en azından iyi bir ugurlamayı hakediyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor’un "Değerleri" ve Lee
Daraltma
X
-
-
(bize gelen yabancılar neden başarısız oluyor,takımdaki ARKADAŞLIK durumu,neden frikik golümüz yok, "ağır abi" hikayeleri, takımda yıldız olması gerekenler ve olmayacak futbolcular , neden birlik olamıyoruz, neden takım oyunu oynayamıyoruz, neden orta sahamız yok, neden organize atağımız yok, son 2 sezon şampiyonluklar neden elden kaçtı..... v.b. gibi aslında çoğumuzun gördüğü bildiği ama sadece bazılarının dile getirebildiği soruların cevabı olması dileğiyle) teşekkürler LEE ve benzer şeyleri daha önce söylemiş olan THİJS. Güneş kadar aydınlık olduğu halde birşekilde görmemeye çalıştığımız bazı konuları bize zorla göstermeye çalıştığınız için. bahsedilen durumlarla ilgili gerekenler yapıldıktan sonra en fazla 3 yıl içerisinde açık ara şampiyonuz diyecek kadar iddialı konusup iddiamiçin 1 yıllık maaşımı ortaya koyacak kadar da rahatım. ama biliyorum ki bu sorunlar TRABZONSPOR'da asla çözüme kavuşturulmaz.İlk olarak aytex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1____Dedim ki neden serbest vuruşları sen kullanmıyorsun? Bana dediği şu; Ben kullanmak için topu elime alıyorum ama bazen ...... bazen de ...... bize bırak diyorlar ben de topu onlara vermek zorunda kalıyorum...
Ziya hoca için iyi şeyler söylemediğini ifade edebilirim...
2____ Biraz göz önüne gelince tamam ben büyüğüm kralım havasına giriyor. Ve de takım oyununa yatkın değil... Sahanın içinde birbirinden kopuk kendini düşünüyor.
..
selam ve hürmetle.En son no NAME tarafından düzenlendi; 09.12.2006, 00:20..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum