Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine aynı şey oldu bizim ligin en güçlü takımı avrupanın başat liglerinden vasat bir takımdan fark yedi.Bunlar yıllardır bizi uyutup kandırıyorlar,analarının liginde anca hava basıp tespih gibi şampiyonluk dizerler. Adamın boyunun ölçüsünü işte böyle alırlar.

Yorum

• Gece gece keyiflendik. Beter ol jölecan.
      Orası Trabzon değil. Kimse sana destek olmaz, sabretmez. İlk hatanda homurdanırlar.
      Senin eleştirel ortamda, baskı altında sıçıp sıvadığını milli takım maçlarından biliyoruz. Daha da beter ol.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senin hakem gibi... 6.gol atağını kesti
        Yazıklar olsun..
        ( ゚д゚)

Yorum

• Cok hüzünlü bir aksam 😂 fb ye de benzer basarilar diliyoruz. gs icin kücük ama Türk futbolu icin büyük bir adim. Belki bu iki takimli lig sisteminin Türk futbolunu batakligin dibine ittigini anlamaya baslarlar..Belki VAR in adaletli kullanilmasinin önemini de kavrarlar..Bir umut..

Adam akilli yönetilse klüp aslinda kullanilabilecek mükemmel bir firsat..
          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 19.09.2025, 00:23.
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Sepetcan'ı çok fena soktuk rengi bozuk takıma

Yorum

• İlk olarak ZAİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yine aynı şey oldu bizim ligin en güçlü takımı avrupanın başat liglerinden vasat bir takımdan fark yedi.Bunlar yıllardır bizi uyutup kandırıyorlar,analarının liginde anca hava basıp tespih gibi şampiyonluk dizerler. Adamın boyunun ölçüsünü işte böyle alırlar.

Haftaya vasat bir Anadolu takimina fark atip hem stres hemde hava atarlar tribünler tamamen dolar forma satışları patlar!
              Boyle gelmiş böyle gider zaten bu takimlar nasıl büyük oldu geçmişte İstanbul semt takimlarini gariban Anadolu takimlarini yenerek oldular😀
              En son objek tarafından düzenlendi; 19.09.2025, 00:23.

Yorum

• rezil herif
                hakemden ağlıyor yine
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• sabriye devletin kanalında maç yorumlatma düşüncesi kime ait
                  neyine bakarak bu adama, haftanın 7 günü oturduğu yerden para kazandırıyolar
                  kim bu adamın ağzından çıkan bir şeye itimat ediyor dikkate alıyor ya (gerçi bu tvdeki yorumcuların %90ı için geçerli de sıralama yapılsa u19 fatihi sabri anca ercanlar tipleriyle son sıralarda kendine yer bulur)
                  bülent yıldırım, deniz çoban, sabri vd.
                  dün ekran başında küfür yiyen adamlar bugün kanaat önderi, otorite gibi takılıyor
                  yazık bu ülkeye yaa
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alman ligini takip etmiyorum, şu izlediğim Frankfurt bile CL ye katılıyorsa Alman liginde de durum vahim demektir.

Kayseri, Kocaeli, Kasimpasa seviyesindeki takımı bulmuşken gs bi zahmet yener diye düşünüyorum. Konferans ligi seviyesi takim CL ye girmiş, berbat ve aşırı vasat takim.
                    Aynen Frankfurt o seviyelerde. Futbol bilgin de müthiş.

Yorum

• Neyse ligteki takımları yener kendinize gelirsiniz. Bu ligte hakem desteği alıp yüzlerce milyon harcıyorlar bi de. 2 hafta sonra Liverpool 8'lemezse şaşırtıcı olur. Uğurcan iyi hazırlan maça.

Yorum

• Yazık,günah şu harcanan paralara.Bunun bir dur diyeni olmalı,bu nasıl bir rezalet.
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen Frankfurt o seviyelerde. Futbol bilgin de müthiş.
                          O yorumu ilk 36 dakikada yaptim, ilk 36 dakikada evet Frankfurt iyi oynamıyordu ve Barış 2. golü kaçırdıktan sonra senaryo değişti.

Futbol bilgim iyidir ama senin gibi oturup Almanya dan Frankfurt maçı izleyecek kadar da işsiz degilim.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

O yorumu ilk 36 dakikada yaptim, ilk 36 dakikada evet Frankfurt iyi oynamıyordu ve Barış 2. golü kaçırdıktan sonra senaryo değişti.

Futbol bilgim iyidir ama senin gibi oturup Almanya dan Frankfurt maçı izleyecek kadar da işsiz degilim.
                            Hakem faul uydurdu.İlk kez hakkı yendi turuncuların.
                            Sonra y.klara geldiler...

Yorum

Oturup Almanya ligini izlemiyorum. 3 sene önce Avrupa ligini kazanmış bi takımı, Almanya'da sürekli üst sıralarda olan bi takımı Kocaelispor, Kayserispor ile bir tutan birinin futbol bilgisinin de sadece bizim dandik lig ile sınırlı olduğunu anlamak zor değil. Kimin ne kadar ''işsiz'' olduğu da bir hayli tartışılır.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oturup Almanya ligini izlemiyorum. 3 sene önce Avrupa ligini kazanmış bi takımı, Almanya'da sürekli üst sıralarda olan bi takımı Kocaelispor, Kayserispor ile bir tutan birinin futbol bilgisinin de sadece bizim dandik lig ile sınırlı olduğunu anlamak zor değil. Kimin ne kadar ''işsiz'' olduğu da bir hayli tartışılır.
                                Tam düşündüğüm gibi işte Frankfurt'u takip edecek kadar işsiz bir renktaşımsın. Benim vaktim değerli. Türk ligine vakit ayırabiliyorum, TS hariç diger takımları da izlerim ama mesela oturup Frankfurt maçı izlemem.

Yaş ilerledi, iş güç derken Avrupa liglerine fazla vakit ayıramıyorum, sen yorumla senden okuyalım ozellikle Frankfurt fanatiği olarak yorumlarını eksik etme.

Maçın ilk 36 dakikasinda evet Kayserispor dan farksızdı, gs 2. Goĺü de atiyordu kacirdi sonrasinda fark yedi. Takimi begenmedim diye ilk 36 dakikayi yorumlayan birine ukala cevap verirsen benzer bir cevap alirsin, alınmaca darılmaca yok Frankfurt reis.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X