Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzun şişirmemden bıktım. En kısa sürede go home.
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Kaptan ?

(UEFA)

Yorum

• Beyler bunun karısına ne oldu kafasına taş mı düştü anlamadım, Instagramdan takip edenler görüyordur bi çaylığa gidip çay kırmadığı kaldı. 2-3 haftaya fındığa gidebilir bu hızla

Yorum

• Emekleri için teşekkür edilmeli. Sonra güle güle.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyler bunun karısına ne oldu kafasına taş mı düştü anlamadım, Instagramdan takip edenler görüyordur bi çaylığa gidip çay kırmadığı kaldı. 2-3 haftaya fındığa gidebilir bu hızla
            Aylardır Arjantindeydi, karantina döneminde, Trabzon'un değerini anlamıştır
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bir kez daha emin oldum, sene sonu yollar ayrılmalı.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Siktir git köyüne adi herif, sahada yürüyor.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Beşiktaşlıları şimdi anlıyorum. Bunca sevginin karşılığı bu olmamalıydı. Memleketine hoşça kal.

Yorum

• Bu mu takımı sahiplenen kaptan şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışsın adam sahada yürüyor. Şükür ki sözleşme yenilenmemişti. Sezon sonu istediği yere gidebilir

Yorum

• Haftaya cezalı, son maç oynamasına gerek yok zaten. Teşekkür plaketi verin ilk uçakla köyüne gönderin.

Yorum

• Güle güle.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• çok temiz satıyor maçları kaç haftadır. halbuki futbolu bıraktıktan sonra bizde kalsın falan diye hayal kuruyordu taraftar. bize gitmiyor böyle romantizm. sene sonu gidici belli. istediği kontratı alamayınca saldı maçları, yazıklar olsun.

Yorum

• Sampiyonluga oynuyorsun ama hakkinda eski takim yöneticilerin her gun açiklama yapiyor..

Yorum

• Yakışmıyor...
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Eski takımın çok istiyormuş ya gidebilirsin gönül rahatlığıyla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim