José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Adam pas veriyor, pas verdiği adamın 4 tane pas opsiyonu varken 4 kişinin arasına girip topu kaybediyor. Kızmak değil sahanın ortasında dövse hakkı.Yorum
-
Staddan izleyince bunu gercekten cok fark ediyor insan. Bazen onun yerine bazi oyuncularimizi tekme tokat dövesim geliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Yahu şu adama iki tane yetenekli dinamik adam verin. Yusuf deli etti adamı. Asistten sonra da gitti öptü ama.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
-
-
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Yusuf'un en büyük şansı Sosa ile Pereira, maç içinde sürekli ders veriyorlar çocuğa
Ama 17 yaşındaykenki Abdül ile 20 yaşındaki Yusuf'un farkı da şu, Abdül hiç sırıtmadan Sosa ve Pereira ile baş döndürücü üçgenler yapıyorduHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
-
Sensiz olmuyor Reis.
Lütfen sakatlanma, hatta sari kart hic yeme.
Saha'da olmadigin o kadar belliydi ki....*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
-
#SONDAKİKA
Trabzonsporlu Jose Sosa, son maçta cezalı olmasına rağmen akredite alanlara girdiği gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi...
Böyle bir amatörlük olabilir mi acabaaaölümüne trabzon !Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum