Ertem boş konuşma, maçın başından beri saçmalıyorsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Su spikerler yuzunden resmen mac bakasim gelmiyo. Hepsi ayni. Habire osuruk osuruk bos laf.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
Barca ilk maçtan daha beter şu an. Bu fırsatı değerlendirmesi lazımdı gsnin ama sahaya 2 tane emekli atmış, herifler gidemiyor. Isıran adam atsana sahaya. Dinamizmi artır. Sahadaki takım sadece acı sonu bekliyor. 2-1 yapsa Barca, 15-20 dakika sonra 4-1 olur, o zaman arkada boşluk bulacak çünkü.
Yorum
-
Maca bakamiyorum ama sivaci Ertem sanirim. Hayali cumlelerle gazi verip verip duruyordur.İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu spikerler yuzunden resmen mac bakasim gelmiyo. Hepsi ayni. Habire osuruk osuruk bos laf.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Potter değil Casperİlk olarak Girebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona one gecti, ic saha atmosferi GS'ye yaramadi.
Kerem de sihirbaz gibi her topu goz acip kapayincaya kadar kaybediyor
Yorum
-
Böyle maclar birazda prestij Maci. Yenilirsin ama rakibin taktirini kazanirsin. Simdi Xavi ciksa gece otelimizin önunde havai fisek gösterisi yaptilar ve bugünde oynatmamak icin yerden kalkmadilar dese ne diyeceksin? Türk futbolunu Adam gibi temsil etmek gerek. Tamam Barca ile Baska sekilde Bas edemezsin ama bu kadarda degil. 5 dakikada bir biri yere yatiyor
La bu Ertem ne sacmaliyor? Sahaya yabanci Madde yagiyor, sanki görmuyor. RezaletEn son MA291 tarafından düzenlendi; 17.03.2022, 22:25.
Yorum
-
hafif çaprazdan iki pozisyonda da pas verdi kaptırdı. tüm ikili mücadeleleri de kaybetti. çok şişirdiler bunuİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePotter değil Casper
Yorum
-
Barça'da bir numara yok.
Çirkeflik bile yaptılar,adamlar zamana oynadı son bölümlerde.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum