José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
-
Yorum
-
-
Arada iyice dinlendirilmeli. Zemin şartlarının en çok zorladığı oyuncuydu...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
İkinci yarı kendini paraladı çok iyiydi. Yalnız aklım hala sosanın topa müdahalesi sonrası Sturridge in kaleciyle karşı karşıya pozisyonunun kesilmesinde. Takım yendiğinde de hatalı pozisyonlar için sesini çıkarmalı açık açık doğrandık maç boyu.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
-
Bizi bu kadar sahiplenen yabancı hatırlamıyorum şaşıyorum,görünüş ve kariyer olarak bizi hiç sallamaz diyorsun ama adam ben buraya her şeyimi vermeye geldim diyor.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.Yorum
-
çok kötü taktilerle oynasak hocaya saygı duymaz bırakırdı. oynayabileceğimiz üzerine bir taktik benimsediğimiz kesin. savunmayı öne çıkarırız ama bunu kaldıracak bir takım yok. nwakeme her pozisyonda basmaz. önde bir saniye duraklama, yürüme savunma arkasına uzun tehlikeli pas demek.
kadro yapısı böyle. yusuf abdülkadir üzerine daha genç dinamik bir yapılanma olsaydı, daha yakın oynayan bir takım çıkardı. hoca bunu sağlayabilir mi bilmiyorum. zaten en çok eleştiriyi de bu konuda yapıyorum. belki başka bir antrenör ekstra savunma çalıştırmalı.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum