İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Bizim her hafta yasadiklarimizi onlar Avrupa da oynayinca yasiyorlar. Hakemin vücut dilinden bjk ye karsi bir tavir cikarmisti spiker. Bize karsi tff nin tüm hakemleri ayni vücut dili ile mac yönetiyor ve onlarca yilda böyle..İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence degildi Enaldo.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Yorum
-
Aslında bu 3 2 5 sistemi bize daha uygun olabilir.İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]20910[/ATTACH]
Fener 3'lü savunma yine.Başlarına geleceklerden haberleri yok.
..........edgar.....hugo....denswill
..............dorukhan....siopis
..peres....baka.........hamsik.......nakame
......................cornelius
Arka 5'liden ikisini türk yapariz, orada sağlam dururuz. Öndekileri geri koşturmayiz.
Merkez çok boş, ağır ve yumuşak kalıyor. Takımın en verimli oyuncularını ileri geri boşuna yıpratıyoruz.
Yorum
-
sag kanadi kesip oraya Baka'yi atalim kadrosunun aynisi aslindaİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında bu 3 2 5 sistemi bize daha uygun olabilir.
..........edgar.....hugo....denswill
..............dorukhan....siopis
..peres....baka.........hamsik.......nakame
......................cornelius
Arka 5'liden ikisini türk yapariz, orada sağlam dururuz. Öndekileri geri koşturmayiz.
Merkez çok boş, ağır ve yumuşak kalıyor. Takımın en verimli oyuncularını ileri geri boşuna yıpratıyoruz.
çok agir yaa, pas atana kadar da topu kaptiracak gibi ya da en azindan rakip yerlesiyor...İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBouchalakis gardiyan gibi adam. İlk yarıdan 5-6 tane ikili mücadele kazandı herhalde. Ağır adam ama yanına yanaşınca bırakmıyor, geçemiyorsun.
da ondan beterleri var çok beyinsiz topçu var o takimda... 2 dandik çakma portekizli hocanin maçiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
bu arada ben golü izlemedim hemen sonra link açtim... izledigim kadariyla bu Tikinyo takimdan çok kopuk, hiç begenmedim la...
ama aga beles idi adam Koita yerine onu alsaydik ah ulan ah yaptigimiz su aptallik acâyip yaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Üçlünün avantajı o aslında duruma göre esneklik gösterme şansın var. Oyuncu tiplerini doğru sectiysen, değişiklik yapmadan ofansif veya defansif hamle yapabilirsin.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesag kanadi kesip oraya Baka'yi atalim kadrosunun aynisi aslinda
Nwakame solda baka sağ tarafa 4 2 3 1 oynarsan, yavaş kanatlarla yine sorun yaşarsın.
Dorukhan'i sola atip, nwkaeme yerine gervinho oynatarak 3 5 2 oynayabilirsin, biraz daha hareketli enerjik oyuncular olur sahada.
Yorum
-
aslinda bâzen o görüntüyü verdik sahada, sâdece ortada Doruk Siopis olmadigi için göbekte yumusak kaldik...İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜçlünün avantajı o aslında duruma göre esneklik gösterme şansın var. Oyuncu tiplerini doğru sectiysen, değişiklik yapmadan ofansif veya defansif hamle yapabilirsin.
Nwakame solda baka sağ tarafa 4 2 3 1 oynarsan, yavaş kanatlarla yine sorun yaşarsın.
Dorukhan'i sola atip, nwkaeme yerine gervinho oynatarak 3 5 2 oynayabilirsin, biraz daha hareketli enerjik oyuncular olur sahada.
peres.........edgar.....hugo.......denswill
................doruk....siopis
.....baka.........hamsik.......vagame
...................cornelius
senin kadronun aynisi =)
ama dedigin gibi kanatlarda yavas kalabiliriz...
ben sag tarafta Serkan Peres ikilisini denememiz gerektigini düsünüyorum...
ama o zaman kimi kesecegiz ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Öyle ki hamsik ve baka arkalarına bakmayacaklar, topu kaybedecekler sonra hiç geri koşmadan 5, 10 saniye içinde tekrar topla buluşacaklar. Maç içinde 4, 5 defa bunu yaptığımız anda iş çözülür.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslinda bâzen o görüntüyü verdik sahada, sâdece ortada Doruk Siopis olmadigi için göbekte yumusak kaldik...
peres.........edgar.....hugo.......denswill
................doruk....siopis
.....baka.........hamsik.......vagame
...................cornelius
senin kadronun aynisi =)
ama dedigin gibi kanatlarda yavas kalabiliriz...
ben sag tarafta Serkan Peres ikilisini denememiz gerektigini düsünüyorum...
ama o zaman kimi kesecegiz ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum