım oyuncusuna topu kaptırınca arkasından yürümen inanılmaz itici geliyor hiç OlmaZsa yalandan koş yürümek nedir ya ?Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
-
Umarım artık penaltı atamama olayını aşmışızdır bu gol ile.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Dünkü oyunu çok kötüydü. Sözleşme meselesinden yapıyorsa bunu hiç yakışmaz kendisine. Acilen toparlanmalı. Artık telafisi yok maçların.8. KuşatmaYorum
-
Bazı arkadaşlarımızın oyuncunun son maçlardaki tavrı ile alakalı olarak yanlış değerlendirmeler yaptığını düşünüyorum. Bence oyuncunun maç içirisindeki bazı bölümlerdeki tavrı tamamen sistemden kaynaklanıyor. Bu durumu şöyle izah etmek lazım. Fenerbahçe maçının ilk yirmi dakikası ve Gençlerbirliği maçının ilk yarısında kötü bir Sosa izledik. Neden? Çünkü bahsettiğim bölümde Hüseyin Hoca takımın sistemini bozup Sosa'yı oyunkurucu rolü dışına attı. Sosa da haliyle yeni rolünü yadırgayıp oldukça kötü bir performans gösterdi. Bahsettiğim iki maça baktığımızda hoca hatasından dönüp Sosa'yı maçın geri kalan bölümlerinde oyun kurucu pozisyona geçirdiğinde yine etkili bir performans gösterdi. Burada kritik husus Sosa'nın göbekte oyun kurucu olarak oynatılması/oynatılmaması sorunsalıdır. Hüseyin Hoca bu konuda ısrarla ciddi hata yapıyor. Umarım bir daha aynı şeyi tekrarlamaz. Fakat Denizlispor maçından bu yana hoca aynı şeyi yapıyor. Ve bu durum beni endişelendiriyor. Sonuç olarak demem o ki oyuncudan kaynaklı bir sorun yok. Hocanın ara ara uygulamaya koyduğu yeni sistemle alakalı problem var.Yorum
-
Fb maçında da kötüydü. Dünki oyununu belki hafta boyunca sakat olmasına bağlayabiliriz ama fb maçında ki vurdumduymaz tavırları ilk geldiği zamanlardaki sosayi anımsattı bana,pas hatası yaptı koşmadı .çıplak gözle izleyince bu dedigim daha net goruldu .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\Yorum
-
Hocam, sezon başından bu yana regista gibi oynayıp şahane bir performans ortaya koyan bir futbolcunun yerini ligin ikinci yarısı itibariyle değiştirmeye kalkarsan elbette küser. Sosa bahsettiğim rolde sadece kendisi için oynamıyor. Takımı da şahane bir şekilde yönetiyor ve maçları kazanmamızda büyük bir rol oynuyor. Şimdi durup dururken bu adamın yerini neden değiştirmeye kalkıyorsun diye hocaya sormak lazım. Bu yer değiştirme işi öyle sadece Sosa'yı etkilemiyor. Tüm takımın dizili alt üst oluyor. Denizlispor maçından beri hoca ara aa bunu yapıyor. Bu saçmalığa artık bir son vermesi gerek. Sosa gibi bir adamın oynadığı yeri de değiştirmemesi gerek. Hoca, Amerika'yı yeniden keşfetmeye kalkmamalı!Yorum
-
Hüseyin Hoca kendisini sağ kenara atıp oyun kurucu rolünden çıkarttığı için olabilir mi?
Bu adam göbekte regista gibi oynatılmadığı her maçta saha içinde kimlik sorunu yaşar.
Sadece kendisi değil, takımdaki tüm oyuncular bu durumdan olumsuz etkilenir.
Nitekim Gençlerbirliği maçı ikinci yarısında regista gibi oynadığı bölümde yine iyi oynadı.
Hüseyin Hoca, bu adamın yeri ile oynamamalı.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum