Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs'nin 11'ini begenmedim hiç, paramparça olabilirler
    bu tip maçlarda luyindama diagne babel oynatacaksin, motive olurlar,, gidip de ligde takmadiklari rakiplere karsi oynatip medet umuyor sinyor, aptal isler...
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında bu 3 2 5 sistemi bize daha uygun olabilir.

..........edgar.....hugo....denswill
      ..............dorukhan....siopis
      ..peres....baka.........hamsik.......nakame
      ......................cornelius

Arka 5'liden ikisini türk yapariz, orada sağlam dururuz. Öndekileri geri koşturmayiz.

Merkez çok boş, ağır ve yumuşak kalıyor. Takımın en verimli oyuncularını ileri geri boşuna yıpratıyoruz.
      Geçen Arsenal - Spurs macini izlerken ben de bunu düşündüm. Normalde 4-2-3-1 oynuyorlar ama top kendilerindeyken 3-2-5 oluyorlar uzun boylu sağ bek Tomiyasu geride kaliyor önünde ters ayaklı Saka var. Bizde de uzun boylu savunmacı bek Denswil, ters ayaklı kanat Tony mesela. Sol bekleri Tierney hep ileride sol açık Smith-Rowe içe kayıyor aynısını biz Peres ve Baka ile yapabiliriz senin kadrondaki gibi ama yabancı kuralından dolayı Siopis yerine Berat lazım.
      En son Arda' tarafından düzenlendi; 30.09.2021, 21:54.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Muslera-Taylan ikilisi yine aynı haltı yediler Marsilya değerlendiremedi. Bu geriden topla çıkma ısrarı niye çözemiyorum. Yapamıyorsun işte arkadaş, yapma.
        ( ゚д゚)

Yorum

• om de kendi kalesine atacakmis gibi oynuyor ha
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Gs aktif oynuyor, arkada bekleyip kontraya çıkmıyorlar. Avrupa maçlarında böyle oyunlar görmek güzel.

Yorum

• prof.dr. vitor hoca nerede ya üstün taktikleri avrupada iş yapmamış mı yoksa hakem kararları orada imdadına yetişmedi mi şikecilerin
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• vandallar ya. madalya takın hepsine.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Meşale yakmasanız olmuyor mu arkadaş? Dışardaki her maç aynı terane.

Yorum

• iyi oynuyorlardi dertleri ne
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• gs bu takımla anca 2. bölgede bekler. İleri çıkamaz. Ön tarafta kalite yok. Golü yiyeceği dakikayı bekliyorlar sadece.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gs aktif oynuyor, arkada bekleyip kontraya çıkmıyorlar. Avrupa maçlarında böyle oyunlar görmek güzel.
                        bence de fenâ degiller bekledigimden iyiler...
                        yalniz bu mesâle olayini bâzen abartiyorlar,, bâzi maçlarda oyun durmuyor... ama bu maçta ne oldu kaçirdim olaylarin sonuna denk geldim
                        ki marsilya taraftarlari daha iyi degil bu konuda, yalandan yere Türkler'i elestirmesinler
                        İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        prof.dr. vitor hoca nerede ya üstün taktikleri avrupada iş yapmamış mı yoksa hakem kararları orada imdadına yetişmedi mi şikecilerin
                        sipârisleri not almaya devâm ediyor =)
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• marsilyada issizlik yogun herhalde
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• fb saldıran takımlara karşı kabak gibi açılıyor. gözünüzde büyütmeyin bunları şuan medya anormal gazlıyor. kayseri maçını alırsak bunları da içerde götürerek büyük bir havaya gireceğiz inşAllah.

Yorum

• dieng ne atacaksın daha
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Sikebahçe'nin eufa ile arası iyidir...

Hakemi ayarlasalarmış ya...

Ligde rakiplerin penaltılarını es geçiyorlar..

Bunları bu sene şampiyon yapmak için herşeyi yapıyorlar...

İlahi adalet tecelli eder de tükürüğünüzde boğulursunuz inşallah...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X