AZ'nin 2.golü alt yapılarda izletilmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
AZ yapılanma nasıl olurun net bir örneği. Birkaç oyuncusu hariç hepsi 25 yaş altı. Belki şampiyonluk mücadelesi veremeyecekler ama futbol nasıl oynanır ve nasıl mücadele edilir bunun net bir örneğini gösterdiler. Açıkçası Trabzonspor olarak şöyle top oynayabildikten sonra puan durumu umrumda olmaz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
şikeci teröristlere çaktılar yağlı yağlı
canınız cehenneme
bizi, yaptıkları rezil yönetimle şu güzelim turnuvadan mahrum bırakanlar, sizin de canınız cehennemehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
gs resital sundu ama son bölümde riske soktu gereksiz
şb bildiğimiz gibi davara
şunlara nasıl yenildik ulan evren ulan evren
Yorum
-
İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Totenham'a Az Alkmaar'a bakıyorum hep 20-25 yaşında gençler oynuyor. Hepsi de pire gibi koşuyor. Ajax'a bakıyorum, Belçika takımlarına bakıyorum yine aynı. Bizim ülke futbolunun neden gelişmediğini buradan anlıyorum.
Döngüyü kısaca bu şekilde özetleyebiliriz. "ÇIKTI" aşamasını;
* Yetiştirilip İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa ve İspanya'ya (Hatta Portekiz'e) satılan oyuncu
* Avrupa kupalarında devamlılık
* Malî açıdan kârlılık olarak değerlendirebiliriz.
SÜREÇ/İŞLEM aşamasında;
* Öğretme
* Geliştirme
* Yetiştirme yer alıyor.
GİRDİ ise
* Satışlardan eldevedilen gelirin sermaye olarak kullanımı
* Teknik adam eğitimi
* Fizikî altyapının (Sahaların, eğitim merkezlerinin, teknolojinin) kurulması
* Yetkin tarama ekiplerinin oluşturulması
* Global pazar keşifleri var.
Nedir bu?
SİSTEM.
Yani bizim topraklarda esamesi okunmayan şey. Markette ödeme sırasında bile kaynak yapmaya çalışan toplumuz. Kural, düzen, sabır, istikrar, planlama, hedef... Ne ayıp şeyler!
Getir oradan 500 Bin imza paralı, 33 yaşında hazır stoper... Emeklilik piyangosunu bizde vursun. Hayır, işin kötüsü, bunları alıp Kopenhag'a eleniyorsun. Rapid Vien'e gol atamıyorsun. St. Gallen rencide ediyor...
Olsun, sanal alemin meşhur sitesi transfermarkt'ta değerimiz yükseliyormuş! Kafa bu kafa... Başkan da, camianın bu akılsız kesimine hitap edince halimizin bundan farklı olması beklenemez.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.11.2024, 11:31.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu futbol katili korkak çağdaş atan'ı trabzonspor'a hoca istemek çok büyük hataymış. 0 puanlı moldova takımına karşı penaltı golüyle şansa bala 1-0 öne geçip skora yattı. eninde sonunda 1 tane gol yedi maç berabere bitti. abdullah avcı'yı bile mumla aratır bu çağdaş atan.
Yorum
-
İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değil de çocuklar nasıl kontraya çıkıyor. İnanılmaz keyif verici oynuyor AZ. Savunması kötü maç dönebilir orası ayrı.( ゚д゚)
Yorum
Yorum