Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Brezilyanın avrupada oynayan en üst düzey futbolcularından biri bizdeydi.. Türkiyede başka bir teknik direktörün elinde olsa adına şarkılar yazılmıştı belki...Tamamen düz bir takım olma yolunda ilerliyoruz son hıza.Bi yattara bi musampa bi gökdeniz kaldı elimizde...onlarıda gönderdikmi tam süper olacak...Ziya nın yerinde olsam hüseyin i ileri ikilinim arkasında serbest adam olarak oynatırım..

Güle güle marcelinho...bizde sergileyemediğin yeteneklerini almanyada gösterirsin umarım..Çünkü futbol sizinle güzel..

Yorum

Yine aynı komedi iki silahşörden biri teklif var istediğimiz fiyata yakın diğeri kesinlikle takımda kalacak yok böyle bir şey diyor ama Marcelinho Almanya'ya sağlık kontrolü için gönderiliyor. Bu transfer doğru veya yanlış onu bile şimdiden yüzlerine bulaştırdılar. Yönetim gerçekten gidiş hazırlıklarına, tahsilata başladı galiba. Bu işten sıkıldım tarihimizde çok kötü sonuçlar aldığımız zamanlar dahil kurumsal yapı, büyüklük olarak bu kadar rezil olup tartışıldığımız başka bir dönemi hatırlamıyorum.

Yorum

Marcelinho alınınca havalara uçtunuz, Marcelinho rezil top oynadı Nuri'nin yıldızı bu kadar olur, bu adam yıldızsa ben de ayım dediniz, Marcelinho satılıyor bu seferde olamaz satılamaz diyorsunuz.. Ben bu işten bir şey anlamadım.
        En son Çakır tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 10:17.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Hayirli olsun ...

Bundan sonraki başlıklardan bir kaç örnek ;

Jefferson Brezilya'da
          Musampa Aston Villa'da
          Stephanov Milan'da
          Hacıosmanoğlu Tatilde
          Albayrak Nerede ?
          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

Hayırlı olsun bence en mantıklı hareket göndermek yaşı geçti Trabzona alışamadı bu paraya da başka zaman elimizden çıkartamayız sevindim.
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Marcelinho alınınca havalara uçtunuz, Marcelinho rezil top oynadı Nuri'nin yıldızı bu kadar olur, bu adam yıldızsa ben de ayım dediniz, Marcelinho satılıyor bu seferde olamaz satılamaz diyorsunuz.. Ben bu işten bir şey anlamadım.
              bende anlamadım anlaşılmaz tepkiler bunlar
              En son Çakır tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 10:17.

Yorum

Açıkçası gitmesine sevindim.Eğer satılacağı fiyat doğru ise o da ayrı bir artı bizim için.Yöneticilerimizin ve başkanımzın yapamadıklarını oyuncularımız kendi yapıyor.Yabancı oyuncu fazlalığımız vardı; şimek gitti.Marce 'den iyi bir para gelecek iyi bir transfer denebilir,Eller kendini ön plana çıkardı her türlü kârdayız.Bu kadar başarısız ve şanslı bir yönetim görmedim açıkcası...
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Açıkçası gitmesine sevindim.Eğer satılacağı fiyat doğru ise o da ayrı bir artı bizim için.Yöneticilerimizin ve başkanımzın yapamadıklarını oyuncularımız kendi yapıyor.Yabancı oyuncu fazlalığımız vardı; şimek gitti.Marce 'den iyi bir para gelecek iyi bir transfer denebilir,Eller kendini ön plana çıkardı her türlü kârdayız.Bu kadar başarısız ve şanslı bir yönetim görmedim açıkcası...
                  peki harun hocam takımın hali ne olacak gidenlerin yerine kim gelecek....

diyoruzki devre arası yabancı oyuncu alınmaz.. ama pekala elimizdeki yabancıları birer birer yolluyoruz.. bu akıllıca bi politikamı.... marcenin yerini hasan üçüncüye ( gerçi büyük ihtimalle sezonu kapattı ) emanet etmek akıll8ıca bi fikirmi...
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Gerçi takıma ilkyarı süresince çok faydalı olmadı ama enazından satılacaksada yerine alacakları futbolcular biraz kaliteli olmalı..Hayırlısı olsun ne diyelim..

Yorum

yapılacak iş çok basitti aslında kanatlara iki tane sağlam adam alınıp marce asıl oynadığı yere ortaya çekilecekti.. yanıada gökdeniz konulacaktasıl marceyi görecektik o zaman......
                      ama bizimkiler heralde takımı bozmaya küme düşürmeye çalışıyorlar şimdiy ekadar yaptıklarından bunu anladım....
                      madem yaşlıydı bu parayı etmezdi neden alındı bu adam....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Camiamıza hayırlı olsun bu transfer. Umarım bu başlık kilitlenmeden, Marce'yi uğurlarız

Not: Düşünüyorum da, boşuna mı biz gece 02:00'a kadar kilitlenen bir önceki başlığa yazdık. Şimdi kendimi keriz gibi hissettim. Açıkcası bu tutum hiç hoş değil.

Yorum

@kutoz
                          diğer başlığın kitlenip aynı içerikte başka bi başlık açılmasına bende anlam veremedim doğrusu
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

İÇİm Yaniyor İÇİİİİİİİİmmmmmmmmmmmm

üzülerek görüyorum ki bir çok arkadaşımız marcelinhonun gitmesinden yana...yönetime kızan çok az...hayretler içerisindeyim dünya yıldızı alacam dedi başkan efendi marceyi aldı bir çoğumuz havalara uçtu...kötü oynadı ama ALLAH aşkına kel hocamızın sisteminde iyi oynayan varmıydı...marce gidecek yerine çok daha iyi dünya yıldızları alınacak miadını doldurmuş zidan ayman,sıradan belkide masadan bir futbolcu olan ünlü defans oyuncusu AC g.birliğinin gözbebeği yılın futbocusu ödülünü almış fabio risp ve milli takımımızın vaszgeçilmezi erkan..hey ALLAHım ya başımıza hamsi yağacakeğer bu sene kümede kalabilirsek çok büyük başarı bu yönetime hocaya rağmen.tek kelime ile yazıklar olsun biz bu kafayla bu mantalite ile ronaldinhoyu messiyi getirsek onlarda bi mok yapamaz...messiyi savunmanın soluna ronaldinhoyu da sağında oynatır bizim dünyaca ünlü hocamız HOSE ZİYAİNHO..sonrada trabzon ve türkiye tarihinin en başarılı, orta parmakla gösterilen albayrak yönetimi bunları verimsiz diye satar yerlerine kalitesini dünyanın kabul ettiği serkan balcı ali güneş ikilisini alır herkesi mutlu eder(trabzonlular dışında)emin olun bu gidişle szmek gibi marce gibi yattara da gider..be beyinsizler madem satıyosun robinsonun arkadaşı cuma kılıklı herifi yani jeffi sat da millet sevinsin...her maç dua ediyo herif aceba tanrım bugün ikiden fazla yemeyim mi diyor bilmemki...onun yüzünden ben trabzonuma dua edemez hala geldim...bu kadar zormu yani üst üste 2 sene T.kupasını almış üst üste 2 sene ligi 2. bitirmiş bir takımın kadrosunu muhafaza edip bir iki takviyeyle hayal başarıyı gerçeğe dönüştürmek....bu kadar adam alıp adam gönderirseniz olacağı buydu bakın bjk ye onlarda bizim zihniyetimizde onlarda sürünüyor...gelecek olan yönetimde gidecek olan yönetimden farklı olmayacak o yüzden trabzonspor taraftarları kendi içlerinden bir başkan çıkartıp yönetime talip olmalıdır..en azından taraftar başarısızlığı gördümü canımız trabzonumuza zarar vermemek için çekip gitmesini bilir.....dün sevgilimden ayrıldım trabzonsporumun bu durumlara düşmesi kadar koymadı bana inanın..... saygılarımla.....:meşale1:

Yorum

gitmesine çok üzüldüm ama
                              ziya onu yine solda oynatıcak yanınada feratla hasanı koyucaktı
                              yani adamdan hiç bir zaman verim alamayacaktık.
                              belkide böyle olması daha iyi olmuştur
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öncelikle hayırlı olsun. Bence yönetim doğru bir iş yaptı

*Marcelinho geldiğinden bu yana istenilen performansın çok altında oynamıştır.

*32 yaşındadır.

*Ödenecek para 3 sene için 5 milyon €'yu buluyor yanılmıyorsam.

*Bonservisinden de zarar etmiyoruz

*Takımımızın durumunu da düşünürsek 2. yarıda da farklı bir Marcelinho seyretmeyeceğimiz ortadadır

*Üstüne üstlük, Ziya Hoca "Bu takımın teknik direktörü bensem Marcelinho'nun sol kanatta daha iyi olduğunu en iyi ben bilirim ayrıca forvet arkasında alternatiflerimiz bol" diyebiliyorsa Marcelinho bu takım ve Ziya Hoca için lükstür.

Hiç yoktan kaynak yaratıldı. Şimdi sağlıklı dinamik transferlerle doğru hamleler yapma zamanı. Bu sefer benden yönetime tebrikler (Yerine doğru transferler yaptığı sürece)
                                Bonservis ücretini başkan cebinden vermemiş miydi?

Bence durum şöyle:

Trabzonspor: Zararlı (dünya yıldızı sözü (!) gitti, bir sezon da boşa gitti)
                                Taraftar: Trabzonspor zararlı ise başka bir şey düşünülemez.
                                Başkan: Kazançlı (Dünya sözü yıldızı cebinden para çıkmadan yerine getirilmiş oldu-hatta belki de üste para kalabilir.)
                                Marcelinho: Onun zaten dünya umurunda değil.

Yorum

Çalışıyor...
                                X