sakatlıktan yeni çıktı toparlar
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yusuf gibi top kaybı yapmaktan başka bir işe yaramayan bir adamla orta ikilide oynamasına rağmen gayet başarılıydı.Yorum
-
sosa topçusun vesselam da;
yanında boşta bekleyen 3-4 adam varken 50 metre uzağa ara pas ne iş..
hadi onu da geçtim 10 tane attın bir tane mi yerini bulmaz..
hadi onu da geçtim atmaktan bezmedin mi ?..
hadi onu da geçtim kenardan biri çıkıp kısa basit oyna demez mi?Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)Yorum
-
4 milyon avro maaşla basit oynaması istenilen oyuncu. çoh enteresansosa topçusun vesselam da;
yanında boşta bekleyen 3-4 adam varken 50 metre uzağa ara pas ne iş..
hadi onu da geçtim 10 tane attın bir tane mi yerini bulmaz..
hadi onu da geçtim atmaktan bezmedin mi ?..
hadi onu da geçtim kenardan biri çıkıp kısa basit oyna demez mi?
o işi zaten batuhan yapar bro
sosa nın asıl olayı skora katkı vermesidir.
https://www.transfermarkt.de/jose-so.../spieler/20137
şuraya bak. en düşük istatistikler bizde.gol ve asist yapmayacaksa sosa bence 4 milyon avro maaş vermenin bir manası yok.
özetle yazıcı ile birlikte forvet arkası denenebilir.TEKKEBALLYorum
-
Çift forvet + Nwakaeme ile oynayan.
Dahası topu oynamalarına izin veren, alanı önde daraltmayan, gelgit yapılan sistemde gücünü 90 dakikaya yayması zaten sözkonusu olmazdı.
Öncelikle yeteneklerini iyi kullanması için Ünal Karaman'ın oyun anlayışını değiştirmesi, 3'lü orta sahaya dönmesi lazım.
Sosa, Berkay, Yusuf gibi dinamik, çok yönlü oyuncuları kullanarak ve savunmayı önde kurarak ondan maksimum verimi alabilirsin.Yorum
-
Oyun anlamında Alanya maçına göre daha derli topluydu ama fiziksel açıdan daha kötü gözüktü. Kupa maçında Hoca kullanır mı soru işareti...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
Tempo sorunu var hazır değil hâlâ fakat mecbur oynayacak ve orta sahada sazı tekrar eline alacak kaptanBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Yorum
-
İkinci golde Tony'e attığı top... Özlemişiz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum