Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne gibi bi öneme sahip mesela söylermisin ?
    Bölge desem.

Bir Amasyalı Trabzonsporlunun destekleyeceği ikinci takım kim olabilir sence?
    En son krdnz tarafından düzenlendi; 30.04.2011, 17:33.
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Allah verede ilk maç Trabzon'da olmasa deplasman yasağı gelir bize yoksa.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bölge desem.

Bir Amasyalı Trabzonsporlunun destekleyeceği ikinci takım kim olabilir sence?
        Bu işin coğrafyayla ne alakası var yahu, biz sporundan bahsediyoruz Samsunsporlulardan bahsediyoruz o iğrnç kıskanç taraftar topluluğundan oluşan camiayı asla sevmeyeceğim.

Bunlar dua etsin Samsun'da yaşayan Trabzonlu iş adamlarına yoksa hayatta çıkamazlardı Süper Lig'e.

Ancak iyi futbolcularını İstanbul'a peşkeş çekmeyi bilirler, biz daha çok paralar vermemize rağmen.

Bilen bilir.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu gerzek samsunsporlular trabzonspor bizi küme düşürdü diyorlardı değil mı e ne diye bizle uğraşırlar gene düşürürüz sizi adam olun

Yorum

• samsun ayrı samsunspor ayrı bunu birbirine karıştırmamak lazım.samsunsporun benim için zerre kadar önemi yoktur.TS ye koro halinde küfür eden takımın taraftarı için hiç de iyi duygular beslemiyorum .nezakeden de olsa kulübümüz hoş geldin demiş gereksiz bir başlık olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Arkadaslar, Samsunsporu sadece alkislayalim. Bank Asyadaki takimla neden ugrasiyoruz. Biz önce Trabzonsporumuzun 7. sampiyonluguna calisalim.
              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• hayırlısı neyse o olsun.

Yorum

• Önümüze gelen her takıma düşman olmak bize ne gibi bir katkı sağlıyor?

Samsunspor dost mudur? Değildir. Bunu daha fazla uzatmanın anlamı ne?

Her takımdan nefret edip, her takıma "Ezikbahçe", "Kahpeşehir" gibi isimler takıp uğraşmanın Trabzonspor'a ne gibi bir faydası var? Biz işimize bakalım, gerisi önemsiz.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Hiç Muhatabımız Bile oLmamalılar Bence..
                    Kendilerini Birşey Sanıyorlar Sonra..
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bakalim gelenek olarak Samsunda ciktiktan sonra takimi dagitip yeni Teknik direktör olarak Süper Ligte yerini alacak mi.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ufuk Bayraktar adına çok sevindim gelecek sezonda zevkle izleyeceğim onu.
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Yardımcı antrenörleri bahaddin güneş(şenol güneşin kardeşi)futbolcuları abdülaziz solmaz,ufuk bayraktar ve hakan vural koçaslan Trabzonlu.

Yorum

• Geldiğin gibi devolup gidersin inşallah,,, şak şakcılar siziiii
                            " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Insallah Rezil Kepaze olup ligden düserler.
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• geldiğiniz çöplüğe geri göndereceğiz sizi!! böyle rezil bir taraftar portresi yok. tramvayda geliyorum 2 amca muhabbet ediyor bir tanesi samsun maçından dönüyor diğeri Trabzonsporlu önceden tanışıyorlardı heralde tramvayda rastlaşmışlar. Trabzonsporlu amca diyor ki ''ben 2 senedir samsun maçına gitmiyorum.sürekli Trabzona sövüyorlar.böyle bir şey olur mu arkadaş.şampiyon olmuşlar hala sokaklarda Trabzon'a küfrediyorlar böyle bir rezillik olamaz'' gittim amcanın yanına konuştuk biraz muhabbet ettik. samsunsporlu amca da aynen şunu diyor bize ''Trabzonspor'a sövüyorlar ama stadın yarısı Trabzonsporlu zaten.söven kesim 20 yaşın altındaki geç bilinçsiz çocuklar.10-15 yıl öncesini araştıran ''gerçek samsunsporlular'' Trabzonspor'a sövmezler zaten.'' bu cümlelerle savunmaya çalıştı o sırada ben indim. yani kendilerinin ne olduklarını onlar bizden iyi biliyorlar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X