José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Adamın yine dizleri kanamış tam bir kaptan, tam bir lider. Şampiyon olursak heykeli dikilir, efsane olur efsane. Şampiyonluk hırsıyla yanıp tutuşuyorken şu sözleşmeyi de imzalasan be güzel abicim. Hadi be 2 yıllık daha attır oraya şekilli mekilli karizmatik bir imza."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Çok iyi ya
( ゚д゚)Yorum
-
Yorum
-
-
İçeri çevireyim belki birşey olur diye düşünmüştür
Yorum
-
sosa'ya saha içersinde vereceğiniz rol çok önemli zira ortası yok, ya çok iyi verim alırsınız yada takımı çok kötü etkiler. mesela ilk yarı iki yönlü orta saha gibi oyna dendi ama mümkün değil oynayamaz o yüzden ilk 20 dakika falan şikeciler çok rahat geldi zira sosa adamını çok kaçırdı,takip etmedi. sonra kanatlara oyuncu atınca yusuf ve ekuban düzeldi iş.
çok çok yazdım forvet arkası olmaz artık sosa'dan o çeviklik,enerji yok artık. sosa için en iyi rol defansın önünde oynayıp aldığı toplarla oyunu kurması.
bende çok sinirlendim orada tam saydırırken campi kafayı vurunca şaşırdım bi an, arka direk bu sefer ön direkten attı golüsadece aşk bizimkisiYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum