Haydi komşu bu şikeci artıklara acımayın.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
o duruma gelirsek zâten bu isi çözdük gidiyoruz demektir... ama kimi keseceksin sorun orada, hoca da Baka'yi kesmekten korkuyor çekiniyor bence, haksiz da sayilmaz...
bu olympiakos da çok çöp bir takimmis yaa biz parçalardik bunlariTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
-
fb top oynamıyor ama sırf yerleşiminden dolyı bile bizim maçta tehlikeli olacaklar. İlerde üç kişi kişi kalıyorlar minimum, top kapıldığında orta saha da desteklediği an beş kişi atağa çıkıyorlar. biz geri dönene kadar ne olduğunu anlamadan 5e 3-4 falan yakalanabiliriz klasik oyunumuzu oynarsak. yerleşik hücumda bile nwakaeme'nin oyuncu takip etmemesi büyük sıkıntı olacak.
o yüzden siopis-berat yapacaksak tam zamanı, kayseri maçında deneyebiliriz bunu. sağ kenarda da yusuf sarı düşünebiliriz, kontralarda sürekli eksik kalıyor fb. bizde kontra çıkacak adam yok. üçlüye karşı ilk deneme olacak, merakla bekliyorum ne olacak diye
( ゚д゚)Yorum
-
Yalniz bu Tiquinho efsane topcuymus ah yonetim ah...
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
bizde böyle şeyleri ne zaman yapacaz acaba..
(pardon hakem vs mutlaka bizim maçlarda devreye girebilir.. ona itirazım yok onuda seyirci baskıyla halletsin)
fb forumundan alıntı..
adamlar bizi iyi çalışmış. ani kazandıkları toplarla tehlikeler yarattılar ve golü de öyle buldular. pas yollarını tıkadılar. szalai nin ferdiye yolladığı en az 3 topu kestiler. kimse kimseye pas veremiyor. ayrıca adamlar fizik olarak da bizden üstünler. döve döve kazandılar ikili mücadeleleri.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehantsYorum
-
tiquinho yu burada benle beraber bir kaç kişi yazdı keşke alsaydıkYorum
-
Öyle bir ülkedeyiz ki Olimpiakos'un ligimizin üzerinde olduğu 10 dakika önce öğrenildi.
Edit: Fortounis de olsaydı Türkiye'ye farklı deneyimler daha yaşatırdı
En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 30.09.2021, 21:12.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
he anlatin simdi öyle müthis böyle müthis finalde gs fb olursa falanburasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Valla fenerin avrupa performansini bilmem ama bizim takimin Ferdi ve Valencia'yi durdurmasi imkansiz.Yorum
-
O maçta cornelius ile oynamak onlara avantaj olabilir.fb top oynamıyor ama sırf yerleşiminden dolyı bile bizim maçta tehlikeli olacaklar. İlerde üç kişi kişi kalıyorlar minimum, top kapıldığında orta saha da desteklediği an beş kişi atağa çıkıyorlar. biz geri dönene kadar ne olduğunu anlamadan 5e 3-4 falan yakalanabiliriz klasik oyunumuzu oynarsak. yerleşik hücumda bile nwakaeme'nin oyuncu takip etmemesi büyük sıkıntı olacak.
o yüzden siopis-berat yapacaksak tam zamanı, kayseri maçında deneyebiliriz bunu. sağ kenarda da yusuf sarı düşünebiliriz, kontralarda sürekli eksik kalıyor fb. bizde kontra çıkacak adam yok. üçlüye karşı ilk deneme olacak, merakla bekliyorum ne olacak diye
Geride 3 stoperle oynadıkları için daha kalabalık bir ortasaha, önde hızıyla rakibi tehdit eden bir gervinho bize avantaj sağlayabilir. Stoperlerin alan daraltmamasi lazım ki önde pres yapamasinlar.
Normal maçlarda bile fiziksel sorunlar yaşıyorsak bu tip maçlara kesin hoca dokunuşu lazım.Yorum
-
Bu arada Avanak Abdik dün Manchester maçında sesine bir şey olmasın diye bağırmadan maç anlattı. Halbuki bugün şikecilerin gollerinde zırlayacaktıBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum