sakarya erciyes denizli
Kimler Küme Düşer? Kimler Süper Lige Yükselir ?
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Tabi tabi zaten olay şekillenmiştir. bejeke ilk ikiye girerse erciyes UEFA hakkını hülle ile Ağabeyine devredecek. gayseri bundan sonra kasmaz görürsünüz.Son hafta da gayseri-beejeke maçı var iddacılar paraları hazırlasın banko 2Yorum
-
-
gayseri denen takımda her sezon ligde çıkış yapan sıradan takımlardan birisi yaa. bakmayın çıkışta olmalarına.
ayrıca bi önemli konuda herkesin çok iyi dediği gayseri 2 sezondur berbat sezon geçirmemize rağmen altımızda .
gayseride zamanında parlayıp sönen diğerleri gibi olacak. hatta ben 2 3 sezon sonra kümede kalmak için mücadele edeceğinide söyleyebilirim.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
bursa inşallah bu hafta beşiktaşa sonra bize sonrada gs ye yenilecek ve geldiği yere geri dönecek.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
walla erciyes düşsünde diğeri kim olursa olsun (rize hariç) ama yeterki şu erciyes düşsün şu ligden 2 kayseri takımı bir lige fazla hatta 2 side fazla ama şimdilik biri düşsün seneyede diğeri
Yorum
-
Erciyes, Bursa bi de Antep demek isterdim ama Sakarya bir kontenjanı dolduruyo ne yazık ki. Erciyes Bursa düşer inşallah Gaziantep de plasem. Ama o Bursa'ya soracaz haftaya kolay mıymış diye "Trabzon kümeye!" diye bağırmak. Sırayla bjk, biz ve gs'ye yenilsinler de hakettikleri lige dönsünler.Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Insallah önümüzdeki sezin Gayseri'de düsecek.
Yorum