Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bildirim geldi, başlığı şöyle:

"Çağdaş Atan: Trabzonspor Yapamadı, Biz Yaptık"

Ne yaptı diye merak edip tıkladım.

"Trabzonspor iki maçta da oyuna hiç giremedi. Biz ise oyuna hep ortaktık" demiş.

Meğer Rapid Wien'le eşleşmiş. Böyle tepeden konuşunca kazandı sandım. Evinde kaybetmiş.

Bizdeyken severdim Çağdaş'ı ama böyle aptal demeçler veren zavallılardan anında soğuyorum.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bildirim geldi, başlığı şöyle:

"Çağdaş Atan: Trabzonspor Yapamadı, Biz Yaptık"

Ne yaptı diye merak edip tıkladım.

"Trabzonspor iki maçta da oyuna hiç giremedi. Biz ise oyuna hep ortaktık" demiş.

Meğer Rapid Wien'le eşleşmiş. Böyle tepeden konuşunca kazandı sandım. Evinde kaybetmiş.

Bizdeyken severdim Çağdaş'ı ama böyle aptal demeçler veren zavallılardan anında soğuyorum.
      Harbi mala bağlamış

Yorum

• BJK, çok kolay yiyor.Hücumsal anlamda gayet iyiydiler ama Santos'u geçemediler.

Yorum

• Sevgili Mourinho maç öncwsinde "Hollanda takımlarına karşı geçmişte sık sık kazandım çünkü iyi takımları çalıştırıyordum. Bunun benimle alakası yok." demişti.

Dün kazanamadı. Demek kötü bir takkmda çalışıyor.

*

E. Frankfurt'un kalecisi, Dolmabahçe'de Uğurcan gibiydi... "Uzay takımı", beşlik oluyordu. Artık "Rafa'yı sakatlamak isteyen güçler" argümanı da buhar oldu. Yedeği olmayan, moral gücü tükenmiş, Anadolu takımlarını penaltılarla yenebilen uzay takımı...

*

Köy takımı lafına oldum olası karşıyımdır. Rakip, rakiptir. Küçümsersen, haddini bildirir. Gs'nin oynadığı takımı ilk defa duydum. Maçı seyretmedim, belki Gs tek kale oynamıltır, bilmiyorum. Fakat sonuç büyük hüsran. "Beş atarız" diyordu bütün muhabirleri...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Gs'nin oynadığı takımın sahasında tribün yerine ağaçlar var. Toplam takım değeri 7 milyon Euro imiş. Bu takımı yenemediler.

Bizse bunlardan kendi sahamızdaki son maçta 5 yedik ve teknik direktörümüz olacak utanmaz maçtan sonra "Trabzonspor'un tarihinde bunlar var" diye pişkince demeçler verdi.
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

• Eğriye eğri doğruya doğru.

Bu tip takımların hiçbirini biz de eleyemezdik.

Şerden hayır doğdu, kahrolsak da yaşa varol Saint Gallen.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Türkiye liginin a plus hocalı nokta atışı transferler ile süper kadrolar kuran takımlar Avrupada orta seviye takımlara karşı tokatlanıyor.. ligde de nasıl kazandıkları ortada tabi..

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiye liginin a plus hocalı nokta atışı transferler ile süper kadrolar kuran takımlar Avrupada orta seviye takımlara karşı tokatlanıyor.. ligde de nasıl kazandıkları ortada tabi..

Ayrica bizim ligimizin ismi eskiden birinci ligdi ne olduysa birden super lig oldu ama ne hikmetse sonuclar ve oynanan futbolun superlikle alakasi yok

Yorum

• O değil de şu Berat iyi ki şu takımdan gitti. Adamı Arap ligine satıp bir daha nasıl olduğunu bilmiyormuş gibi geri kiralamıştık. Hala bunu öven var.

Yorum

• Yatıp kalkıp savice dua edelim
                      belki de bu kulübü tarihi bir rezillikten kurtardı
                      bu kulüp bu başkan, bu taraftar ve bu kadroyla her iki kulvarda asla yarışamaz, bir iki aya sahaya atacak adam bulamazdı.
                      "elenelim, geri dönelim yoksa küme düşecez" diye deli olurduk buralarda
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Check Celje (Slovenia) in Football Manager 2024 (FM24). Including potential and rating from the best players and talents.

celje nin toplam maaş bütçesi 1.3 milyon avro

62. dakika itibariyle başakşehire 4 attılar

kıssadan hisse : yerli teknik adamlara iyi demek için acele etmemek lazım, önce avrupada ne yapıyor ona bakacaksın, bu ligde alınan 3 puanlar ve puan tablosu çok yanıltıcı oluyor

celje maçında şu dikkatimi çekti, adamlar kontra atak yapıyor ve başakşehir hiç ofsayt taktiği uygulamıyor, en iyi defans yapma şekillerinden biri ofsayt taktiğidir
                        barça münih maçında barça münihe bile bunu uyguladı, ki çok riskli işlerdi, celje gibi takımları ise çok rahat ofsayta düşürürsün,

pres + ofsayt taktiğini celje gibi takımlar çözemez, ama çağdaş kötü teknik adam olduğu için bunun farkında değil

bu arada süper ligde yabancı teknik direktörlerin çoğalması gerekiyor

şu istatistikler ne kadar avzıya benziyor, kafa aynı çünkü

yüzde 73 topa sahip olma
                        0.65 gol beklentisi
                        skor 4-1
                        En son jairzinho tarafından düzenlendi; 24.10.2024, 21:20.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://fminside.net/clubs/5-fm-243/1637-celje

celje nin toplam maaş bütçesi 1.3 milyon avro

62. dakika itibariyle başakşehire 4 attılar

kıssadan hisse : yerli teknik adamlara iyi demek için acele etmemek lazım, önce avrupada ne yapıyor ona bakacaksın, bu ligde alınan 3 puanlar ve puan tablosu çok yanıltıcı oluyor

celje maçında şu dikkatimi çekti, adamlar kontra atak yapıyor ve başakşehir hiç ofsayt taktiği uygulamıyor, en iyi defans yapma şekillerinden biri ofsayt taktiğidir
                          barça münih maçında barça münihe bile bunu uyguladı, ki çok riskli işlerdi, celje gibi takımları ise çok rahat ofsayta düşürürsün,

pres + ofsayt taktiğini celje gibi takımlar çözemez, ama çağdaş kötü teknik adam olduğu için bunun farkında değil

bu arada süper ligde yabancı teknik direktörlerin çoğalması gerekiyor

şu istatistikler ne kadar avzıya benziyor, kafa aynı çünkü

yüzde 73 topa sahip olma
                          0.65 gol beklentisi
                          skor 4-1
                          Çatır çatır top oynadı adamlar. Futbolu basit oynadılar. Pozisyon vermediler. Kaptılar, savunmanın arasına iki pas atıp çıktılar. Attıklarından daha netlerini kaçırdılar.

Litvanyalı santrafor çocuk iyi topçu.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.10.2024, 21:34.

Yorum

• BJK, çok ezik bir futbolla ve VAR şansıyla 0-0 devreyi tamamladı.
                            Çok abarttılar BJK'yi çook, inanılmaz kötü bir futbol oynuyorlar.

Yorum

• fb şaşırtıcı şekilde manu karşısında ilk yarıda iyi oynadı

kıssadan hisse : mourinho demode olsada mourinho dur, fizik kalite yüklemesini iyi yapıyor yabancı teknik adamlar
                              TEKKEBALL

Yorum

• Ne karaktersiz adamsın Osayi ibnesi, öyle bir atladın ki herkes penaltı sandı..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X