sakarya bellizaten diğerleri erciyes ve bursa (bizimiçi trabzon kümeye diye bağırmışlardı inşallah onlar kümeye giderler...çakallar)
Kimler Küme Düşer? Kimler Süper Lige Yükselir ?
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
sakarya düştü zaten. haftaya erciyes rizeyi yenemezse düşer. ben denizli nin sıyrılacagını düşünüyorum. gaziantep düşebilir. ama bursanın düşmesini istiyorum ben.Yorum
-
Ağzınızdan bal damlıyor.
OFTAŞ da 1. lige çıktığına göre, Ankara'ya Trabzonspor 4 kere gelecek. Bu yüzden, Ankaragücü'nün düşmesini istemiyorum.Stand-upçı başkan istemiyoruz!Yorum
-
Oftaş'ın 1.lige çıktığı kesin değil.
A gurubundan ilk 2 direk çikacak. 3.4.5. ve 6 ncı arasında oynanacak play off maçları sonucunda 3.takım belirlenecek. Henüz kesinleşmiş birşey yok Oftaş için . Çıkamama ihtimalide hayli yüksek.
Ancak gönlümüz Oftaş'tan yana. 1.lige çiksinlarki , Trabzonsporumuzu Ankara'da 1 fazla seyredelim.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...Yorum
-
Sakarya ile maçı olanların düşeceğini sanmıyorum diyecektim ama fikstüre baktığımda hem Rize'nin hem de Erciyesin Sakarya ile maçları olduğunu gördüm. Bu iki takımın birden kurtulması imkansız gibi gözüküyor.Kalan maçlar
Denizli ;Bursa, Ankaraspor (D), Kayseri, Manisa (D) 35 Puanda
Rize; Erciyes (D), Gençlerbirliği (D), Konya, Sakarya (D) 35 Puanda
Erciyes; Rize, Sakarya (D), Antalya,Sivas(D) 32 Puanda
40 puanı yapan takım da küme düşebilir, hem Rize hem Denizli 40'ı rahatlıkla geçebilirler bence...En son selçukabi tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 17:33.Yorum
-
bence dusmesi gereken 3 kişi var odaa
1-) ziya dogann
2-) yonetim
3-) fenerrrrKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

hangisi düşerse düşsün farketmez ikisinden biri düşsünde
Yorum