Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ufuk
    • 26.08.2009
    • 23384
    • İstanbul

Kaleye gelse bu da gol.
    ( ゚д゚)

Yorum

• yatmaztara
      • 05.07.2010
      • 9649
      • müzisyen
      • İstanbul

Trübünleri korkutucu bir de türkiyedeki maçlarda sahaya şişeler, taşlar, çakmaklar atılması yasak olmadığı için kolay kolay burada kaybetmezler
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Ufuk
        • 26.08.2009
        • 23384
        • İstanbul

Maxi olsa kırmızı çıkarırdı arkadaş bizim şansımız mı yok ya. Tekme atıyor işte. Serdar Aziz'in öküz gibi penaltısını atladı. Rennes doğranıyor.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Sefer A.
          • 27.05.2008
          • 25690
          • 61
          • Fransa

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
          Maxi olsa kırmızı çıkarırdı arkadaş bizim şansımız mı yok ya. Tekme atıyor işte. Serdar Aziz'in öküz gibi penaltısını atladı. Rennes doğranıyor.
          Yok tam tekme degil bence sari dogruydu ama serdar'in yaptigi bence de penalti, omuz omuza degil omuza surata oldu
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• TS61_NL
            • 01.11.2004
            • 2266
            • Hollanda

Irfancanın kartı bence kırmızı olmalıydı ve Serdar Azinin dirseği VAR kontrolünden sonra bile penaltı verilmedi ki Serdar bunu ligde her zaman yapıyor....haftanın golü olmaya aday kıl payı ofsayttan iptal ediliyor ve inanmayacaksınız, herifler hakeme veryansın ediyor, doğranıyoruz diye!!! Hani Avrupa da Türk hakemleri yoktu, hani adalet ordaydı? Siz ancak ve ancak, her zaman ki gibi, kaybettiğiniz maçları hakeme, ona, buna, şuna mal edersiniz, herkes suçlu bir tek şbçem hatasız, yersen tabii! 0-5 ya da 0-6 olması gereken maç 1-3, inanılır gibi değil
            En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 27.10.2022, 20:33.
            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• samatyaboy
              • 28.02.2012
              • 2730
              • Satış Temsilcisi
              • İstanbul

Rennes kasmadan 3 gol attı, harika bir golleri de kıl payı ofsaytla iptal oldu.İkinci yarı Febeş 10 kişi kalırsa şaşırmam ama Rennes’in kalecileri sepet.

Yorum

• jairzinho
                • 07.06.2010
                • 15529
                • İstanbul

günümüz futbolu bu aga

iki takımda 30 metrede oynuyor ve yüksek presle oynuyorlar

bu tarz futbolu uyutan yana pas futboluna tercih ederim, zaten avrupada genelde bu şekil oynanır futbol

bu arada bu ofsayt taktiği değil, 30 metrede oynamak için zaten çizgi defans yapacaksın, rennes de benzer taktikle oynuyor
                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 27.10.2022, 20:40.
                TEKKEBALL

Yorum

• Ufuk
                  • 26.08.2009
                  • 23384
                  • İstanbul

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
                  Yok tam tekme degil bence sari dogruydu ama serdar'in yaptigi bence de penalti, omuz omuza degil omuza surata oldu
                  İrfan'ın pozisyonu mu diyorsun? İzleyemedim onu. Valencia'nın hareketi diyorum ben. Benzer iş. Kafasına gelmedi sadece.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Ufuk
                    • 26.08.2009
                    • 23384
                    • İstanbul

Bir bu bir de sempatik görünümlü şeytan Atakan'a uyuz oluyorum. Geçen Uğur Uçar'la video çekmiş. Twitterda kesit paylaşmış, video başlığı transferleri Emre B. yapıyordu yazıyor. Videoda öyle bir şey yok. Avcı nefreti gözünü kör etmiş karaktersizin.
                    En son Ufuk tarafından düzenlendi; 27.10.2022, 20:40.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                      • 05.11.2006
                      • 17600
                      • Memur
                      • Belçika

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
                      Bencede.

Bu arada bu maçı analiz edemeyen antrenörler de ben hocayım diye gezmesin. Adamlar 2-3 pasla ve bir savunma arkası koşuyla içinden geçiyor fenerin. Al şu maçı 3 kere izle ve fenere karşı 2-3 benzer aksiyon çalıştır. Her takım için söylüyorum.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• jairzinho
                        • 07.06.2010
                        • 15529
                        • İstanbul

İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi
                        Rennes kasmadan 3 gol attı, harika bir golleri de kıl payı ofsaytla iptal oldu.İkinci yarı Febeş 10 kişi kalırsa şaşırmam ama Rennes’in kalecileri sepet.
                        kasmadan 3 gol attı değil bence, tam tersi, biraz şanslıydılar, her zaman bu kadar yüksek isabetli şut çıkaramazlar her maçta,buda fb nin bu maç için şansızlığı denilebilir, bu kadar yüksek isabetli şut yüksek profil takımlar için bile fazladır normalde, misal aynı pozisyon tekrar olsa o şutların yüzdesi düşük olabilir
                        TEKKEBALL

Yorum

• Fatih Öztürk
                          • 03.10.2007
                          • 25010
                          • Lojistik
                          • İstanbul

Züper ligde özellikle kendi evinde her maç 3-4 ve daha fazla gol yeme potansiyeline sahip takımdır fener. Örneğini Ümraniye ve Karagümrük gösterdi. Bu iki maçtada fenerin görmesi gereken net ikişer kırmızı atlandı. Ligde öyle böyle kayırmalarla yürüyorlar. O uçan kaçan fakat sıçan fener bu.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• jairzinho
                            • 07.06.2010
                            • 15529
                            • İstanbul

İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi
                            Bencede.

Bu arada bu maçı analiz edemeyen antrenörler de ben hocayım diye gezmesin. Adamlar 2-3 pasla ve bir savunma arkası koşuyla içinden geçiyor fenerin. Al şu maçı 3 kere izle ve fenere karşı 2-3 benzer aksiyon çalıştır. Her takım için söylüyorum.
                            o işler öyle olmuyor hocam

biraz fazla yetenek kapasiten olacak, süper ligde rennes ayarında yetenek kapasitesi olan var mı? yok,

rennes bile bu prese karşı ilk yarıda sadece 112 pas yapabilmiş

boru değil
                            TEKKEBALL

Yorum

• Sefer A.
                              • 27.05.2008
                              • 25690
                              • 61
                              • Fransa

İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi
                              Irfancanın kartı bence kırmızı olmalıydı ve Serdar Azinin dirseği VAR kontrolünden sonra bile penaltı verilmedi ki Serdar bunu ligde her zaman yapıyor....haftanın golü olmaya aday kıl payı ofsayttan iptal ediliyor ve inanmayacaksınız, herifler hakeme veryansın ediyor, doğranıyoruz diye!!! Hani Avrupa da Türk hakemleri yoktu, hani adalet ordaydı? Siz ancak ve ancak, her zaman ki gibi, kaybettiğiniz maçları hakeme, ona, buna, şuna mal edersiniz, herkes suçlu bir tek şbçem hatasız, yersen tabii! 0-5 ya da 0-6 olması gereken maç 1-3, inanılır gibi değil
                              Aynen öyle, ama hakem sirp derler bizi sevmez derler
                              He çok mantiksiz degil gerçi, ztn ben uefa atamalarinin rezil oldugunu hep söylüyorum, utanmasalar bizim takimlara misal Ermeni hakem, ya da Ermeni/Yunan takimlarina Türk hakem verecekler, sanki baska hakemler yokmus gibi
                              Irfancancan bence sari ya, geçen sene Siopis'e yaptigi daha sertti basti çekmedi ayagini, orada da çekse faul + sari olurdu
                              İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
                              İrfan'ın pozisyonu mu diyorsun? İzleyemedim onu. Valencia'nın hareketi diyorum ben. Benzer iş. Kafasına gelmedi sadece.
                              Yok aklima Arao'nun maç basindaki sarisi gelmisti, Valencia naapti unuttum ya da göremedim...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                                • 05.11.2006
                                • 17600
                                • Memur
                                • Belçika

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
                                o işler öyle olmuyor hocam

biraz fazla yetenek kapasiten olacak, süper ligde rennes ayarında yetenek kapasitesi olan var mı? yok,

rennes bile bu prese karşı ilk yarıda sadece 112 pas yapabilmiş

boru değil
                                Herkes kendi yeteneği ölçüsünde planını kurar. Benzer 2-3 aksiyon üretsen yeter. Ankaragücü 4-5 tane yaptı bunlardan sadece sonucunu alamadı, 2 ofsayt 1-2 beceriksizlik ile gitti pozisyonları. diğer takımlar ankaragücü’nden çok aşağı değil.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...