başkanım ne istiyorsa sosaya ver tabi ben demiyorum klubun anahtarını ver menejerlerinle pazarlık yap ama ortayı bul biraz fedakarlık yap
sosa belki ileride bize hoca bile olur
bu çocuk gerçekten gerçek Trabzonsporlu gibi oynuyor hakkını verelim
iki sene daha oynar bizde jubilesini yapar
ben biliyorum bunun yerini dolduramassınız
ancak ve ancak
başkan şunu derse: ben sosa ayarında hatta ondan daha iyi ortasaha buldum o zaman sal gitsin ama bulamıyorsan ekonomik olarak hiç kasma takımda tut derim
takımın en önemli parcası oldugunu sanırım herkes birkez daha görmüştür. onsuz takım biranda bir alt lig takımına dönüyor tıpkı geçen sezon olduğu gibi. Allah sakatlıklardan korusun
Hüseyin Çimşir, “Sosa’nın Denizli ile oynadığımız ilk kupa maçında alt baldırında darbe vardı. Onun neticesinde Kasımpaşa maçında da problemleri vardı, çok riske etmek istemedik.
önünde iki tane tempolu oyuncu ile savunma önü oynasa, kendine hakim olup öne doğru gitmeye çalışmasa takımı şampiyon yapacak önlibero performansını rahatça verir.
bir kere çok zeki olduğu için her pozisyonda öncelik alıp araya girer, kafa topu alıyor zaten. önde baskıyı kırarken rakibi rencide eder. rakibi kapattığımızda arkadan oyuna girip dip paslar atar. bak o zaman nasıl mesafeler daralıyor. ileri geri koşturmak ziyan resmen.
şu görevi versek 90 dakikaları çok daha rahat çıkarır raf ömrü uzar.
geçen sene içerdeki gs maçı deplasmandaki fener maçı buna yakın oynayıp sayıları alt üst etmişti. o zaman mikel'in neler yapmadığını daha rahat görürüz.
dripling, şut, hücum genç işi, sosa takımın beyni olmalı, kolu bacağı değil.
..........Sosa.........
..Abdüş...N'diaye
Olsa idi çok tatlı oynardık bu oyunu.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum