Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Joao Palhinha'dan birkaç defa bahsettim. Gösterişsiz, sade, faydalı, tempolu ve garanti oyunuyla dikkatimi çekmişti. Braga'da iki iyi sezondan sonra S. Lizbon'a döndü, kupayı kaldırdı.

Berat galiba ligde iki sene geçirdi. Artık çaylaklıktan çıktı, olgunlaşmaya doğru evrilecek. Öğrenmeye ise devam.

Maşallah, fiziği gayet iyi. Oyunu terse hızlı şekilde açması da kanattan hücum eden biz gibi takımlar için olumlu (Takımın geneli o kadar yavaş ki...). Berat'ın toplayken hızlı karar verdiğini gözlemledim. Bunlar artıları.

Rakibi karşılarken daha dirençli olmalı, omuz omuza mücadelede ayakta kalmalı. Bakasetas da yapıyor, orta sahada, hop bırakıyor kendini. Rakip yapınca sövüyorum, yalan yok. Oyunu soğutmak başka, Berat ve Bakasetas'ınki başka. O fiziği avantaja çevirmek, yukarıda söylediğim hızlı düşünmeyi harekete geçirmek ve fayda üretmek kendi elinde.

Palhinha'yı Trabzonspor'da seyretmek isterdim. Berat doğru adımları atarsa o seviyeye yaklaşabilir. Tabii yanında istikrarlı ve verimli bir tamamlayıcı ile oynamak da onu geliştirebilir. Baker-Flavio-Parmak sürekli değişti. Önümüzdeki sezon Berat için bir nev-i (Kalıcılık, devamlılık anlamında) rüştünü ispat sezonu olacak.

Bunları Berat için yazmıştım. Palhinha'yı küçük yaşlardan beri seyrederim. Dün bir pozisyonda Alex'le top arasına o kadar temiz girdi ki... Alex ona çarpıp yerde kaldı. Hani YouTube'da Volvolu kaza videoları var ya, bizim Palhinha sanki Volvo.

Berat'ın mazisini bilmiyorum, sanırım orijinal bir 6 numara değil. Zaten şu koşulda öylesi değil Palhinha gibi oynayan adam lazım. Her topa yak uzatan, rakibin çıkışını yavaşlatan, rakip orta saha oyuncusu stoperlere yaklaşınca onu kovalayıp alan daraltan...

Bu arada yine Braga'dan Esgaio'yu almışlar. Onu hep sağ çizgide hatırlıyorum, dün solda oynadı girdikten sonra. JP sonrasında çok isterdim Esgaio'yu.

Maç sonunda S. Yalçın işi şansa bağlamış. Adamların iki net topu direkten döndü. Bir o kadar Ersin çıkardı. Nasıl şans? Skor da adil değilmiş. Biz başka maç seyrettik galiba...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Antwerp'de Samatta ve Frey oynuyor. Fenerin yine pişmanlık gecesi olacak gibi duruyor. Türk futbolu adına ne kadar temiz düşünmeye çalışsam da pazar günü bize yapılanlara bir kişi dur diyemedi sanki haklılar gibi bir de istifalar geldi. İstifa yine et tabi ama neden bizim maçı bekledin? Yazık.

Yorum

• luiz gustavu grandc capitao du fenerbaçç muytu bey bacak arasi du Sari impresao
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Şimdi bunlar yine hakem diye ağlar.
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ağlarlar yine
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Havaalaninda mac olsa daha cok taraftar toplardi bu ağlak takim. Mac sonu hic umrumda degil ama beni güldürmeleri guzel. Sıkıysa Ali Koc megafonlo uefa kapisina gitsin Hakem diye

Yorum

• 4 gündür gündemi saçma sapan işlerle, sözde haksızlıklarla, hakemlerle ve MHK ile uğraştıklarını izleyince Allah var bunlardan bir halt olmaz diye düşünmüştüm, haklı çıktım...bunlar sırf başarısızlıklarına kılıf uydurmak için bizim maçı öne sürdüler...A. Koç taraftarını ve sevenlerini kandırabilir fakat gerçekler acıdır, elin Belçikalısı gelir ve eski oyuncun öyle 1.dakikada tıklar oturursun aşağıya...Şimdi ağlayabilirsiniz gol ofsayt diye
                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İnanılmaz ya...

Milyon eurolar harcayıp sadece Valencia ve Ferdi'den verim alabilmek nasıl hissettiriyor acaba?
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Bu penaltıysa bizim maçtaki pozisyonlar faulün babasıydı

Yorum

• Haha pen atamadi ne kadar cok aci cekerlerse okadar guzel oluyor

Yorum

• Gs maçu kaçta

Yorum

• Berisha da tam söylediğim gibi boş transfer çıktı

Yorum

• Bunlara yaranamam dedi 1 penaltı daha verdi
                            Koskoca Mesut Özil getirdiler penaltı kullanmıyor, çok garip değil mi?

Yorum

• Göstere göstere 2 penaltı aldılar. Penaltıya geliyor adam belli, takıyorlar çelmeyi.

Yorum

• Bu mac turkiye liginde oynansa fb yerinde Anadolu takimi olsa pen verebilirmiydi verse macdan sonra bu şerefsiz camia kiyameti koparirdi

Yorum

Yükleniyor...
                                X