Biraz geyik yapıyordum tabi ama şunu merak etmiyor değilim. Sürekli hareket halinde olup alan daraltan bir oyun oynayabilmek için 500 milyon euroluk bir kadroya mı ihtiyaç var ? Yani bir adam 5 milyon euro değerinde olunca alan daraltan hareketli oyunu oynayamıyor mu?
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
bodo yapıyordu bunu, oda bir yere kadar. 3-0 dan tur verdiler; nedeni atletizm. 500m eur ve üstü takımlarda çok iyi fizik güç var ve sene sonuna kadar formdan düşmüyorlar ama bodo gibi takımların pili bir yerde patlıyor.
Biraz geyik yapıyordum tabi ama şunu merak etmiyor değilim. Sürekli hareket halinde olup alan daraltan bir oyun oynayabilmek için 500 milyon euroluk bir kadroya mı ihtiyaç var ? Yani bir adam 5 milyon euro değerinde olunca alan daraltan hareketli oyunu oynayamıyor mu?
Yorum
-
şu maçın 4te kalması imkansız ya (juvenin de 3te kalması imkansızdı)
rakip başka bir takım olsa 10 tane atmışlardı
trtnin güzide yorumcuları bunu da "tecrübe" diye yuttururlar
"böyle maçları oynamayı biliyorlar" diye satarlarhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.😀 1😂 1Yorum
-
Şampiyonlar ligi vitrininde olan ve sürpriz sonuçlar alan bodonun kadro değeri 80milyon euroymuş.
Avrupada olmayan Trabzonspor’un ise kadro değeri ise 111milyon Euro görünüyor. Batagov 11 , Oulai 11 görünüyor mesela. Yani tahmini sadece Avrupada birkaç maç yapsak kadro değerimiz 140-150 civarı olurdu sanırım.
Bodonun nefesi 80milyon euroluk kadroyla bu kadarını başarabiliyorsa sözün bittiği yerdeyiz. Türkiye’de yıllardır şunu yapabilen bir takım çıkmadı.. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı👍 2Yorum
-
Liverpool aşağılayarak oynadı
Kadro değerinden, isimlerden bağımsız ligimizin kalitesi ortaya çıktı. Prime dönemini yaşayan veya genç, parlamış hiçbir oyuncu default olarak Türkiye'ye gelmez. Avrupada 1'e oynayan oyuncuya burada 5 vermenin anlamı yok. "Takım" oynuyor çünkü.
Kupa 2 ve Kupa 3'de hedefler koymak, düzenli oynamaya çalışmak Türk takımları için daha gerçekçi..
😀 1Yorum
-
Lang'a üzüldüm yalan yok bizim maçta oynama imkanı yok psikolojisi izin vermez.
Osimhen de bizim maçta olmaz. Sane cezalı.
Şurdan galibiyet çıkarmak lazım artık.Yorum
-
Yorum
-
-
Ben maçın çoğunu izledim o an tekrarına bakınca da penaltı yok demiştim... milaloğlansporlarına mıçtıklarım... şerefsizlerYorum
-
İsmail Kartal'ın maçtan önce ve sonraki basın toplantılarını dinledim. Allahım; nasıl bir kibre sahipmiş... Ben yaptım, ben başardım, en iyi benim...
Ayıptır sorması, neyi başardı bu adam?
Asensio'yu yer bu.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum