Kaptan bu haliyle 2022'e kadar çok rahat oynar, zaten Nwakayame, Eku, Obi, sözleşmesi de 2022'ye kadar bu iskelet dağılırsa 3-5 yıl baştan takım olmak için uğraşırız, o nedenle önümüzdeki 3 yıl bu iskeletle parlat sat politikası devam etmeli ve borç 500'ün altına düşürülmeli. Bu iskeltin temel taşı SOSA, oynuyor oynatıyor, coşku ve güven veriyor,Çok zor lakin yerine bir de adam bulup yetiştirse bu klübe geçmiş bir çok başkan daha faydalı olmuş olur.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Başakşehir maçında bütün takım döküldü sen dökülmüşsün çok mu SosaTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
takımın geri kalanı şu adamın mücadelesine baksında utansınlar..
Aman sakatlanayım filan deme...
Messi barca için neyse sosa trabzonspor için o
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
maçın en çok topla buluşup ençok pas yapan en cok ikili mücadele girip en çok ikili mücadele kazanan en cok top çalan oyuncusuna döküldü demekte bizim takım taraftarına mahsus bişeydir. bakın takimın değil sahanın en leri bunlar
yanında kamille dogan olmasına ragmen bu pas istatistigini yapmıs adam. vermiş alamamış gitmiş topu kapmıs yine bu adamlara vermiş yine kaptırmışlar kaptan gitmiş yine topu kapmış pas istatistiginde stoper hüseyın hariç listede bizim takimdan başka adam yok. çünkü sosa dışındaki orta saha oyuncularımız pası rakibe atmış hep.Yorum
-
ofsaytı bozmuş şimdi fark ettim. bazen ceza sahsına stoper gibi girmeye mecbur kalıyor. olur böyle şeylerYorum
-
Şampiyon takımın mimar oyuncusu gibi...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca SahayaYorum
-
Sosa'nın şu Jerome pozisyonunda sakatlanmaması mucize resmen. Ayağı bile kırılabilirmiş. O adam atılmadı ya ne diyim!
Bu ligde şu adam gibi başka kaç tane topçu var? Sosa sakatlansa bizim takımın seyir zevki sıfıra iner.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Kaptanımız José Sosa, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2022 yılına kadar sözleşmesini uzattı. Sosa, 2 milyon Euro maaş ve şampiyon olunması durumunda 1 milyon Euro şampiyonluk primi alacak.Yorum
-
Sosa 1 ay yok deniyor.
İflas bayrağını çektiğimiz anlamına gelir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum