Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lyon elenmek icin elinden geleni yapiyor ben bu kadar ahmak takim gormedim. Orta sahalari inanilmaz kotu.

Lacazette icin Burak dedim ama bitiricilik olarak kesinlikle Burak daha iyi. Kacirdigi pozisyonu bizim Ndoye kaleciyle birlikte iceri sokardi.
    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 20.04.2017, 23:53.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Caner Osmanpaşa > Mitrovic

Yorum

• Şenol Güneş bizim başımızda olsa şu maç 2-5 filandı bu ne şans

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• lacazette gevşek olmasa maç şimdiye bitmişti. uzatmalarda zevkini çıkara çıkara atacak golleri heralde. bjk değişiklik yaptığı an sistemi bozulur. kanatlarda yedek futbolu yok. cenk çıkarsa belki oyunu tutabilirler.

Yorum

• Lacazette'i övdüm kaç tane pozisyon harcadı, Talisca'yı övdüm o dakikadan sonra adını duymadım. MaşAllah dediğim 3 gün yaşamıyor sanırım sorun bende .
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Q7 ve Talisca cikmali oyle mi ? Talisca tek basina Lyon a tecavuz ediyor. Lyon kadrosunu topla bir tane Talisca etmez. En iyi adamlari Lacazette baska bir numaralari yok. Lacazette bizim Burak a benziyor biraz.

Bjk cok rahat turu gececek. Lyon ilk yari 2. golu atacakti. Atamazsan boyle olur iste, Bjk taraftariyla gaza gelmisken birakmaz buradan.
              erken konusmussun yine

direkten dönen toplari sayabiliyormusun
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• mal herif, lacazettei cikardi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  lacazette gevşek olmasa maç şimdiye bitmişti. uzatmalarda zevkini çıkara çıkara atacak golleri heralde. bjk değişiklik yaptığı an sistemi bozulur. kanatlarda yedek futbolu yok. cenk çıkarsa belki oyunu tutabilirler.
                  Buyuk takim forveti degil, iyi forvet ama elit seviyelerin adami degil. Burak ve Umut karisimi forvet, bugun resmen Umut un genclik halini izliyor gibiyim. )) Atarsa kaval kemigiyle atar baska turlu atamaz. Yakacak Lyon u.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buyuk takim forveti degil, iyi forvet ama elit seviyelerin adami degil. Burak ve Umut karisimi forvet, bugun resmen Umut un genclik halini izliyor gibiyim. )) Atarsa kaval kemigiyle atar baska turlu atamaz. Yakacak Lyon u.
                    piyasada forvet yok en kötü arsenal ve liverpool'a gider.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      erken konusmussun yine

direkten dönen toplari sayabiliyormusun
                      Lacazette haric pozisyonlari yok. Ona bakarsan Bjk de Babel in kacirdigi cok netti, atsa tur gelmisti.

Lyon bu turu gecsin forumu birakirim. Aha sonunda yazdirdin. O kadar iddialiyim. Bjk bunlari eleyecek, Lyon bitik durumda.

Edit: 100 mac oynasan boylesi denk gelmez. Inanilmaz gercekten inanilmaz. Bjk ciddi ciddi turu gececek. Gecerse zaten kupa Bjk de.
                      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 00:10.

Yorum

• 5 numara hepsinde iyi yükselip vurdu atamadı. Morel baya yoruldu 15 numara hala bindiriyor.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• öyle bir maç oluyorki
                          Mitrovic gol atıp bjk turlasa şaşırmam

Yorum

• Lacazette yi niye cikardi bu adam ? Bjk li olsa ancak bu kadar olur. Zaten berbat takimdi, Lacazette cikinca oldular Gaziantepspor.

Lyon icin tek sans penaltilar ama orada da Fabri faktoru var. Turu getirir balli kaleci.

Yorum

• bjk'nin genç oyuncuları cenk, oğuzhan, talisca hiçbirinin mücadele gücü yok. diğerleri 30'luk adamlar. yanlış yapılanma.

Yorum

• Ghezzal üstüne para verse
                                takımımda görmek istemem

çöp, Lacazette yerine alan hocayı
                                maçtan sonra kovarım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X